shahryaraz
کاربر سایت
چه نظرات مهمي واي...شرمنده ولی هرچقدرم که اویل 4 نشانه گیریش بد بود دیگه کابوس هم نبود (دلیل نمره خودتون به گیم پلی)دارید گندش میکنید و مطمئن باشید سیستم نشانه گیری تغییر نخواهد کرد طبق اخرین نمایش ها که در سایتها گذاشتند و من دیدم وزمان اومدن بازی و اونجوری که شما گفتین نبود سرشو بگیری به سینش بخوره نه تو pcونهps2 من باجفتش بازی کردم
ودر مورد dead space که باید بگم شما عادت کردید به بازی های بد eaکه یه بازی خوبم میده تو کتتون نمیره خلاصه فکرنکنم میانگین نمراتش پایین باشه ودر مورد خلاقیتش هم باید گفت اون فضا
اون طراحی اسلحه ها وکلی کارهای درون بازی نمیدونم اسمشو چی بذارم ولی من بهش میگم خلاقیت و اگه شما نمیگید باید تعریف خلاقیت رو ازدید شما ببینیم
ودر مورد گیرز 2که باید بگم رنگهای استفاده شده دربازی وشفافیتو فضاهای بزرگ تعداد لوکاستها
وغیره اینا به نظر من بهش می گم تغییرشمارو نمیدونم
ودرآخر باید بگم نظرات من بدون تعصب در مورد بازی خاصی بود
ممنون:biggrin1:
ودر مورد مجله: باید گفت واقعا متاسفم که ازدوهفته پیش:هر هفته میان میگن هفته بعد ودیگه پیدا شون نمیشه تا هفته ی بعد نمیدونم چی باید گفت
وباید گفت شما دارید از این راه(از طریق خرید خواننده ها) مخارج زندگی رو در میارید پس باید
رضایت خریدارو جلب کنید
ویک توصیه: مجله رو بکنین فصلنامه چون این ماه که مجله بیاد (شایدیابهتر بگم مطمئناماه بعد)همه بازی ها انجام شده وتمام نمره ها داده شده وامتیاز شما مهم نیست :biggrin1:
و تمام گزارشات خبرها وغیره ازTGS2008 تکراری خواهدبودو عملا این شماره مجله تکراری شاید به جزء قسمت "خواهد آمد":biggrin1::cheesygri:angry::censored:
مگر انکه بخواهید معجزه کنیدکه اونم از شما بعید:biggrin1:
موفق باشید:smile:
شاید سال بعد بیاید شاید... :biggrin1::cheesygri:angry::censored:
اگر خيلي ناراحتي مجله رو مجبور نيستي بخوني و براي ما نيز اصلا نظر شما مهم نيست . مطمئن باش

:angry::censored: