بحث پیرامون مجله بازیرایانه

تا اونجایی که من می دونم . مجله شما اینقدر تاخیر بهش خورده که نخوایم این بهانه ها مثل کمبود وقت و ... رو علت به وجود اومدن این اشتباه بیان کنیم .
خب مثل این که یک حرف رو باید 1000 بار گفت تا توی مخ بعضی ها فرو بره! تاخیر های مجله هیچ ربطی به هیئت تحریریه مجله نداره، در هر صورت تیم کمتر از 1 ماه وقت داره تا مطالب رو تحویل بده، حالا فاصله بین دو شماره می خواد 1 ماه باشه یا 3 ماه! یعنی از اون روزی که بهت می گن فلان مطالب رو بنویس حداکثر 1 ماه وقت داری... مثلا توی 1.5 ماه گذشته، بچه ها مطالب 2 شماره رو تحویل دادن! یعنی حتی فرصت برای مطالب هر شماره از یک ماه هم کمتر بوده.

و اما در مورد AiTD. متاسفانه بعضی دوستان فقط بلدن زود شلوغش کنن!
توی نقد AiTD نوشته کارنبی به صندلی بسته شده؟!! وای چه اشتباهی یعنی بهتره بگم چه فاجعه ای! حالا ما چی کار کنیم، یعنی شماره بعدی از خواننده های مجله به خاطر این اشتباه بزرگ معذرت خواهی رسمی کنیم؟ نه نمیشه که، ما الان به فهم و شعور خواننده ها توهین کردیم، با احساساتشون بازی کردیم... حالا یه وقت کاری دست خودشون ندن! آخه نیست که AiTD یکی از شاهکار های سال های اخیر بوده، خیلی مهمه که کارنبی به صندلی بسته شده بوده یا تخت یا گاری یا هر چی!
همین طور جریان آشنا شدنش با سارا که واقعا یکی از تاثیرگذارترین و احساساتی ترین و...
واقعا حیف نیست که شاهکاری مثل AiTD این جوری نقد بشه! به نظر من بهزاد باید یکی دو هفته واسه نوشتن نقد این بازی وقت می ذاشت و مو به مو جزئیات این بازی رو در می آورد!!

دلیل اصلی این اشتباه به خاطر ترجمه غلط و غلوط از روی سایت ign به وجود امده .
چیزای جدید (اتهامات جدید) و البته خنده دار می بینم!

شکلی که به نظرم این روز ها بدجوری مجلتون باهاش درگیر شده . ای کاش فرومتون راه می افتاد و با حضور اقای عبد الهی این صحبت ها مطرح می شد تا یه ترتیب اثری ایشون بدن .
فروم هم راه بیفته مطمئن باش آقای عبدالهی بی کار نیست بیاد چنین *** رو بخونه! اون مشکلی هم که می گی توهمی هست که خودت واسه خودت درست کردی! آدم وقتی به یه چیز، هی فکر می کنه، نا خودآگاه تو چیزهایی که با هاشون روبرو می شه، برای همون چیز مصداق پیدا می کنه و خیال می کنه چه کشفی کرده و چه اتفاقی افتاده... شما هم احتمالا وقتی داری مجله می خونی همش داری به ign فکر میکنی....

پس با این حساب اون شیوه ای که شما اینجا بیان کردید واسه نوشتن نقد ( بازی کردن 3 مرحله از بازی ) اجازه نمی ده تا شما این اطلاع رسانی درست به مخاطب رو انجام بدین . و واقعا بعید بود از شما و تیم بازی رایانه که همیشه شعارش حرفه ای بودن بوده . چنین صحبت هایی انجام بشه . چون واقعا این صحبت ها داره خلاف اون حرف ها و شعار ها رو ثابت می کنه و ای کاش این توجیهات دیگه ادامه پیدا نکنه .
من نمی دونم جریان این سه مرحله بازی کردن چیه! ولی بعضی وقتا مخصوصا برای بعضی بازی ها (مثل همین AiTD) نویسنده مهلت خیلی کمی داره و به هیچ وجه امکانش نیست که ته توی بازی رو دربیاره و بعد نقدش رو بنویسه! اینجا خارج نیست که مثلا دو هفته قبل از عرضه بازی review copy بهمون بدن! پس مجبوریم صبر کنیم بازی به دستمون برسه بعد در کمترین زمان ممکن نقدش کنیم. و اما در مورد این فرمایش شما:

