بحران Crytek ادامه دارد؛ سازندگان Homefront The Revolution دست از کار کشیدند.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
crytek-logo-672x372.jpg

طی گزارشی از سایت Kotaku چهار تن از منابع مرتبط با استودیوی انگلیسی Crytek UK -استودیوی سازنده Homefront: The Revolution- تایید کرده اند که اعضای این استودیو تمام مبلغ بدهکاریشان را دریافت نکرده اند و به گفته دو منبع اعضای استودیو پس از ارائه شکایت نامه رسمی دست از کار کشیده و به خانه هایشان رفتند!

پیشتر نیز خبرهایی در مورد ورشکستگی Crytek و وضعیت نه چندان مناسب مالی این شرکت منتشر شده بود که Cevat Yerli مدیر عامل و رییس کمپانی کرایتک آنها را تکذیب و شایعات دراماتیک شده نامید و از تزریق پول به این کمپانی خبر داد. حال به نظر میرسد مبلغ فوق الذکر کافی نبوده و مشکلات مالی کرایتک همچنان ادامه دارد.

شاید خالی از لطف نباشد که اشاره ای نیز به یکی از شایعات عجیب غریب پیرامون این مسئله، یعنی امکان خریداری شدن Crytek UK توسط Deep Silver داشته باشیم.

منبع

آخرین ویرایش:
دو عامل این صنعتو به گند میکشه.
1- پایرت خوری
2- کال اف
بییچاره کال اف! اونکه سبک خودشو داره اکثر گیمرها هم میپسندن میرن میخرن اینکه یه بازی با ایده نو ازش استقبال نمیشه تقصیر گیمرهاست که نمیرن بخرن بازی ها رو! کال اف به بقیه سازنده نگفته که باید مثل بشین! تقصیر سازنده های دیگه هست که فکر میکنن باید شبیه کال اف شد و تقصیر گیمرهاست که از خیلی بازی های با ایده استقبال نمی کنن! بیچاره کال اف!

من کرایسیس رو چون اول شخصه و داستان درست وحسابی نداره بازی نکردم
ولی ryse رو تموم کرم به امید اینکه یه چیزی مثل shadow of rome باشه - به راستی فاجعه بود خستم شد از بس آدم کشتم و تنوعی تو روند بازی ندیدم :-&
زمانی که crytek از کوجیما درخواست کرد بیا با هم یه بازی بسازیم - فکر می کنم آینده روشنی تو ایمن کمپانی نمیدید

شایعه شده قراره سونی بخرش...اگه این طور بشه زیاد خوب نمیشه...(فک کن کرایسیس انحصاری PS4:d)

این بدترین اتفاقیه که میتونه برای شرکت crytek اتفاق بیفته. خسیس تر و انحصاری طلب تر از سونی وجود نداشته تو تاریخ gaming. یعنی حتی nintendo هم با pc بازیهای مشترک زیادی داره ولی sony به جز چند مورد که به تعداد انگشتان دست هم نمیرسه, خساست میچکه از انگشتاش. (منظورم بازیهای غیر آنلاین هستش).

یادمه چند ماه پیش به یکی از این سازنده های بازیهای ایندی که بازیش انحصاری sony بود ایمیل زدم گفتم امکانش هست بازیشو برای pc منتشر کنه, تو جواب گفت نه امکانش نیست چون سونی به من اجازه نمیده!!!

این بدترین اتفاقیه که میتونه برای شرکت crytek اتفاق بیفته. خسیس تر و انحصاری طلب تر از سونی وجود نداشته تو تاریخ gaming. یعنی حتی nintendo هم با pc بازیهای مشترک زیادی داره ولی sony به جز چند مورد که به تعداد انگشتان دست هم نمیرسه, خساست میچکه از انگشتاش. (منظورم بازیهای غیر آنلاین هستش).

یادمه چند ماه پیش به یکی از این سازنده های بازیهای ایندی که بازیش انحصاری sony بود ایمیل زدم گفتم امکانش هست بازیشو برای pc منتشر کنه, تو جواب گفت نه امکانش نیست چون سونی به من اجازه نمیده!!!

