بدترین بازی تاریخ

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آره.PES13خیلی چرت بود!!

---------- نوشته در 10:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:34 PM ارسال شده بود ----------

قبلاً گفتم Call of Juarez:cartel

غلط کردم
Resident Evil 6
همه میگن THE CARTEL خیلی چرته.ولی من خوشم اومد

[spoiler
بیکاریا!!
]
[/spoiler]

با توجه به بزرگی عنوان سری و بزرگی هایپ ها و امتیاز ها :

Resident Evil 6

بروبچ عزیز اسم تاپیک کاملا مشخصه ، "بدترین بازی تاریخ" نه "بدترین ضدحالی را از کدام بازی خوردید" !

Resident Evil 6 و PES13 و Call of Juarez:cartel درسته در نوع خودشون خراب کردن ولی اینا جز بازیهای خوب محسوب میشن

ویرایش :
او اوه اوه ... من صفحه اول رو ندیده بودم !
خانواده MGS !
خانواده GeOW !
سری مس افکت ! :|
مکس پین 3
من میرم میخ و تخته بیارم

poker-face.jpg

آخرین ویرایش:
PROTOTYPE 2 ! ..

:|

اونایی که موافقن با نظرم ( مزخرف ، گند ترین و کلا افتضاح ترین بازی prototype 2 هست و از این بازی متنفرن ) لایک بدن !

آخرین ویرایش:
تمامي بازي هاي ايراني از جمله :

گرشاسپ
مبارزه در خليج عدن
سياووش
و
...
چند وقته که ایران داره بازی میسازه؟؟؟ خداییش تو بازی های ایرانی رو ب خارجی مقایسه میکنی بعد میگی بده؟؟؟
خوب معلومه ایران هنوز اول کاره و از همه نظر نمیتونه بازی درست بسازه
الان ایران نمیتونه هیچ بازیی برای X360 و PS3 بسازه و ایران نمیتونه انجین خارجی خریداری کنه
با این وضع چی میشه بنظرت؟؟؟

بعدشم بازی های ایرانی خیلی سرعت پیشرفتشون زیاده نمونش همین گرشاسپ و مبارزه در خلیج عدن و بهتر از همشون این ارتش های فرازمینی

من نمیخوام با نظرت مخالفت کنم نظر شما متین ولی فقط اینو میگم که بازی های ایرانی رو هیچ وقت با خارجی مقایسه نکن چون ایران هنوز اول کاره

never dead

Duke Nukem forever
RUGUE WARRIOR
resident evil operation raccon city
هر موقع که اسم اشغال های بالا رو می شنوم می خوام بالا بیارم حیف پولی که برای اینها دادم. موندم چطور اونوری ها 60 دلار بابت این اشغال ها پول میدن

چند وقته که ایران داره بازی میسازه؟؟؟ خداییش تو بازی های ایرانی رو ب خارجی مقایسه میکنی بعد میگی بده؟؟؟
خوب معلومه ایران هنوز اول کاره و از همه نظر نمیتونه بازی درست بسازه
الان ایران نمیتونه هیچ بازیی برای X360 و PS3 بسازه و ایران نمیتونه انجین خارجی خریداری کنه
با این وضع چی میشه بنظرت؟؟؟

بعدشم بازی های ایرانی خیلی سرعت پیشرفتشون زیاده نمونش همین گرشاسپ و مبارزه در خلیج عدن و بهتر از همشون این ارتش های فرازمینی

من نمیخوام با نظرت مخالفت کنم نظر شما متین ولی فقط اینو میگم که بازی های ایرانی رو هیچ وقت با خارجی مقایسه نکن چون ایران هنوز اول کاره
LIKE......................................

تنها بازی غیرقابل تحملی که تا آخر تحملش کردم و به پایان رسوندمش فقط به خاطر نام RE
RE:ORC بود حیف وقتی که پاش گذاشتم هی امیدوار بودم که شاید بهتر شه ولی نشد که نشد:|

عنوان بزرگ و خاطره سازه resident evil 6 که 600 یا 700 نفر زحمت کشیدن اونو ساختن و قراره 7 میلیون نسخه طبق بر اورد کپکام فروش کنه.
بابا بازم دم اویل 5 گرم با این که درپیتی تموم شد. منو باش که با هزار امید اویل 6 رو از psn پیش خرید کردم و 48 یورو بابتش دادم. با این حال در 4 ساعت اول بازی کلی خندیدم که ایول مدتی بود که این همه شاد نشده بودم. خطاب به کپکام = باغت اباد انگوری =))

terminator salvation the game
بدترین بازی عمرم بود ! در یک کلام : شکنجه کامل !
شخصیت اصلی قابلیت دویدن نداشت ، عین مرغ هم راه میرفت !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or