یعنی به جرات می تونم بگم الان در دنیا منتقدی وجود نداره که تنها با انجام 3 مرحله از یک بازی نقد اون عنوان رو بنویسه و من اصلا توقع نداشتم یک چنین پستی از شما ببینم .
نمونه بارزش بازی GTAIV که وقتی نقدهاش روی سایتای مختلف و معتبر اومد امتیازاتش یا 10 بود یا 9.9 یا 9.7 و... خلاصه همه خودشون تام و جری دادن اون اول! ولی بعدش خیلی از همینا که 10 داده بودن به بازی، اومدن معذرت خواهی کردن!! چرا؟ چون کلا 5,6 ساعت بازی کرده بودن بعد نقد نوشته بودن... پس می بینی که از این مسائل همه جای دنیا هست! و فقط در مورد بازی رایانه صدق نمی کنه! تقصیر ما هم نیست...

بعد هم فکر می کنم که پست صفحه قبل بهزاد کاملا گویا و مشخص بود و توهمات و اکتشافات بعضی از دوستان رو خراب کرد!! سعی کنید به جای قضاوت عجولانه، کمی هم فکر کنید!

اگر مثل دفعه قبل كه گفتم مشكل تايپي تو مجله داريد شديد فحشم نميدي :-" اين بار هم كه نگاه ميكردم مشكل تايپي داشتيد و مثلا يك جا نوشته بود البته به ، البته به ... و از اين ها زياد بود.
واقعا بعضی جاها مشکلات تایپی خیلی توی ذوق می زنه... ما هم خیلی سعی می کنیم اشکالات تایپی نداشته باشیم ولی این قدر حجم مطالب زیاده که گهگاه از دستمون در می ره...

تو نقد سونيك هم خيلي از مخفف گويي استفاده شده بود مثلا بعضي از مخفف ها رو اصلا اسم كاملش رو قبلا نگفته بوديد و ييهو مخففش رو به كار برديد كه مثلا من اگر اين بازي رو نشناسم! چه جوري مخففش رو بفهمم؟
کلا به نظر من، اونایی که از مخفف گویی توی مجله انتقاد می کنن، کاملا حق دارن. بعضی جاها شاید به جا باشه ولی خیلی جا ها واقعا اعصاب خرد کن می شه. ما هم که مطالبو تحویل می دیم سعی می کنیم زیاد مخفف نداشته باشه ولی در مرحله ادیت متاسفانه مطلب از یک فیل*تر مخفف کننده عبور می کنه!!

.PS
البته از حق نگذريم برخي از مقاله ها جذاب بود. (مثل مطلب مربوط به Diablo III و مقاله ي مربوط به TGC ، مخصوصا ً آخري كه براي افرادي مثل بنده كه از معدود طرفداران بازيهاي كارتي tgc هستم بسيار جالب بود)
آقای از معدود طرفداران بازی های کارتی اون TCG هست نه TGC! دو بار اشتباه نمی تونه اشتباه ساده تایپی باشه! وقتی قراره مو از ماست کشیده بشه باید توقع این رو هم داشته باشی! که بیام و بهت بگم خالی نبند، تا حالا اسمش هم به گوشت نخورده بود، نه؟! lol

آخرین ویرایش:
من نمی دونم جریان این سه مرحله بازی کردن چیه! ولی بعضی وقتا مخصوصا برای بعضی بازی ها (مثل همین AiTD) نویسنده مهلت خیلی کمی داره و به هیچ وجه امکانش نیست که ته توی بازی رو دربیاره و بعد نقدش رو بنویسه! اینجا خارج نیست که مثلا دو هفته قبل از عرضه بازی review copy بهمون بدن! پس مجبوریم صبر کنیم بازی به دستمون برسه بعد در کمترین زمان ممکن نقدش کنیم.

