بحث پیرامون مجله بازیرایانه

دوستان من نقد U2 رو خوندم و باید بگم که بر خلاف نظر ان دوستمون خیلی ردیف بود! من که خیلی ازش لذت بردم. تقریبا میشه گفت چیزی کم نداشت...

حالا شهاب هم که به منابع ارتباطی اصلی وصله میگه ان اصلیه خیلی بهتر بوده!:biggrin1:
در چه حد توش دست برده شده که به زمین و زمان فحش میداد ! حالا حساب کنید که اصلش چی بوده ... !:-"

با تشکر از زحماتتون.این شماره واقعا خوب بود.فقط اگه در مورد heavy rain ,alan wak بیشتر مطلب داشته باشید خیلی عالی میشه.
این نکته هم لازم شد بگم که بعضی از نقدها و نوشته ها به دلیل اینکه در صفحه رنگی قرار میگیرن و تناسبی بین رنگ و خط نیست به زور باید بخونیم.مثلا من نقدu2 رو واقعا به زور خوندم.خیلی تار شده بود.

از زحماتتون سپاسگزارم

امروز مجله رسید دستم!خوب بود ولی عالی نبود!در ضمن حدود چند ماه هم نخریدم ولی امروز گرفتم برام جذاب بود....راستی چرا بازی psp نمیزارین؟؟
راستی شماره آذر اومده یا نه؟؟(چون من فقط آبان رو پیدا کردم)

امروز مجله رسید دستم!خوب بود ولی عالی نبود!در ضمن حدود چند ماه هم نخریدم ولی امروز گرفتم برام جذاب بود....راستی چرا بازی psp نمیزارین؟؟
راستی شماره آذر اومده یا نه؟؟(چون من فقط آبان رو پیدا کردم)
اتفاقا این شماره 4 5 تا بازیه خوب PSP باید چاپ میشد اما ظاهرا بازی 6 و 7 PC مهم تر از بازی های سطح بالایی مثل Dissidia هستند !

اتفاقا این شماره 4 5 تا بازیه خوب PSP باید چاپ میشد اما ظاهرا بازی 6 و 7 PC مهم تر از بازی های سطح بالایی مثل Dissidia هستند !
شهاب جان(یادم نمیاد اسمتو درست امیداوارم که همین باشه، حافظه نمونده دیگه:دی) همین بازی های PC که شما میگید بعضی هاشون برای حتی 3 شماره قبل بودن که عقب افتاده بودن، این شماره هم خیلی مطالب فشرده بودن و حتی بعضی از Preview ها کلی حذفی داشتند تا تونتستیم همرو توی یه شماره چاپ کنیم. البته میدونم دلیل قانع کننده ای نیست ولی خب راه حل همین بود و امیدوارم این Dissidia(کشتی مارو:دی) توی شماره بعدی حتما باشه نقدش

شهاب جان(یادم نمیاد اسمتو درست امیداوارم که همین باشه، حافظه نمونده دیگه:دی) همین بازی های PC که شما میگید بعضی هاشون برای حتی 3 شماره قبل بودن که عقب افتاده بودن، این شماره هم خیلی مطالب فشرده بودن و حتی بعضی از Preview ها کلی حذفی داشتند تا تونتستیم همرو توی یه شماره چاپ کنیم. البته میدونم دلیل قانع کننده ای نیست ولی خب راه حل همین بود و امیدوارم این Dissidia(کشتی مارو:دی) توی شماره بعدی حتما باشه نقدش
محمد جان آخه موضوع اینه که دیسیدیا هم ماله شماره ی دارکسایدر بودش ! بعد آخه بازیش بازی کوچیکی نیستش :دی ! یکی از بهترین های امسال بودش !
سره پریویو هم عذابمون دادن !:دی باید دی چاپ میشد ولی خب تابستون چاپ شد !:دی

محمد جان آخه موضوع اینه که دیسیدیا هم ماله شماره ی دارکسایدر بودش ! بعد آخه بازیش بازی کوچیکی نیستش :biggrin1: ! یکی از بهترین های امسال بودش !
سره پریویو هم عذابمون دادن !:biggrin1: باید دی چاپ میشد ولی خب تابستون چاپ شد !:biggrin1:
Dissidia پیش نمایشش توی شماره 30 همون Darksiders چاپ شد پس خیلی خوب برسه نوبته نقدش برا 31 بوده که الان 32 هم در اومده:دی زیاد عجیب نیست. میگم تو دعا کن چاپ بشه، حالا دیر و زودش زیاد فرق نمیکنه، البته من تو این بازی ژاپنی ها چیزی سر در نمیارم ولی خب کلا یه قانونی میگه همشون (جَفَنگـن):دی

پ.ن:خوشبختانه بهزاد اینجا نمیاد:دی

خیلی باید به مغزم فشار بیارم تا یادم بیاد کدوم مجله بوده که عکس رو جلد و پوستر وسط مجله یکی باشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منظور ؟

منظور اینکه تو هیچ مجله ای ندیدم که پوستر وسط و عکس رو جلد یکی باشن.فقط تو ایران از این داستان ها پیش میاد.من خودم از طرفدارای بازیرایانه هستم.همی شماره هاشم دارم.ولی همچین چیزی تا حالا ندیدم.حالا منظورو گرفتی؟

منظور اینکه تو هیچ مجله ای ندیدم که پوستر وسط و عکس رو جلد یکی باشن.فقط تو ایران از این داستان ها پیش میاد.من خودم از طرفدارای بازیرایانه هستم.همی شماره هاشم دارم.ولی همچین چیزی تا حالا ندیدم.حالا منظورو گرفتی؟
خب الان مشکل این کار چیه، اگر تا حالا ندیده بودید، الان ببینید.

خب الان مشکل این کار چیه، اگر تا حالا ندیده بودید، الان ببینید.

ببخشید انتقاد کردم.!!معذرت می خوام.گفتم به عنوان یکی از طرفدارای مجله نظرمو بگم.چون اصلا صورت جالبی نداره که عکس رو جلد با پوستر یکی باشه.من به شخصه خوشم نیومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or