بحران Crytek ادامه دارد؛ سازندگان Homefront The Revolution دست از کار کشیدند.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
crytek-logo-672x372.jpg

طی گزارشی از سایت Kotaku چهار تن از منابع مرتبط با استودیوی انگلیسی Crytek UK -استودیوی سازنده Homefront: The Revolution- تایید کرده اند که اعضای این استودیو تمام مبلغ بدهکاریشان را دریافت نکرده اند و به گفته دو منبع اعضای استودیو پس از ارائه شکایت نامه رسمی دست از کار کشیده و به خانه هایشان رفتند!

پیشتر نیز خبرهایی در مورد ورشکستگی Crytek و وضعیت نه چندان مناسب مالی این شرکت منتشر شده بود که Cevat Yerli مدیر عامل و رییس کمپانی کرایتک آنها را تکذیب و شایعات دراماتیک شده نامید و از تزریق پول به این کمپانی خبر داد. حال به نظر میرسد مبلغ فوق الذکر کافی نبوده و مشکلات مالی کرایتک همچنان ادامه دارد.

شاید خالی از لطف نباشد که اشاره ای نیز به یکی از شایعات عجیب غریب پیرامون این مسئله، یعنی امکان خریداری شدن Crytek UK توسط Deep Silver داشته باشیم.

منبع

آخرین ویرایش:
الان این حرف دوستمون در مورد خساست سونی و ... مثل این میمونه که ما شاکی باشیم که چرا ماکروسافت نمیاد بازیاشو روی کنسولای سونی و پلی استیشن منتشر کنه . و بگیم چقدر خسیسه و ... :|

من هم نگفتم که نینتندوخودش منتشر کرده فقط مثل سونی نیومده جلوی انتشار بازیهای ایندی رو برای PC تا این حد بگیره. من اون بالا مثال ایمیلیشو هم زدم. میخوای قبول کن میخوای نکن ولی تعداد بازیهای مشترک wii و pc از3 playstation و pc بیشتره. نمیگم هم که نینتندو خوبه و سونی بده. قضیه بین بد و بدتر هستش.(تو زمینه ی خساست)

مثلا اگه سالی 4 تا بازی ایندی که انحصاری sony بودن, بعد از مدتی روی استیم منتشر بشن. نه سونی ضرر میکنه نه سازنده ی اون بازی, بلکه احتمالا اون سازنده سود بیشتری هم نصیبش بشه ولی... خساست بیداد میکنه.
شما خودت قبول داری که سونی بازی های AAA رو PC منتشر نمی کنه.
بعد شما لنگ بازی های ایندی هستی؟؟؟!!!!

الان این حرف دوستمون در مورد خساست سونی و ... مثل این میمونه که ما شاکی باشیم که چرا ماکروسافت نمیاد بازیاشو روی کنسولای سونی و پلی استیشن منتشر کنه . و بگیم چقدر خسیسه و ... :|

خساست که نمیشه گفت همچین :دی هرچند من فک میکنم خسیس تز این کمپانی وجود نداره ولی کلا قشر پی سی باز جماعتُ به یه جاییش حساب میکنه :))

شکی نیست که این مایکروسافته که باید بازیهای AAA برای ویندوز منتشر کنه که این کار رو نمیکنه. ولی این دلیل نمیشه که شرکتهای دیگه مثل sony حاضر نشن بازی ای برای PC (windows, linux, mac,... منتشر کنن.
یجوری مینویسی انگار سونی تعهد داده د حالا زیرش زده!
بعدشم اگه من خریدار بدونم قراره بازیاشو واسه بقیه کنسولها و pc بزنه مرض دارم برم کنسولشو بخرم؟!
منتظر میمونم تا رو همون pc بیاد.
در کل طرز فکر جالبی داری:d
یه مقدار اسمونی فکر میکنی:d
سونی که خیریه محک نیست بخاد مجانی کار کنه و پول و هزینه کنه بعد بیاد رو همه پلتفرم ها محض دل ملت عرضه کنه!

در راستای بحث انحصاری و این حرفا :دی من حاضر بودم پول خود بازیُ بیشتر بدم ولی همش رو یه پلتفرم واحد باشه ...بنظرم اینطوری خیلی بهتر میبود

قلبا امیدواریم اتفاق مشابهی که برای THQ افتاد برای کرایتک نیفته. یکی از حامیان اصلی پی‌سی گیمینگ همین کرایتک هست.
حالا از خرابکاری که با Ryse درست کرد فاکتور بگیریم، نمایش Homefront جدید عالی بود.

از اونجایی که عمرا این استدیو دیگه بازیی مثل کرایسیس 1 یا فارکرای 1 نمیسازه پس برام هیج فرقی نداره که سر پا بمونه یا کله پا بشه ...

---

در مورد اون بحث سونی بازی واسه PC نمیده من وارد نمیشم چون منطقی نیست

فقط یه چیزی میخوام ، اونم اینکه بزاره 5-4 ماه دیگه "چون همین ماه قبل برای PS4 و PSV عرضه شده و اینطوری یه 6 ماهی فاصله میوفته و فروشه خودش رو میکنه" بازی PixelJunk Shooter 2 برای PC بیاد

من دیگه هیچی نمیخوام بخدا :(

از خرید سونی حمایت میشه
بین انحصاری هاش (حالا کیلزونو فاکتور بگیریم چون تخیلیه)به یه شوتر نظامی واقع گرایانه مثلhome frontنیاز داره میتونه از نسخه سوم این بازی یه شاهکار در بیاره
از تجربه و موتور کرایتک هم در زمینه گرافیک میتونه استفاده کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or