بحث پیرامون مجله بازیرایانه

شرمنده ولی هرچقدرم که اویل 4 نشانه گیریش بد بود دیگه کابوس هم نبود (دلیل نمره خودتون به گیم پلی)دارید گندش میکنید و مطمئن باشید سیستم نشانه گیری تغییر نخواهد کرد طبق اخرین نمایش ها که در سایتها گذاشتند و من دیدم وزمان اومدن بازی و اونجوری که شما گفتین نبود سرشو بگیری به سینش بخوره نه تو pcونهps2 من باجفتش بازی کردم ;)
ودر مورد dead space که باید بگم شما عادت کردید به بازی های بد eaکه یه بازی خوبم میده تو کتتون نمیره خلاصه فکرنکنم میانگین نمراتش پایین باشه ودر مورد خلاقیتش هم باید گفت اون فضا
اون طراحی اسلحه ها وکلی کارهای درون بازی نمیدونم اسمشو چی بذارم ولی من بهش میگم خلاقیت و اگه شما نمیگید باید تعریف خلاقیت رو ازدید شما ببینیم;)
ودر مورد گیرز 2که باید بگم رنگهای استفاده شده دربازی وشفافیتو فضاهای بزرگ تعداد لوکاستها
وغیره اینا به نظر من بهش می گم تغییرشمارو نمیدونم;)
ودرآخر باید بگم نظرات من بدون تعصب در مورد بازی خاصی بود ;)
ممنون:biggrin1:
ودر مورد مجله: باید گفت واقعا متاسفم که ازدوهفته پیش:هر هفته میان میگن هفته بعد ودیگه پیدا شون نمیشه تا هفته ی بعد نمیدونم چی باید گفت;)
وباید گفت شما دارید از این راه(از طریق خرید خواننده ها) مخارج زندگی رو در میارید پس باید
رضایت خریدارو جلب کنید ;)
ویک توصیه: مجله رو بکنین فصلنامه چون این ماه که مجله بیاد (شایدیابهتر بگم مطمئناماه بعد)همه بازی ها انجام شده وتمام نمره ها داده شده وامتیاز شما مهم نیست :biggrin1:
و تمام گزارشات خبرها وغیره ازTGS2008 تکراری خواهدبودو عملا این شماره مجله تکراری شاید به جزء قسمت "خواهد آمد":biggrin1::cheesygri:(:mad::evil::angry::censored:
مگر انکه بخواهید معجزه کنیدکه اونم از شما بعید:biggrin1:
موفق باشید:smile:
شاید سال بعد بیاید شاید... :biggrin1::cheesygri:(:mad::evil::angry::censored:
چه نظرات مهمي واي...
اگر خيلي ناراحتي مجله رو مجبور نيستي بخوني و براي ما نيز اصلا نظر شما مهم نيست . مطمئن باش

سلام خدمت آقا شهریار :
چرا عصبانبی میشی شما که بلد نیستی انتقاد کنی انتقاد نکنمشکلی داری(با عرض معذرت):laughing:
اینایی که من گفتم حقیقت وحقیقتو باید گفت واینا نظرای من فقط نیست صفحه های قبلو بخونی میفهمی مشکلی داری(با عرض معذرت) ;)
واگر نظر من مهم نبود شما نمی سوختی و اینطوری جواب بدی مشکلی داری (با عرض معذرت);):biggrin1:
ماهنامه نیست که سالنامه است مشکلی داری حقیقت مهرمیاد میزنید شهریوریا همین مجله ای که قرار بود دوهفته پیش بیادکه طبق گفتتون : مجله برای چاپ رفته سه روز دیگه میاد (با عرض معذرت):biggrin1:
و خوشبختم شما رو زودتر از موعد دیدم (قرار بود هفته بعدبیاید)مشکلی داری(با عرض معذرت):biggrin1:
این ها نظرات من بودباز مشکلی داری بگو خجالت نکش سر تا پا گوشم با منبعی از جنبه دقیقا بر عکس شما که از حقیقت ناراحت میشوید واقعا متاسفم (با عرض معذرت):biggrin1:
ممنون از زحمات سالیانه بازی رایانه برای سالنامشون:biggrin1::-"
واز مدیران محترم خواهشمندم گیر بیخود ندن وطرفداری ازرفقا نکنن:biggrin1::-"
با تشکر;)

چه نظرات مهمي واي...
اگر خيلي ناراحتي مجله رو مجبور نيستي بخوني و براي ما نيز اصلا نظر شما مهم نيست . مطمئن باش

مطمئن باش با این طرز تفکر همین مشتریها را هم از دست می دهی بخاطره همین هست که مجله بجای اینکه ماه به ماه عرضه شود دارد فصل به فصل عرضه می شوند

از همه عزیزان خواهش می کنم دعوا رو کنار بذارن. مجله داشت هر ماه چاپ می شد که باز مشکلات قدیمی برگشتن و شماره جدید حسابی عقب افتاد. این فقط شما نیستید که از این قضیه گله مندید. بنده و بقیه نویسندگاه و همکاران از این قضیه بیشترین صدمه رو دیده ایم. برخی از مقاله های ما شاید اصلا خوانده نشوند چون قدیمی شده اند.

حقیقت این است که همه ما (خوانندگان مجله و نویسندگان) از این وضع اعصابمان خرد است ولی نه کاری از نویسنده ها بر می آید و نه بحث و جدل دردی از مجله دوا می کند. به امید اینکه از شماره بعد از خجالت دوستان در آمده و مثل شماره های قبل تر که به صورت ماهانه چاپ شدند، مجله سر وفت چاپ شود.

از همه عزیزان خواهش می کنم دعوا رو کنار بذارن. مجله داشت هر ماه چاپ می شد که باز مشکلات قدیمی برگشتن و شماره جدید حسابی عقب افتاد. این فقط شما نیستید که از این قضیه گله مندید. بنده و بقیه نویسندگاه و همکاران از این قضیه بیشترین صدمه رو دیده ایم. برخی از مقاله های ما شاید اصلا خوانده نشوند چون قدیمی شده اند.

حقیقت این است که همه ما (خوانندگان مجله و نویسندگان) از این وضع اعصابمان خرد است ولی نه کاری از نویسنده ها بر می آید و نه بحث و جدل دردی از مجله دوا می کند. به امید اینکه از شماره بعد از خجالت دوستان در آمده و مثل شماره های قبل تر که به صورت ماهانه چاپ شدند، مجله سر وفت چاپ شود.

یکی بسیار جلوی پیشرفت مجلرو می گیرد این هست
چه نظرات مهمي واي...
مجله ای که به نظره مشتریهاش اهمیتی ندهد و این جمله را بگوید کم کم به سالنامه تبدیل شده و برشکسته می شود درش هم شک نکن

یاشار جان می شه فهرست مطالب رو برای ما اینجا بگذاری ! ممنون .

شرمنده یاشارجون بهتر نیست بجای وعده های سرخرمن یک فکراساسی برای این موضوع بکنی تانه شما به مشکل بخوری ونه ما;)
و به شهریار جانم یک چند وقتی مرخصی بدید مثل اینکه فشارکار خیلی زیاد شده روش طفلک:biggrin1:
وبگم که مجله هرماه با یکماه تاخیر میومدواین ما بین شما یک شماره رو جا انداختیدتا اونجایی که من میدونم تو سایت زدید مهروآبان تکلیف ابان یا مهر چی میشه؟;):biggrin1:

بچه ها رو نمیدونم ولی خودم از تاخیر مجله خیلی هم راضی هستم .
خب قیمت 3500 تومن کم نیست هر 30 روز یکم زور داره :biggrin1:
در مورد قدیمی شدن نقدها و مطالب هم به نظر من 2 3 ماه تفاوتی نمیکنه چون مگه تمام بازی ها رو تو این مدت بازی میکنید ؟
در ضمن عجله ای هم نیست ! در کل از تمام دوستان خواهش دارم یکم مهربون تر با هم برخورد کنید
چون یکی از خواننده های قدیمی هستم که از سال 80 مجله رو میخریدم و من میدونم چاپ نشدن بازیرایانه
و خریدن مجلات دیگه یعنی چی .....

سلام خدمت آقا شهریار :
چرا عصبانبی میشی شما که بلد نیستی انتقاد کنی انتقاد نکنمشکلی داری(با عرض معذرت):laughing:
اینایی که من گفتم حقیقت وحقیقتو باید گفت واینا نظرای من فقط نیست صفحه های قبلو بخونی میفهمی مشکلی داری(با عرض معذرت) ;)
واگر نظر من مهم نبود شما نمی سوختی و اینطوری جواب بدی مشکلی داری (با عرض معذرت);):biggrin1:
ماهنامه نیست که سالنامه است مشکلی داری حقیقت مهرمیاد میزنید شهریوریا همین مجله ای که قرار بود دوهفته پیش بیادکه طبق گفتتون : مجله برای چاپ رفته سه روز دیگه میاد (با عرض معذرت):biggrin1:
و خوشبختم شما رو زودتر از موعد دیدم (قرار بود هفته بعدبیاید)مشکلی داری(با عرض معذرت):biggrin1:
این ها نظرات من بودباز مشکلی داری بگو خجالت نکش سر تا پا گوشم با منبعی از جنبه دقیقا بر عکس شما که از حقیقت ناراحت میشوید واقعا متاسفم (با عرض معذرت):biggrin1:
ممنون از زحمات سالیانه بازی رایانه برای سالنامشون:biggrin1::-"
واز مدیران محترم خواهشمندم گیر بیخود ندن وطرفداری ازرفقا نکنن:biggrin1::-"
با تشکر;)

بعضي از حرف‌هاي شما تو پست قبليتون كمي تند بود و بعضا غير منطقي، در هر صورت اگر من تند روي كردم عذر خواهي مي‌كنم.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or