بحث پیرامون مجله بازیرایانه

من فكر كنم دليل دليل دير امدنش اين بوده:
كپي كردن مطلب از پرشين گيمرز.واقعا اين پرشين گيمرزي ها يه چيزيشون ميشه ها.اخه اين دو مطلب هيچ ربطي به هم نداشتن.و بازيرايانه كپي نكرده بوده.
اينم لينك"
www.persiangamers.com
در بخش ليست سياه شماره 6.

كپي كردن مطلب از پرشين گيمرز.واقعا اين پرشين گيمرزي ها يه چيزيشون ميشه ها.اخه اين دو مطلب هيچ ربطي به هم نداشتن.و بازيرايانه كپي نكرده بوده.
اينم لينك"
www.persiangamers.com
فکر کنم همین فردا اعلام کنن Game spot هم اخبارشو از اینا کپی میکنن:mad:

اينم لينك"
www.persiangamers.com

خب من واقعا نمیدونم مسئولان این سایت پیش خودشون چه فکری میکنن

اون 2 تا مطلب هیچ ربطی به همدیگه ندارن ... تنها وجه تشابه عکسی هست که هم مجله ازش استفاده کرده هم اون سایت که عکس رو هم توی هر خراب شده ای بری میشه پیدا کردی و چیزی نیست که قرار باشه از روش کپی کنن

البته یه مساله ای هم هست ممکنه سازنده ی اون مودچیپ خبر رو به صورت اختصاصی فقط برای خبرنگار اون سایت فرستاده و از طریق اون سایت خبر توی کل دنیا پخش شده :)

در هر صورت ، تاخیر مجله کوچکترین ارتباطی با این سایت و مطالب و محتواش و صحبتهایی که مسئولانش میکنن نداره

یه خبر بی ربط:!!

ظاهرا سایت بازی رایانه هک شده...!!
میتونید برید صحفه اول سایت(بالا) رو نگاه کنید...!!
همچنین قسمت فرومش هم هک شده....!!
البته هکرها تو صحفه ی اول نتونستن زیاد کاری انجام بدن!!ولی تو قسمت فروم یه کارهایی کردن ولی باز هم کم!

این قضیه یکم مشکوک به نظر میرسه....
یه سری اسم مستعار از خودشون به جا گذاشتن...که به نظر میاد کابرای همون سایته پرشين گيمرز باشند...

آخرین ویرایش:
پس این مجله چی شد ؟

قرار بود شماره ی جدید مجله ی بازیرایانه
از یکشنبه توی کیوسکها باشه .
پس چی شد ؟؟!!:confused:
بازهم بد قولی های همیشگی .
من که دیگه تحمل ندارم مجله زرد بازینما (:sick: ) رو زودتر
از مجله وزین بازیرایانه (:love: ) توی کیوسک ها ببینم . :((

خودت نظر منو میدونی در مورد بازینما اما به نظر من دلیل نمیشه فرت و فرت تو همه پستات یه گیری بهش بدی در هر صورت این مجلم مثل مجله های دیگه طرفدارای خودشو داره.

خودت نظر منو میدونی در مورد بازینما اما به نظر من دلیل نمیشه فرت و فرت تو همه پستات یه گیری بهش بدی در هر صورت این مجلم مثل مجله های دیگه طرفدارای خودشو داره.

یه دو سه تاش رو نام ببر .:cheesygri :cheesygri :lol: :lol:

من نظرت رو می دونم ، پس تو دیگه چرا ؟؟:-"
ولی خداییش با اینکه هنوز از بازینما بدت می آد اگه هنوز هم
این مجله رو می خری داری پولت رو آتیش می زنی .
خودتم بهتر می دونی ... نه ;) ;)
:cool: :cool:

تو خوب میدونی من دیگه نمیخرم قضیه کنسولم چیزی رو عوض نمیکنه
تو دیگه چرا هم نداره من فقط دارم میگم بیایم به دیگران احترام بذاریم که دیگرانم به ما احترام بذارن همین.

لطفا از این به بعد هیچ حرفی در رابطه با سایت های همکار دیگه و اینکه اونا چیکار می کنن و ... در اینجا مدام تکرار نشود! اون موضوع کپی برداری بازیرایانه از پرشین گیمرز هم که بحثش چندین بار تکرار شده و چیز جدیدی نیست. این نظرات شما در این مورد فقط باعث تشدید درگیری های بیخودی می شه بنابراین دیگه در این مورد لطفا صحبتی نشود و اگه مسئولین مجله صلاح بدونن خودشون موضوع را پیگیری می کنند!

سلام

من دیروز دفتر مجله بودم

مجله 2 هفتس که چاپش تموم شده ولی اجازه ی پخش نداده بودن تا 2-3 روز پیش
همون مشکلات همیشگی و زیرآب زنیه بعضیا
اگه همه چیز طبق روال پیش میرفت مجله حتی قبل از 15 شهریور روی کیوسک بود

به هر حال اونطوری که آقای عبدالهی گفت الان مجله داره پک میشه و احتمالا تا شنبه روی کیوسکه

ای بابا
من هر روز دارم میرم روزنامه فروشی ها رو میگردم ، میگفتم قرار بوده 15 ام بیاد!
ولی مثل اینکه جدی جدی هنوز نیومده.:mad:
شنبه یعنی پس فردا؟؟؟ این یعنی من میتونم 8 ، 9 روز دیگه مجله رو گیر بیارم!:D
البته منظورم اراکه. آخه دیر میرسه اراک.:(

البته منظورم اراکه. آخه دیر میرسه اراک.

من دیگه نگرانی ندارم چونکه سرزمین گفت دیگه سر وقت مجله رو میارم یعنی 1 یا 2 روز بعد انتشارش تو تهران
شما هم اگه یه جایی آشنا داری تو اراک که کار بازی انجام میده بهش بگو دیگه هر وقت واسه جنس میره دنبال بازی رایانه هم بره

مجله امروز رسید به دستم با اینکه مطالب یه خرده قدیمی بود ولی مطلب های قابل قبول و توپی نوشته بود
پوستر هم دزدان دریایی کارائیب 2 هست زیاد خوب نیست جنسش مزخرفه
سی دی هم معمولی بود ولی چند تا چیر باحال داشت

شماره ی جدید

بالاخره اومد .
خدا رو شکر دیگه داشت حوصلم سر می رفت .
mgs جان ، یکم بیشتر درباره ی شماره ی جدید
مجله توضیح بده .
ممنون :cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or