این هم نظر حمیدرضا دشتی.
به هر زبونی بود و از دیدگاه سه چهارتا عضو هیئت تحریریه از کیانوش بگیر تا همین حمیدرضا رفع ابهام شد و فکر نمیکنم جای بحثی باقی مونده باشه.
اگر بخاد این بحث توهین امیز دوستان ادامه پیدا کنه من با مدیران تاپیک صحبت میکنم که یه فکری به حالش بکنن.
دیگه یه مشکل واقعا کوچیک که منشاءش هم معلوم و شفاف سازی شده نباید انقدر دست اویز دوستان اشوب طلبی قرار بگیره که قصدی جز خراب کردن اتمسفر دوستانه انجمنهایی مثل این ندارن.
بعد هم فکر می کنم که پست صفحه قبل بهزاد کاملا گویا و مشخص بود و توهمات و اکتشافات بعضی از دوستان رو خراب کرد!! سعی کنید به جای قضاوت عجولانه، کمی هم فکر کنید!

من تا الان وارد بحث نشده بودم و نمی خوام هم بشم اما حمید رضا ی عزیز یک نکته گفتن که واقعا درد دل همه بچه های مجلس و نمی خواهم به عنوان دفاع ازش استفاده کنم اما حقیقته:

برخی دوستانی که انتقاد می کنن میگن این شماره وقت کافی داشتید (برای بازی کردن یا تمام کردن) و بهانه نیارین. درسته که نهایتا هر بازی باید کامل بازی بشه و درست نقد بشه اما تاخیر هیچ ربطی به نویسنده ها نداره و همه ما باید سر هر ماه 7 8 مقاله رو کامل تحویل بدیم. در 4 ماه اخیر، بچه ها سر هر ماه مقاله هاشون رو تحویل دادن و گاهی بازی وقتی میاد که فقط 3-4 روز تا تمام شدن مهلت نویسنده وقت مونده و تا تو تهران پیدا شه می شه 1 روز!

تمام این ها باز هم دلیل نمی شه که ما بخواهیم ترجمه کنیم و چنین هم نیست یعنی نه بنده، نه آقای ضیایی و نه کس دیگری ترجمه نمی کنن. اون بخشی که شما میگی مشکل داره به توضیح بازی بر میگرده که وقتی Preview مجله به موقع چاپ نشده و حذف می شه، بخشی از اون قاطی مقاله می شه و در عوض نویسنده در بخش های انتقاد آمیزه که بازی رو خودش بازی می کنه و تحلیل می کنه. به هر حال تمام خوانندگان عزیز حق دارند از ایرادات موجد شاکی باشند اما نویسنده ها این وسط هیچ گناهی ندارند. یه مشکل دیگه هم اینه که چند هفته بعد از اینکه مقاله هامون رو دادیم و داریم رو شماره بعد کار می کنیم، یهو بهمون میگن فلان بازی رو برای شماره قبلی که داره چاپ می شه نقد کن و خیلی هم سریع این کار رو انجام بده! خود من مقاله شماره E3 رو یه ماه پیش تحویل دادم ولی همین چند روز پیش مسوولیت نقد یه بازی رو بهم دادن که هنوز جایی پیداش نکردم و می بایست تا امروز تحویل میدادمش! (البته خوشبختانه تا شنبه تمدید شده مهلتم اما امروز باید همه تهران رو دنبالش بگردم و بعد بشینم سریع تمومش کنم و بعد بشینم سریع نقدشو بنویسم. گشتن و خریدن، بازی کردن و تمام کردن و نوشتن نقد در 1.5 روز!)

