بحث پیرامون مجله بازیرایانه

با سلام.
این اشتراک طلایی که گران تر در میاد.
میشه بگین هدیه چیه؟
شما هم میخوای قیمت ارزون‌تر در بیاد هم هدیه‌ها رو بگیری و هم توی قرعه کشی شرکت کنی؟؟ میدونی این جوایز چند میلیون تومن برای مجله هزینه داره و احیانا میدونی که این هزینه حداقل بخشیش باید یه جوری جبران بشه؟

همه‌ی کسانی که بازیرایانه رو مرتب میخرن اگه این اشتراک رو بگیرن به هیچ وچه ضرر نمیکنن. تا تقریبا 1 سال بدون هیچ مشکلی خیلی زودتر از کیوسک مجله و همچنین دو هفته نامه صفر و یک (که اونم نشریه‌ی بسیار ارزشمندیه) براشون ارسال میشه و یه وقت هم شانسشون میزنه و یکی از جوایز روهم برنده میشن

این قضیه قرعه کشی چی هست؟
میشه توضیح بدید؟
تبلیغش بالای سایت گذاشته شده

سلام

این آخرین شماره که توش قرعه کشی هست شماره چند هست ؟

میشه بگید مهلت مسابقه تا کی هست که اقدام به خرید بکنیم ؟

قیمت اشتراک چنده ؟

همه‌ی کسانی که بازیرایانه رو مرتب میخرن اگه این اشتراک رو بگیرن به هیچ وچه ضرر نمیکنن. تا تقریبا 1 سال بدون هیچ مشکلی خیلی زودتر از کیوسک مجله و همچنین دو هفته نامه صفر و یک (که اونم نشریه‌ی بسیار ارزشمندیه) براشون ارسال میشه و یه وقت هم شانسشون میزنه و یکی از جوایز روهم برنده میشن
والا من قبول دارم بهزاد جان ، خداييش خيلی عاليه که مجله بياد راحت دم خونت + ممکنه يکی از جوايز رو هم برنده بشی
اما مسئله اینجاست : همونطور که شما و بقيه ميدونيد ، وضعيت بازار و خريد و فروش کشور در هر زمينه ای بدجور خوابيده ، دست ملت پول نيست ، ما مونديم چجوری جای چکامونو پر کنيم بعد بيايم 55000 تومان پول به بازيرايانه بديم؟ ميدونم که طی مدت يکسال اگر هرماه دونه ای مجله رو بخريم در آخر گرونتر برامون در مياد ، اما مسئله اینجاست که الان 55000 تومان برای خودش پوليه ، ميدونی با این پول چند شب ميتونم نون سنکگ با پنير بخرم؟!!! :دی
به نظر من اگر تاريخ عضو گيری رو بندازی تو ماه ارديبهشت و دوباره عضو بگيرين خيلی بهتره.
ممنون

به یک نکته بسیاررر! مهم پی بردم. اینکه نقد Golden Axe احتمالا مال 360 بوده.:cheesygri
ولی کلا من با این شماره حال کردم به خصوص با مقاله شهریار در مورد KILL ZONE 2.
دیگه داره حالم از این عربها (به خصوص این اماراتیا) به هم میخوره.:sick:

من خیلی با این نظر موافقم. آن ها الان بهیچ وجه مثلا از شماره 15 به قبل برایشان سود ندارد ولی اگر روی یک dvd عرضه کنند مطمئنا خیلی ها اقدام به خرید می کنند یعنی این مقدار بهتر از هیچ نیست؟؟
میدونی این جوایز چند میلیون تومن برای مجله هزینه داره و احیانا میدونی که این هزینه حداقل بخشیش باید یه جوری جبران بشه؟
فکر کنم این کار کمی اشتباه باشد چون کاغذ و بطور کلی همه چیز از نظر قیمت رشد صعودی دارد و با این کار در آینده بازیرایانه به دیگران با قیمت بالاتر عرضه میشود در حالی که با توجه به جوایز و ... همان حدود 3500 تومان در می آید.
در ضمن جوایز هم کمی برای یک مجله مثل بازیرایانه زیاد در نظر گرفته شده اند.

ای بابا ... :(
مثل بازینما میکردن که همیشگش باشه . :love:

دوست عزیز هدیه های بازینما رو همه میدونن به چه صورت هدیه میدهند . این به کنار :
من بازی رایانه را به بازینما ترجیه میدهم خیلی بهتر هستش بازی رایانه مطمئنا بخاطر جایزه کسی نمیخره وگرنه تا الان فروش بسیار کمی داشت :smile:
بازی رایانه خیلی عالی کار میکنه مخصوصا با اون فیلم کوتاهی که از EVIL درونش بود خیلی حال کردم :smile: فقط تو این شماره بازی ندیدم و برنامه همین :smile:

شاید خنده دار باشه مثلا من بدبخت صفحات آخر بازی رایانه رو میبینم که داره درمورد UE 3 مطلب مینویسه اما من برنامه ای ازش ندارم خوب میشد این برنامه ها درون DVD جای میگرفت :smile:
یا مثلا : درباره یک موتور گرافیکی یا فناوری های دیگر در دنیای بازی مطلب مینوشتن درسته من شاید خیلی چیزها رو بدونم اما هم شاید خودم به مطلبی در همون مقاله برخورد کنم که درموردش چیزی نمیدونستم یا اینکه کسانی هستند که اینجا هم مشاهده میکنیم میگن انگلیسی خوبی ندارن و اونا بتونن از اون مطالب استفاده کنن و بار علمیشون بالا بره .:smile:

خودم برای بازی رایانه پیشنهاداتی دارم که بموقع اعلام میکنم :smile:
فعلا سرتونو درد نمیارم .

فقط خواهش میکنم کیفیت برگه ها ، چاپ و چسب:cheesygri این شماره را افزایش دهید چون من 3500 تومان پول مجله دادم و نزدیک 4000 تومان پول چسب:p الان هم نقد DEAD SPACE در یک کاغذ کاملا جدا دستمه دارم میخوانمش:biggrin1:

بازي رايانه تازگي ها بصورت جزوه منتشر ميشه :cheesygri البته همين جلد جزوه اش هم ميارزه به بقيه;)
ولي خداييش مشكل چسب و چاپ در دو شماره اخير خيلي حاد شده البته تقصير بچه هاي مجله نيست و تقصير اون چاپخونه اي هست كه دستگاه چاپش كيفيت پايين هست يا به عمد كيفيت پايينتر چاپ ميكنه و دزدي ميكنه و بجاي چسب خوب آب دهن ميزنه اگر دقت كنيد حتي صحافي بيشتر مجله ها هم ايراد داره و همون اولش ورقها يهو ميريزه!
تنها راهش هم اين هست كه اين ايراد به گوش مسئولين مجله برسه و مسئولين مجله به چاپخونه تذكر بدن كه كارش رو درست انجام بده و يا از اين به بعد كار چاپ و صحافي رو چاپخونه ديگري بدهند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or