بحث پیرامون مجله بازیرایانه

خوب دوستان به حول و قوه ی الهی اگه مشکلی پیش نیاد شماره ی جدید تا آخره این ماه (مرداد) روی کیوسکه
شتر در خواب بیند....
راستی بهزاد جون!!! بر نخوره ها ولی نمیدونم چرا هرچی بازی سطح پایین بود دادن به تو!یکم سطح کلاست به خاطر نوع بازیها اومده بود پایین....داستان چیه؟(از فردا منو به مدت یک هفته نمیبینید و بالای آواتارم نوشته میشه Banned !!!:D )
باتشکر....

یک سوالیه که خیلی وقته ذهن منو درگیر کرده.
در شماه قبلی گفته بودین تنی چند از اعضای مجله رفتن E3 .و گفتین که خبری ازشون نیست!!!میخوستم بدونم اولا خبری شد و ثانیا کیا بودن که رفتن؟

اون چند نفری که فرستاده شدن E3 پارسال بود و چون اونا مفقود شدن دیگه امسال کسی فرستاده نشد !

دوم اینکه این شماره تقریبا 80% مقاله ها ما حمیدرضا دشتی بود.این نکته به سوال بالا ربط داره و یا ما شاهد تشکیل یک مافیای مقاله خواری در مجله هستیم؟!!

البته 80 درصد که نبود ولی 75 درصدی میشد :)
با توجه به اینکه به جای مفقود شدگان ، نیروی جدید جذب شده ، احتمالا شاهد تشکیل یک مافیا با مدیریت حمید هستیم !

راستی بهزاد جون!!! بر نخوره ها ولی نمیدونم چرا هرچی بازی سطح پایین بود دادن به تو!یکم سطح کلاست به خاطر نوع بازیها اومده بود پایین....داستان چیه؟(از فردا منو به مدت یک هفته نمیبینید و بالای آواتارم نوشته میشه Banned !!!

حالا شماره ی E3 که باز خوب بود
شماره ی بعدی که بیاد سطح پایین ترین بازیهای ممکنو دادن به من !
بازیهایی مثل Warpath ، Legend of Jack Sparrow ، Glory of The Roman Empire ، Sensible Soccer 2006 و ... !

ولی این شماره ای که میاد نه ، شماره ی بعدی چنتا مطلب خوب افتاده به من !
سرعت عملو حال میکنین که ؟
هنوز این شماره نیومده مطالب شماره بعدی داره نوشته میشه !
در نتیجه تا آخر شهریور منتظر 2 شماره ی جدید (بعد از E3) باشید

اون چند نفری که فرستاده شدن E3 پارسال بود و چون اونا مفقود شدن دیگه امسال کسی فرستاده نشد !
ولی من فکر می کنم که در شایعه بازار که امید خان نوشته بودند،سردبیرتون به زور مو کشیدن (!) راضی شده بود چند نفر از اعضای هیئت تحریریه را بفرستد E3 2006 :-"

با توجه به اینکه به جای مفقود شدگان ، نیروی جدید جذب شده ، احتمالا شاهد تشکیل یک مافیا با مدیریت حمید هستیم !
فکر کنم معاون اول و دومش ، آقایان یاشار ذوالفقاریان و سهیل منصوری باشند.

شماره ی بعدی که بیاد سطح پایین ترین بازیهای ممکنو دادن به من !
بازیهایی مثل Warpath ، Legend of Jack Sparrow ، Glory of The Roman Empire ، Sensible Soccer 2006 و ... !
همشون مزخرف ترین بازیهای امسال هستند.امیدوارم از لحاظ ارزش گذاری و امتیاز حسابی بترکونیشون بهزاد جان ;)

نوشته شده توسط x_omid_360:
چرا تو سیدی E3 دموهای بازیهای مهمی مثل Halo 3, Crysis, Mass Effect و... نبود در کل به غیر از دموی MGS و دو سه تا مصاحبه ی خوب سیدی جذابی نبود:( :mad:
:eek::eek:
واقعا این بازی ها نبود؟؟
خیلی عجیبه;)
میگم حتما پر از این بازی های ژاپنی بوده:mad:

نوشته شده توسط SamFisher:
نه بابا !!
همش مصاحبه
2-3 تا بیشتر تریلر نداشت
مگه نگرفتی ؟!
نه هنوز نگرفتم;)
گفتم دارم میرم تهران خودم برم از دفترش بگیرم:cheesygri

خوبه پس اخه همیشه پره بازی ژاپنیه:eek:

بهزاد در صفحه ی قبل گفت :

نوشته شده توسط Behzad:
خوب دوستان به حول و قوه ی الهی اگه مشکلی پیش نیاد شماره ی جدید تا آخره این ماه (مرداد) روی کیوسکه :)

ولی فردا که میریم تو شهریور پس دیگه مرداد هیچی ;)
عمرا تا نیمه ی شهریور بیاد.

بالاخره تونیستم مجلرو گیر بیارم اونم شماره ی تیر ماه رو

اصلا خوب به همه جا ارسال نمیکنین من بزای گرفتن یهشماره باید دو سه ساعت بگردم تا یه کیوسک پیدا کنم که مجلرو داشته باشه

خوبه تو 2 ساعات میگردی من 1 ماه یا 2 ماه می گردم

شماره جدید این مجله کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شماره جدید کدومه :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or