پس لطفا به ما نگین که وقت کافی داشتیم. اتفاقا در بحث کمبود وقت، ما نه تنها مثل سایت های خارجی 2 هفته قبل عرضه بازی، اون رو نمی گیریم بلکه وقتی هم بازی رو می خریم، به باید سریع السیر مقاله شو تحویل بدیم. حالا مجله 1 ماه دیگه چاپ می شه یا 3 ماه دیگه گناه ما نیست...

به آقای بهزاد ضیایی:
متن دقیق Dracula Origin که در مجله بازی رایانه صفحه 82 چاپ شده:
... به همین دلیل و برای راحت تر شدن Frogwares از روش نه چندان جالبی به نام Pixel Haunting استفاده کرده است. که برای پیدا کردن آیتم های موجود در هر محیط کافی است کلید Space را بر روی کیبورد فشار دهید تا همه آیتم های مورد نیاز برای پیش روی در بازی روشن شوند.
"توضیح بیشتری لازم نیست، لطفاً ادامه ندید"

در مورد AitD هم شما فرمودید که با دیدن چند مرحله و اطلاعات کافی و لازمی که برای نوشتن preview داشتید اقدام به نوشتن review کردید. میتونم بپرسم با دیدن این چند مرحله چطور پایان بازی رو "بدترین شکل ممکن" تشخیص دادید؟ (ر.ک. صفحه 88، ستون سوم، پاراگراف دوم)

انتهای نقد شما در مورد این بازی بدون هیچ توضیح اضافه ای:
"مسلماً اگر قرار بود نسخه ارجینال بازی را به قیمت 60 دلار تهیه کنیم خریدن AitD فرق چندانی با دور ریختن پول نداشت. اما پرداخت مبلغی ناچیز حداقل برای مشاهده ایده های شکست خورده بازی ضرر چندانی ندارد" !!

به جناب آقای حمیدرضا دشتی:
بسته شدن کارنبی به صندلی یا گاری اصلاً نکته ی قابل ذکری نبوده و نیست. فقط و فقط برای این به اون قسمت اشاره کردم که مثالی باشه بر شلخته و سرسری نوشته شدن مطلب (یا ترجمه شدن مطلب، خدا عالمه). چون اون اتفاقات (وضعیت کارنبی، آشنایی با سارا، پارک مرکزی و ...) همه در 15 دقیقه اول بازی اتفاق می افتادن.
شما هم فکر کنم خیلی خوشتون نیاد کسی بیاد و به بازی محبوب شما بی احترامی کنه. AitD برای من که چهار شماره قبلی اون رو مو به مو بازی کردم، یه جور نوستالژی به حساب میاد و هیچکس نمیتونه با نگاهی سر سری به این بازی از داستان عمیق اون (شاهکار لاوکرافت) سردر بیاره.

به اعضای تحریریه بازی رایانه:
ببخشید که انتقادی کردم از نحوه و چند و چون نگارش مطالب شما که مطمئناً برای اون ها بدون هیچ چشم داشتی زحمات زیادی میکشید. از این به بعد سعی میکنم اگر انتقادی داشتم اون رو با کسانی مطرح کنم که جوابی در خور سوال من داشته باشند و بحث رو به "شعور"،"اهانت" و "مسخره کردن" نکشند.

ممنون
خواهشا دوستان هم این بحث رو همینجا تموم کنن و به ادامه تعریف کردن از شماره جدید بپردازند.

پ.ن: با یک کلمه ی "سوءتفاهم شده" و "ببخشید" همون اول این بحث تموم میشد.