PC پلتفرم ماکروسافته اون باید ساپورت کنه نه سونی :دی

دوست عزیز خساست چیه دیگه :d Playstation پلتفرم سونیه و کاملاً تابلوئه که عناوین AAA و پرهزینه ــش رو برای پلتفرم خودش عرضه میکنه تا فروشش بره بالا , دیگه این چنتا استدیو یونیک سونی هم بیان برای پلتفرم مایکروسافت بازی بسازن دیگه هیچی دیگه :d

بنظرم غیرممکنه سونی Crytek رو بخره , یعنی اصلاً دوست ندارم بخره :d جز دردسر چیزی برای سونی نخواهند داشت حالا مگراینکه فقط Crysis بسازن

بییچاره کال اف! اونکه سبک خودشو داره اکثر گیمرها هم میپسندن میرن میخرن اینکه یه بازی با ایده نو ازش استقبال نمیشه تقصیر گیمرهاست که نمیرن بخرن بازی ها رو! کال اف به بقیه سازنده نگفته که باید مثل بشین! تقصیر سازنده های دیگه هست که فکر میکنن باید شبیه کال اف شد و تقصیر گیمرهاست که از خیلی بازی های با ایده استقبال نمی کنن! بیچاره کال اف!
منظورم این نبود کال بازی بدیه!
تو سبک خودش بازی خوبی هم هست ولی اگه هر سال بازیشو منتشر نمیکرد شاید خریداراش متوجه میشدن که بازیهای متفاوتی هم هست و اینطوری این همه شرکت تعطیل یا در استانه ورشکستگی نبودن!
البته تا حدودی هم مقصر هستن خودشون ولی خب اگه کال رو هر دو سال منتشر کنن کمک بزرگی به صنعت بازیها میشه.

آخرین ویرایش:
PC پلتفرم ماکروسافته اون باید ساپورت کنه نه سونی :دی

شکی نیست که این مایکروسافته که باید بازیهای AAA برای ویندوز منتشر کنه که این کار رو نمیکنه. ولی این دلیل نمیشه که شرکتهای دیگه مثل sony حاضر نشن بازی ای برای PC (windows, linux, mac,... منتشر کنن...

دوست عزیز خساست چیه دیگه :d Playstation پلتفرم سونیه و کاملاً تابلوئه که عناوین AAA و پرهزینه ــش رو برای پلتفرم خودش عرضه میکنه تا فروشش بره بالا , دیگه این چنتا استدیو یونیک سونی هم بیان برای پلتفرم مایکروسافت بازی بسازن دیگه هیچی دیگه :d

اولا من مثالی که زدم در مورد یک بازی ایندی بود. سونی حتی حاضر نیست یه بازی ایندی منتشر کنه برای PC دیگه بازیهای AAA که پیشکش...
دوما PC فقط مختص به ویندوز نمیشه که, linux و mac هم هستن...
سوما گفتم که نینتندو عناوین ایندی بیشتری نسبت به سونی روی PC داره.

بازی ای برای ( PC (windows, linux, mac,... منتشر کنن...

اولا من مثالی که زدم در مورد یک بازی ایندی بود. سونی حتی حاضر نیست یه بازی ایندی منتشر کنه برای PC دیگه بازیهای AAA که پیشکش...

این کلا از PC جداست. بازیهای pc رو من همیشه دیدم میگن for pc & mac !

شکی نیست که این مایکروسافته که باید بازیهای AAA برای ویندوز منتشر کنه که این کار رو نمیکنه. ولی این دلیل نمیشه که شرکتهای دیگه مثل sony حاضر نشن بازی ای برای PC (windows, linux, mac,... منتشر کنن...

حرف غیر منطقی میزنی دیگه. شرکتا علاوه بر اینکه با بازیها تجارت میکنن اونا رو برای پشتیبانی پلتفرم و تجارت سخت افزارشون میسازن.این تجارته و ربطی هم به خساست نداره.صاحب پلتفرم مسئوله در قبال این قضیه.اگه mac بازی کم داره باید یقه اپل رو گرفت نه کس دیگه‌ای رو.
هیچوقت همچین شرکتی نمیاد برای پلتفرم دیگه بازی رو عرضه کنه.آمازون و سونی و نینتندو هم فرقی نمیکنن.VALVE هم همینه.
نینتندو هم تا حالا بازی برای pc عرضه نکرده.قضیه ایندی هم که مشخصه.اسمش روشه.بازیساز مستقل میتونه تصمیم بگیره قبل از امضای قراداد. Chinese Room بودجه ساخت بازی و پشتیبانی رو از سونی میگیره و منطقیه که سونی هم در قبال این هزینه بازی رو فقط واسه کاتالوگ خودش بخواد.اگه عنوانی بوده که انحصاری کنسولش واسه نینتندو بوده دلیل نمیشه که مال نینتندو بوده باشه یا نیاز به اجازه از نینتندو باشه واسه عرضه روی سایر پلتفرمها.PixelJunk ها هم ناشرش سونی بوده و بعدا برای pc اومده.

