بحث پیرامون مجله بازیرایانه

من که از بس دمو رو بازی کردم حفظش شدم!!فقط 3 بار با پسر داییم تمومش کردیم.تنها چیزی که به نظر من جاش خالیه تو شماره جدید بازی های ds و مینی گیمها و برنامه ها هستند.لطفا دیگه حظفشون نکنید برای منی که اینترنت سرعت بالا ندارم خیلی بدرد بخورن

ُُسلام
ميخوام ببينم اگه تو قرعه كشي كسي دوم و سوم شد نخواست بره نمايشگاه ميتونه كنسول برداره؟؟
فقط زود جواب بدن مسولين كه ميخوام ثبت نام كنم:cheesygri

این چه نا مردی در حق ما pc دارا میکنید؟ اخه چرا بازیو از تو dvd حذف کردید دادید به این 360 دارا بابا اونا به اندازه کافی بازی دارن ما چی بازری منیم تو این بی بازی!!!

DVD

سلام.
می خواستم از اعضای این مجله تشکر کنم چون واقعا در ایران حرف اول را می زنند.
در ضمن لطفا DVD را مانند گذشته برای PC آماده کنید ، نه 360.
با تشکر

این چه نا مردی در حق ما pc دارا میکنید؟ اخه چرا بازیو از تو dvd حذف کردید دادید به این 360 دارا بابا اونا به اندازه کافی بازی دارن ما چی بازری منیم تو این بی بازی!!!
مشکل اینه که اون موقع هم که برا PC گذاشته بودند 007 یک ماه بود منتشر شده بود بعد تازه توی DVD دموی بازی بود.

بنظر من یکی در میان باشد خیلی بهتر است و با توجه به اینکه دو شماره پشت سر هم pc بود بعد 360 پس حالا هم نسخه 360 باید در شماره بعدی باشد:biggrin1:

بنظر من یکی در میان باشد خیلی بهتر است و با توجه به اینکه دو شماره پشت سر هم pc بود بعد 360 پس حالا هم نسخه 360 باید در شماره بعدی باشد:biggrin1:
البته این کار رو در صورتی میشه انجام داد که دموی به درد بخوری باشه که قرار بدن.یه پیشنهاد هم داشتم میشه جای دمو بازی های قدیمی PC گذاشت

البته این کار رو در صورتی میشه انجام داد که دموی به درد بخوری باشه که قرار بدن.یه پیشنهاد هم داشتم میشه جای دمو بازی های قدیمی PC گذاشت

من با این پیشنهاد موافقم. به نظرم خیلی بهتر از دمو هست.(اونم دمو هایی که یا به گفته دوستان خراب هستن یا مثل 007 خیلی دیر میرسن.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or