بحث پیرامون مجله بازیرایانه

نمیدونم توجه کردین یا نه ! ولی توی دموی Portal اگه دقیق بشین میبینین که بازی داره از Depth Of Field بصورتی حرفه ایی تر از Call Of Juarez بهره میبره.....به نظرتون همین استفاده کوچیک تاثیر زیادی در واقع گرایی بازی نداشته ؟!
P.S = میدونم که اینجا جاش نبود ولی هنوز چیز زیادی درباره گستردگی Portal نمیدونیم و برای همین خواستم توی همین صفحه این سوال رو پرسیده باشم....یه خورده هم به CD مجله مربوط میشه دیگه !!!! نمیشه ؟! (احتمالا نمیشه !)

متشکرم Nemesis

نمیدونم توجه کردین یا نه ! ولی توی دموی Portal اگه دقیق بشین میبینین که بازی داره از Depth Of Field بصورتی حرفه ایی تر از Call Of Juarez بهره میبره.....به نظرتون همین استفاده کوچیک تاثیر زیادی در واقع گرایی بازی نداشته ؟!
P.S = میدونم که اینجا جاش نبود ولی هنوز چیز زیادی درباره گستردگی Portal نمیدونیم و برای همین خواستم توی همین صفحه این سوال رو پرسیده باشم....یه خورده هم به CD مجله مربوط میشه دیگه !!!! نمیشه ؟! (احتمالا نمیشه !)

متشکرم Nemesis
اصلا ربط نداشت:cheesygri
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1837

سلام دوستان عزیز
خواهش می کنم اگه کسی شماره جدید بازی رایانه رو گرفت به آیدی من PM بده
چون خونه ما تا اونجایی که بازی رایانه رو می فروشن خیلی فاصله داره
ممنون می شم :love:
SilentHill_ir

سلام دوستان
Battlefield رو که یک ماه پیش همین موقع گرفتم
راستی بذارین یه آماره جالب بدم :p
اولین شماره بازی رایانه رو مرداد 84 گرفتم
اگه این مجله ماه نامه باشه تا الان باید 14 جلد داده بود بیرون
ولی تا حالا فقط 8 جلد داده :D
آقا خیلی جالبه ها :cheesygri :cheesygri :cheesygri
پس دو ماه نامه هست ;)

پس شماره ی جدید چی شد؟؟؟

همین یک ماه پیش گفتید که از این به بعد هر ماه 15 ام منتشر میشه !؟؟
ولی الان 21 ام هست ولی حتی عکس روی جلد شماره ی جدید هم نرفته روی سایت!!

شماره ی جدید رو بدین دیگه ، من دارم میمیرم از بی بازی رایانه ای !!!

شماره ی جدید چند روزیه که رفته برای چاپ و اگه مشکلی پیش نیاد تا یک هفته دیگه آماده میشه

پس بهتره بذارید اول آبان بدینش بیرون و از این به بعد همیشه ماهنامه رو اول هر ماه بفرستید روی کیوسک ها.

در ضمن میتونم بپرسم چرا پاسخ به نامه ها در سیاست های کاری بازی رایانه جایی نداره ؟؟؟
تیم شما که همه ی بازی ها رو تموم میکنه. حالا بیاد به کسایی که توی بازی ها گیر کردن کمک کنه که مشکلی پیش نمیاد....

یه سوال دیگه هم دارم .
آیا شما واقعا x360 خریدین ؟؟؟

آیا واقعا حاضر شدید برای خریدن Ninety Nine Nights یا همون N3 ، بیش از 50 دلار بپردازید ؟؟؟
واقعا ؟؟؟
105.gif

آیا واقعا حاضر شدید برای خریدن Ninety Nine Nights یا همون N3 ، بیش از 50 دلار بپردازید ؟؟؟

چرا 50تومن خب کپیش هست 8 تومن!

در ضمن میتونم بپرسم چرا پاسخ به نامه ها در سیاست های کاری بازی رایانه جایی نداره ؟؟؟

اون جوری میشه مثل بعضی مجله های دیگه که...

بهزاد این چیه ؟!؟!

یک دستگاه PS3 هدیه بازیرایانه و هدیه ویژه

یعنی هر کی مجله بخره بهش PS3 میدین ؟؟؟!!!
285.gif
300.gif

جریان چیه ؟!

پ.ن : من اگه PS3 بگیرم میفروشم ها !! اصلا فکرشم نکنین که من در جعبشو باز کنم !!
فقط XBOX 360 !
281.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or