بحث پیرامون مجله بازیرایانه

سلام،من به تازگی(از شماره ی جدید) عضو تحریریه ی مجله شدم
یه نکته راجع به امتیاز دهی میخواستم بگم این درست که تا حدودی سلیقه ای هست ولی سردبیر هم یه فضای کلی از امتیاز در اختیار نویسنده میذاره و با توجه به امتیازاتی که بازی از سایت ها و مجلات معتبر میگیره نویسنده به بازی امتیاز میده.
اوه ! چه بد ! این چه وضع امتیاز دادن هست ؟ یعنی نویسنده هر نظری هم داشته باشه بازم بر مبنای امتیاز سایت ها و مجلات معتبر امتیازش رو تغییر می ده ! این موضوع فکر نکنم خیلی جالب باشه .

اگه یه میانگین از امتیازات بازی بزارن خیلی خوب میشه و میتونه یه امتیاز دیگری در کنار امتیاز نویسنده باشه...مثلا بازی x میانگین امتیازاتش از سایت ها و مجلات معتبر 8 است و از نظر نویسنده مثلا 8.5...
اگه اینطوری باشه خیلی خوبه...حتی اگه برای اطلاع باشه هم بد نیست...مثلا اون قسمت که نوشته شده ناشر و درچه سنی چیه یه میامگین کلی هم اضافه بشه...مثلا یه بازی خوب از 100 87 امتیاز داره...

اوه ! چه بد ! این چه وضع امتیاز دادن هست ؟ یعنی نویسنده هر نظری هم داشته باشه بازم بر مبنای امتیاز سایت ها و مجلات معتبر امتیازش رو تغییر می ده ! این موضوع فکر نکنم خیلی جالب باشه .

البته اینجوریام نیست ، نویسنده امتیاز خودشو میده و بعد سردبیر چک میکنه که امتیازا یه موقع عجیب غریب نباشه یا خیلی زیاد یا خیلی کم نباشه ... دست نویسنده تو امتیازدهی بازه ...

سلام
من یه سئوال دارم اگربچه های تحریریه پاسخ بدن ممنونشون میشم
به سبک بازی اند وار(تام کلنسی)چی میگن؟واصولا چرا توش پایگاه سازی ومنابع وجود نداره ودوربینش چرا به این شکل عمل میکنه؟
ممنون:love:

ولي خداييش از حق نگذريم صفحه آرايي و طراحي جلد و كلا كارهاي گرافيكي مجله اكثر مواقع عاليه دست طراحش درد نكنه...:cool:
:love:
سلام
من یه سئوال دارم اگربچه های تحریریه پاسخ بدن ممنونشون میشم
به سبک بازی اند وار(تام کلنسی)چی میگن؟واصولا چرا توش پایگاه سازی ومنابع وجود نداره ودوربینش چرا به این شکل عمل میکنه؟
ممنون:love:
اینو تو تاپيک مربوط به بازی بپرسی راحت تر جواب ميگيری + اینکه صفحه های قبلی خود تاپيک رو هم بخونی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or