بحث پیرامون مجله بازیرایانه

هزار بار گفتیم باز به من و شهریار می گویید یه کاری بکنید و وعده ندید. بابا به خدا ما فقط نویسنده ایم. نه سهام در مجله داریم و نه ماشالله در سال 87 حقوق گرفته ایم. نه سیستم چاپ دست ماست و نه چیز دیگه ای. ما سر هر ماه یک سری مقاله برای مجله میل می کنیم و تمام. همین. هیچ قدرت و چیز دیگری نداریم. حالا هی بگین ما یه کاری کنیم.

وقتی نمی دونیم مجله در چه وضعیه، نمیایم پاسخ بدیم، پست می زنین که چرا اینقدر مسولین بی توجهن و نمیان. ما رو مجبور می کنید بریم به زور از یکی تاریخ بگیریم. به ما میگن تا آخر هفته میاد، ما هم عینا همون رو میگیم. من و شهریار هم آدمیم. نه دستمون جایی بنده و نه صبر ایوب داریم. خود من در این شماره مقاله دارم. Preview که برای یه بازی بود اما الان اون بازی همه جا عرضه شده و همه بازیش کردن. الان کسی میره این مقاله رو که من یه هفته روش وقت گذاشتم بخونه؟ نه. حق هم داره اما وقت، کار و حق من این وسط چی؟ با این شرایط و فشار، به مجله تو تاپیکش حمله می شه و تیم نویسنده که دستش به هیچ جا بند نیست، دیوارش از همه کوتاه تر می شه.

بله. مجله هر چی داره از خواننده هاشه اما هر مشکلی که پیش میاد مخصوصا تاخیر، همه از نویسنده هایی انتقاد می کنن که مقاله شونو هر ماه سر وقت تحویل میدن. آیا این انصافه؟

یاشار جان می شه فهرست مطالب رو برای ما اینجا بگذاری ! ممنون .
متاسفانه اطلاعی ندارم. من هم هر روز به سایت مجله سر میزنم بلکه فهرست باشه :blushing:

هزار بار گفتیم باز به من و شهریار می گویید یه کاری بکنید و وعده ندید. بابا به خدا ما فقط نویسنده ایم. نه سهام در مجله داریم و نه ماشالله در سال 87 حقوق گرفته ایم. نه سیستم چاپ دست ماست و نه چیز دیگه ای. ما سر هر ماه یک سری مقاله برای مجله میل می کنیم و تمام. همین. هیچ قدرت و چیز دیگری نداریم. حالا هی بگین ما یه کاری کنیم.

وقتی نمی دونیم مجله در چه وضعیه، نمیایم پاسخ بدیم، پست می زنین که چرا اینقدر مسولین بی توجهن و نمیان. ما رو مجبور می کنید بریم به زور از یکی تاریخ بگیریم. به ما میگن تا آخر هفته میاد، ما هم عینا همون رو میگیم. من و شهریار هم آدمیم. نه دستمون جایی بنده و نه صبر ایوب داریم. خود من در این شماره مقاله دارم. Preview که برای یه بازی بود اما الان اون بازی همه جا عرضه شده و همه بازیش کردن. الان کسی میره این مقاله رو که من یه هفته روش وقت گذاشتم بخونه؟ نه. حق هم داره اما وقت، کار و حق من این وسط چی؟ با این شرایط و فشار، به مجله تو تاپیکش حمله می شه و تیم نویسنده که دستش به هیچ جا بند نیست، دیوارش از همه کوتاه تر می شه.

بله. مجله هر چی داره از خواننده هاشه اما هر مشکلی که پیش میاد مخصوصا تاخیر، همه از نویسنده هایی انتقاد می کنن که مقاله شونو هر ماه سر وقت تحویل میدن. آیا این انصافه؟

متاسفانه اطلاعی ندارم. من هم هر روز به سایت مجله سر میزنم بلکه فهرست باشه :blushing:
خوب همین پاسخگویی بهترین احترام به دوستان هست
ممنون:love:

من هم موافقم.نویسنده که نمیتونه تاریخ انتشار رو جلو بندازه
خود من 20 روزه برای شماره 26 پول به حسابشون واریز کردم که مثلا" مجله زودتر دستم برسه حتی 1500 تومن اضافه دادم تا با پست پیشتاز بیاد...هنوز نیومده:mad:
میرم رهگیری میکنم میگه:در حال بررسی:-"

بعضي از حرف‌هاي شما تو پست قبليتون كمي تند بود و بعضا غير منطقي، در هر صورت اگر من تند روي كردم عذر خواهي مي‌كنم.;)
من هم شرمنده ام از این حرفها که زده شدبه هر حال معذرت میخوام (ولی خودمونیم زیادی تند رفتی );):blushing:

همیشه تو مجله وسایت میگید مشکلات اگر لطف کنید بگید مشکلات مجله چیه ممنون میشم وچرا فقط این مجله مشکلات داره مجلات دیگه سر وقت یانهایت با5روزتاخیر میاد.

همیشه تو مجله وسایت میگید مشکلات اگر لطف کنید بگید مشکلات مجله چیه ممنون میشم وچرا فقط این مجله مشکلات داره مجلات دیگه سر وقت یانهایت با5روزتاخیر میاد.

والا بعضي از مشكلات بر ما پوشيده است و دقيقا ريشه‌ي اون معلوم نيست. از طرفي فشار بر نويسنده‌ها وارد هست تا مقالات رو سريع آماده كنن كه طبق موعد مقرر اين كار انجام مي‌شه. كار دي‌وي دي كه تا الان دست خودم و دو نفر ديگه بوده سر موعد و حتي زودتر آماده مي‌شه، از موقعي كه كار صفحه بندي شروع مي‌شه مشكلات هم به نوبه‌ي خود وارد مي‌شن. به علت اين‌كه سردبير محترم كمي وسواس دارن بايد اين كار به نحوي دقيق انجام بشه و چون خودشون اين‌كار رو انجام مي‌دن هميشه باعث مي‌شه تا كار كمي عقب بيافته. در مرحله بعدي چاپ خونه‌اي هست كه بازي‌رايانه داره الان با‌هاش كار مي كنه و خيلي كارمون رو به تاخير مي‌ندازه . از طرفي پخش هم مشكلات خودش رو داره. حالا موقعي هست كه بايد وارد كار بشيم و ريشه‌ي مشكلات رو جستجو كنيم و ببينيم كه اشكالات در چي هست. پيشاپيش از همه شما خوانندگان عذرخواهي مي‌كنم.
اميدوارم در شماره‌هاي بعدي كوه مشكلات رو پس بزنيم و سريع مجله رو منتشر كنيم.

یک انتقاد کوچک:
در ابتدا قرار بود یک دموی قابل بازی برای 360 قرار بگیرد ویکی برای pc . ولی تا حالا که ما دموی قابل بازی 360 ندیده ایم.

با سلام به همه مخصوصا نویسنده های مجله
آقا باز دم بازی رایانه گرم دیر میده مجله رو بیرون ولی مزخرف تحویل ملت نمیده حد اقل رفتم یه مجله دیگه گرفتم 1 ساعته تمام مطالبش تموم شد چرت و مزخرفم بود تازه 4300 هم پاش دهدم ولی بازی رایانه اگر دیر میآد خبراش هم به نسبت دسته اولتره و هم به نقد و preview ش میشه اتکا کرد و در ضمن حجم مطالبش بیشتره (دست نویسندها درد نکنه)
ولی به جان خودم مجته جدیدنباید زیره 100 صفحه باشه به این همه تاخیر آخه کلی مطلب تو این چند وقته برای توضیح بوده در ضمن به نظر من باید به اعصاب خواننده ها هم توجه داشته باشن و زمانو هر چند هم که طولانی باشه دقیق بگن :love::love::love:

سپاسگزارم از توضیحاتی که دادید و امیدوارم مشکلات هر چه زودتر حل شود.ودر مورد دوست عزیزمون که گفته دیگر مجلات محتوا ندارند واقعا درست گفتید من خودم بجز این مجله هیچ مجله ای نمیگیرم برای همینه که لحظه شماری میکنم که مجله چاپ شه و اگر مشکلی باشه تا جایی که بشه کمک کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or