در چه حد توش دست برده شده که به زمین و زمان فحش میداد ! حالا حساب کنید که اصلش چی بوده ... !دوستان من نقد U2 رو خوندم و باید بگم که بر خلاف نظر ان دوستمون خیلی ردیف بود! من که خیلی ازش لذت بردم. تقریبا میشه گفت چیزی کم نداشت...
حالا شهاب هم که به منابع ارتباطی اصلی وصله میگه ان اصلیه خیلی بهتر بوده!:biggrin1:

چرا شماره های بعدی تریلر هم توی DVD قرار میگیره ولی بعضی وقت ها که نمایشگاه خاصی یا ویدئوی خاصی وجود داشته باشه بجای تریلر گذاشته میشه1 سوال:؟ دیگه دموی بازی هارو تو dvd مجله نمیزارین؟![]()
اتفاقا این شماره 4 5 تا بازیه خوب PSP باید چاپ میشد اما ظاهرا بازی 6 و 7 PC مهم تر از بازی های سطح بالایی مثل Dissidia هستند !امروز مجله رسید دستم!خوب بود ولی عالی نبود!در ضمن حدود چند ماه هم نخریدم ولی امروز گرفتم برام جذاب بود....راستی چرا بازی psp نمیزارین؟؟
راستی شماره آذر اومده یا نه؟؟(چون من فقط آبان رو پیدا کردم)
شهاب جان(یادم نمیاد اسمتو درست امیداوارم که همین باشه، حافظه نمونده دیگهاتفاقا این شماره 4 5 تا بازیه خوب PSP باید چاپ میشد اما ظاهرا بازی 6 و 7 PC مهم تر از بازی های سطح بالایی مثل Dissidia هستند !
محمد جان آخه موضوع اینه که دیسیدیا هم ماله شماره ی دارکسایدر بودش ! بعد آخه بازیش بازی کوچیکی نیستششهاب جان(یادم نمیاد اسمتو درست امیداوارم که همین باشه، حافظه نمونده دیگه) همین بازی های PC که شما میگید بعضی هاشون برای حتی 3 شماره قبل بودن که عقب افتاده بودن، این شماره هم خیلی مطالب فشرده بودن و حتی بعضی از Preview ها کلی حذفی داشتند تا تونتستیم همرو توی یه شماره چاپ کنیم. البته میدونم دلیل قانع کننده ای نیست ولی خب راه حل همین بود و امیدوارم این Dissidia(کشتی مارو
) توی شماره بعدی حتما باشه نقدش
Dissidia پیش نمایشش توی شماره 30 همون Darksiders چاپ شد پس خیلی خوب برسه نوبته نقدش برا 31 بوده که الان 32 هم در اومدهمحمد جان آخه موضوع اینه که دیسیدیا هم ماله شماره ی دارکسایدر بودش ! بعد آخه بازیش بازی کوچیکی نیستش :biggrin1: ! یکی از بهترین های امسال بودش !
سره پریویو هم عذابمون دادن !:biggrin1: باید دی چاپ میشد ولی خب تابستون چاپ شد !:biggrin1:
منظور ؟خیلی باید به مغزم فشار بیارم تا یادم بیاد کدوم مجله بوده که عکس رو جلد و پوستر وسط مجله یکی باشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خب الان مشکل این کار چیه، اگر تا حالا ندیده بودید، الان ببینید.منظور اینکه تو هیچ مجله ای ندیدم که پوستر وسط و عکس رو جلد یکی باشن.فقط تو ایران از این داستان ها پیش میاد.من خودم از طرفدارای بازیرایانه هستم.همی شماره هاشم دارم.ولی همچین چیزی تا حالا ندیدم.حالا منظورو گرفتی؟
خب الان مشکل این کار چیه، اگر تا حالا ندیده بودید، الان ببینید.