بحث پیرامون مجله بازیرایانه

اينم حرفيست ولي در كل نه بهزاد جان،به نظر من مشكل اصلي خوده امتيازه ،بعضي اوقات امتياز زياد مي دن بعضي اوقات كم
این که بعضی اوقات امتیاز زیاد میگیره بعضی اوقات کم از نظر من هم عجیبه. مثلا یک بازی انحصاری که حتی ارزش یک بار بازی را ندارد نمره 17 میگیرد در حالی که یک بازی مولتی با همان سبک که چند برابر ارزش دارد فقط بدلیل اینکه انحصاری نیست و کسی هم فنش نیست نمره کمی میگیرد.
پ.ن: انتظار اغز این شماره زیاده چون در این مدت اخیر بازیهای بزرگی آمده و ما هم توقع نقد های مناسب و غیر جانب گیرانه را داریم.

با سلام
به نظر من از 20 بهتره.
مي تونيد تو dvd بازي هاي قديمي pc بذاريد مثل wolf3d __doom 1,2 __pop
يه مقاله درباره سه چراغ xbox360 و راههاي درمان بذاريد.
ممنون
خداحافظ

لازمِ یه توضیح بدم که نقد ها و امتیاز های یه بازی در تمام دنیا به صورت سلیقه ای نوشته و اعمال میشه پس شاید اون فرد منتقد یه چیزی دیده از بازی خوشش اومده یا اینکه خلافش اتفاق افتاده پس دوستان لطفا درباره اینکه یه بازی امتیازش زیاد بود یکی کم بود بحث نکنن چون این به سلیقه افراد ربط داره.

نه ببینید اگه دقت کرده باشید توی نقد و بررسی های مجله یه آیتم هست به اسم جذابیت که خودشون هم توضیح دادن نظر شخصی خود نویسنده هست ولی اگه کل امتیازات نظر شخصی باشه که دیگه نمیشه فهمید یه بازی خوب هست یا بد:-"
امتیاز هم چون دیدم بیشتر سایت ها از 10 میدن گفتم از 10 باشه بهتره حالا 20 هم زیاد تفاوتی نداره...

به نظر من اصلا به نمره نبايد توجه كرد!
براي اينكه دقيقا از وضعيت اون بازي آگاه بشيد بايد نقد رو بخونيد.
امتياز يه چيز كاملا سليقه ايه. ولي شما با خوندن نقد خودتون تصميم ميگيريد كه بازي رو ميخريد يا نه.
مثلا ممكنه نويسنده يه چيز رو نقطه ي قوت يه بازي بدونه و ازش تعريف كنه و به خاطر همون هم نمره ي اون بازي رو بالا بده ولي اون نكته از نظر شما يه چيز منفي تلقي شه.
براي پي بردن به اون نكته فقط بايد نقد رو بخونيد تا متوجه بشيد نه اين كه فقط يه نگاه سرسري به نمره بكنيد.

نه ببینید اگه دقت کرده باشید توی نقد و بررسی های مجله یه آیتم هست به اسم جذابیت که خودشون هم توضیح دادن نظر شخصی خود نویسنده هست ولی اگه کل امتیازات نظر شخصی باشه که دیگه نمیشه فهمید یه بازی خوب هست یا بد
دوست عزیز کلِ امتیاز دهی و ذکر نکات مثبت و منفی که شما میگی به صورت سلیقه ای صورت میگیره.شاید اگر من توی BC نقد FC 2 رو نمینوشتم و یکی دیگه نوشته بود اون میتونه هر امتیازی رو بده و این هم به خودش ربط داره همان طوری که یه سایت میاد به یه بازی 5 میده یه سایت دیگه به همون بازی 8 میده اینجا چیزی به جز سلیقه دخیل نبوده.

به نظر من اصلا به نمره نبايد توجه كرد!
براي اينكه دقيقا از وضعيت اون بازي آگاه بشيد بايد نقد رو بخونيد.
امتياز يه چيز كاملا سليقه ايه. ولي شما با خوندن نقد خودتون تصميم ميگيريد كه بازي رو ميخريد يا نه.
مثلا ممكنه نويسنده يه چيز رو نقطه ي قوت يه بازي بدونه و ازش تعريف كنه و به خاطر همون هم نمره ي اون بازي رو بالا بده ولي اون نكته از نظر شما يه چيز منفي تلقي شه.
براي پي بردن به اون نكته فقط بايد نقد رو بخونيد تا متوجه بشيد نه اين كه فقط يه نگاه سرسري به نمره بكنيد.

100% موافقم . اصلا به نمره نباید توجه بشه ، و فکر کنم اینجا هم 90% فقط از رو نمره اظهار نظر می کنند و نقد رو نمی خونند.

امتیازات بازی خوبه ولی از همون 10 باشه بهتره...
مطمینا بازی رو از امتیازاتش می فهمن که خوب هست یا نه
در مورده نقد هم که باید خوندش
تنها چیزی که زیاد شده بازی های کنسول دستی هستش...
و چیزی هم که خوشم میاد اینه مجله همیشه به بازی های PC ارادت داره و اونو تو اولویت اول قرار میده
ممنون
:cheesygri

سلام،من به تازگی(از شماره ی جدید) عضو تحریریه ی مجله شدم
یه نکته راجع به امتیاز دهی میخواستم بگم این درست که تا حدودی سلیقه ای هست ولی سردبیر هم یه فضای کلی از امتیاز در اختیار نویسنده میذاره و با توجه به امتیازات کلی بازی امتیاز میگیره ولی امتیاز آخرو خود نویسنده میده و سردبیر فقط کنترلش میکنه...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or