===

اینا امتیاز RYSE رو نفروختن بعد بیان کل مجموعه رو بفروشن؟!
بعد از جریان E3 فکر کنم لازم باشه یه فکری هم واسه انعکاس فرمایشات این دوستان مثلا اینسایدر بشه.

آخرین ویرایش:
این کلا از PC جداست. بازیهای pc رو من همیشه دیدم میگن for pc & mac !

بله اونا ممکنه گفته باشن من هم خودم تو بعضی جاها گفتم ولی خب اشتباهه. میتونی بری تو منبع زیر ببینی. PC میتونه از سیستم عاملهای windows, linux, unix, mac و... استفاده کنه. چون اکثر بازیها برای ویندوز منتشر میشن برای همین ممکنه خیلی جاها به جای استفاده از واژه ی ویندوز از PC استفاد بکنن (و من هم استفاده کردم بارها و باز هم خواهم کرد) ولی درستش اینه:

Personal computer - Wikipedia, the free encyclopedia

- - -ویرایش - - -

شرکتا علاوه بر اینکه با بازیها تجارت میکنن اونا رو برای پشتیبانی پلتفرم و تجارت سخت افزارشون میسازن.این تجارته و ربطی هم به خساست نداره..

فکر نکنم تا حالا بازیسازی بازی خوبی رو استیم منتشر کرده باشه ولی سود خوبی به جیب نزده باشه. تو تا حالا مگه دیدی؟

و اینجا این سوال پیش میاد که یه بازیساز مستقل چه اتفاقی براش میفته که از سود فروش بازیش تو استیم میگذره؟ (مخصوصا در حال حاضر که به علت x86 بودن کنسولها, port کردن بازیها بسیار راحت شده)

هیچوقت همچین شرکتی نمیاد برای پلتفرم دیگه بازی رو عرضه کنه

linux پلتفرم هیچ کس نیست...

نینتندو هم تا حالا بازی برای pc عرضه نکرده

من هم نگفتم که نینتندوخودش منتشر کرده فقط مثل سونی نیومده جلوی انتشار بازیهای ایندی رو برای PC تا این حد بگیره. من اون بالا مثال ایمیلیشو هم زدم. میخوای قبول کن میخوای نکن ولی تعداد بازیهای مشترک wii و pc از3 playstation و pc بیشتره. نمیگم هم که نینتندو خوبه و سونی بده. قضیه بین بد و بدتر هستش.(تو زمینه ی خساست)

مثلا اگه سالی 4 تا بازی ایندی که انحصاری sony بودن, بعد از مدتی روی استیم منتشر بشن. نه سونی ضرر میکنه نه سازنده ی اون بازی, بلکه احتمالا اون سازنده سود بیشتری هم نصیبش بشه ولی... خساست بیداد میکنه.

آخرین ویرایش:
من هم نگفتم که نینتندوخودش منتشر کرده فقط مثل سونی نیومده جلوی انتشار بازیهای ایندی رو برای PC تا این حد بگیره. من اون بالا مثال ایمیلیشو هم زدم. میخوای قبول کن میخوای نکن ولی تعداد بازیهای مشترک wii و pc از3 playstation و pc بیشتره. نمیگم هم که نینتندو خوبه و سونی بده. قضیه بین بد و بدتر هستش.(تو زمینه ی خساست)

مثلا اگه سالی 4 تا بازی ایندی که انحصاری sony بودن, بعد از مدتی روی استیم منتشر بشن. نه سونی ضرر میکنه نه سازنده ی اون بازی, بلکه احتمالا اون سازنده سود بیشتری هم نصیبش بشه ولی... خساست بیداد میکنه.
سونی الان 3 تا کنسول داره,اگر بخواد اجازه انتشار بازی هایی که به صورت انحصاری برای PS ساخته می شن رو برای بقیه پلتفرم ها بده که,به ضررش تموم می شه.
کل رقابت بین پلتفرم های بازی,مربوط به بازی هست.بعد دیگه ملت هیچ دلیلی نمی بینن PS بخرن.
سونی هم هیچ مسئولیتی در قبال پلتفرم های دیگه نداره که بخواد براشون بازی هم بده.
با وجود این که SONY برای PC بازی هم ساخته اما اصلا دلیل نمی شه بخواد اجازه بده هر بازی برای PC یا هر پلتفرم دیگه ای منتشر بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or