محمد جان همون که پیش نمایش RE 5 رو نوشته بود ؟نه اون اقای عساکره یا یه همچین نامی که بود فقط یه مقاله نوشت، تموم شد![]()
واقعا فاجعه ترین مطلب بازی رایانه همون بود . امیدوارم دیگه از این مقالات چاپ نکنید :biggrin1:محمد جان همون که پیش نمایش RE 5 رو نوشته بود ؟نه اون اقای عساکره یا یه همچین نامی که بود فقط یه مقاله نوشت، تموم شد![]()
واقعا فاجعه ترین مطلب بازی رایانه همون بود . امیدوارم دیگه از این مقالات چاپ نکنید :biggrin1:بلهمحمد جان همون که پیش نمایش RE 5 رو نوشته بود ؟واقعا فاجعه ترین مطلب بازی رایانه همون بود . امیدوارم دیگه از این مقالات چاپ نکنید :biggrin1:
بله ! شماره ی 32 هستش ...آخرین شماره ای که اومده ، شماره ی چنده....؟؟؟
خب اون Preview برای PC هستش که زده خواهد آمد ! ولی خب نسبت به شماره های قبلی Preview هاش بروز تر بودش !فقط خیلی بده که بروز نیست مثلا assassins creed 2 رو زده خواهد امد!!! تازه تاریخ انتشار رو هم درست نزده
اون موقعی که بازی اومده بود که دیگه مطالب مجله بسته شده بود.ولی خوب من اگه جای نویسنده بودم review اساسینز کرید 2 رو برای کنسول ها می نوشتم
یحتمل حساب دار بازی رایانه قهر کرده رفته:biggrin1:آقا من امروز متوجه یه چیزی شدم !
چرا انقدر این شماره ی جدید باگ تقسیم امتیاز و این حرفا داره ؟!
Ninja Gaiden II Sigma = 16+17+16+16 = 16.2 > 16
DiRT 2 = 19+19+16+16 = 17.5 > 17
دقیقا ! اسم تحلیل ماه اگر به "تحلیل ماریو و رفقاش" تغییر پیدا کنه خیلی به واقعیت نزدیک تر هست تا تحلیل ماه ! آدم چشش رو هر طرف میندازه یا Zelda میبینه یا Mario یا Pokemon ! هرچند این حرفا فایده نداره ...تحلیل ماه باز هم از اون پیش بینی های جالب داشت که در سال 2010 360 هیچ عاملی برای افزایش فروش نداره (ناتال یه مقدار کشک هستش). ps3 همچنان به روند ضعودی ادامه میده و جایگاه دوم رو میگیره و در مورد بازی های انحصاریم 360 فوق العاده ضعیفتر از 2 کنسول دیگه هست. آقای کنی مگه مجبوری بیای تحلیل ماه رو بنویسی؟ کل مجله تعادل داشت به غیر از همین تحلیل ماه.
هه هه هه هه :laughing:تحلیل ماه باز هم از اون پیش بینی های جالب داشت که در سال 2010 360 هیچ عاملی برای افزایش فروش نداره (ناتال یه مقدار کشک هستش). ps3 همچنان به روند ضعودی ادامه میده و جایگاه دوم رو میگیره و در مورد بازی های انحصاریم 360 فوق العاده ضعیفتر از 2 کنسول دیگه هست. آقای کنی مگه مجبوری بیای تحلیل ماه رو بنویسی؟ کل مجله تعادل داشت به غیر از همین تحلیل ماه.