متن دقیق Dracula Origin که در مجله بازی رایانه صفحه 82 چاپ شده:
... به همین دلیل و برای راحت تر شدن Frogwares از روش نه چندان جالبی به نام Pixel Haunting استفاده کرده است. که برای پیدا کردن آیتم های موجود در هر محیط کافی است کلید Space را بر روی کیبورد فشار دهید تا همه آیتم های مورد نیاز برای پیش روی در بازی روشن شوند.
"توضیح بیشتری لازم نیست، لطفاً ادامه ندید"

شما که ظاهرا خیلی شخصیت نزدیکی به پوآرو دارید، به محض بازگشت آقای عبدلهی از آلمان تشریف ببرید دفتر مجله (یا اگر تهران نیستید هم میتونید یک نفرو مامور به انجام اینکار کنید) و ازشون بخواید فایل Word مربوط به این بازی رو از ایمیلشون به شما نشون بدن. هر کس دیگه‌ای هم که فکر میکنه من دروغ میگم میتونه همین کارو انجام بده. با کمال میل خودم هم حاضرم اونجا باشم. از روی تاریخ ایمیل هم به راحتی میشه فهمید چه زمانی ارسال شده
اگر متن اون قسمت با چیزی که توی پست قبلی کپی کردم 1 "و" فرق داشت، من دیگه پامو توی این سایت نمیذارم
اینکه مطالب برای جا گرفتن در صفحات ادیت میشن به من ربطی نداره

در مورد AitD هم شما فرمودید که با دیدن چند مرحله و اطلاعات کافی و لازمی که برای نوشتن preview داشتید اقدام به نوشتن review کردید. میتونم بپرسم با دیدن این چند مرحله چطور پایان بازی رو "بدترین شکل ممکن" تشخیص دادید؟ (ر.ک. صفحه 88، ستون سوم، پاراگراف دوم)

شما که ماشالا اطلاعات عظیمی در مورد این بازی دارید حتما در جریان هستید که میشه مراحل بازی رو Skip کرد و داستان قسمت‌های skip شده هم مجددا توضیح داده میشه

شما در مورد این بازی بدون هیچ توضیح اضافه ای:
"مسلماً اگر قرار بود نسخه ارجینال بازی را به قیمت 60 دلار تهیه کنیم خریدن AitD فرق چندانی با دور ریختن پول نداشت. اما پرداخت مبلغی ناچیز حداقل برای مشاهده ایده های شکست خورده بازی ضرر چندانی ندارد" !!

از این به بعد قبل از خرج کردن پولام حتما با شما هماهنگ خواهم کرد.
برداشت دیگه‌ای هم از این جمله میشه کرد البته که امیدوارم دقیقا به همون برداشت برسید

------

من نمیدونم دقیقا مشکل شما چیه؛ ولی ظاهرا امتیاز پائین به این بازی باعث شده که اینجوری آشفته بشین. کسی به بازی مورد علاقه‌ی شما توهین نکرده. وقتی یک بازی در همه‌ی زمینه‌ها یکی از ضعیف‌ترین بازیهای سال 2008 هست چرا باید از بازی تعریف بشه؟
وقتی میانگین امتیازات بازی از همه‌ی سایتها و مجلات به زحمت به 6 میرسه چه دلیلی داره که ما یک Review برای راضی شدن طرفدارای AiTD بنویسیم؟
حتی نسخه‌های قبلی بازیم به جز اولین شمارش (که اونم به خاطر سبک جدیدش انقدر محبوب شد وگرنه چیز خاصی نداشت) بازیهای کاملا معمولی هستن و به هیچ‌وجه یک شاهکار محسوب نمیشن. چه برسه به این بازی درب و داغون جدید

با یک کلمه ی "سوءتفاهم شده" و "ببخشید" همون اول این بحث تموم میشد.

شما مثه اینکه به این باور رسیدی که کاملا حق با شماس؟؟
اینجا نه سوتفاهمی پیش اومده و نه نیازی به معذرت‌خواهی (اونم از شما) می‌بینم

هر چيزی که به سطحی از محبوبيت مرسه با تحاجم شديد منتقدان مواجه ميشه. اینو همه ميدونيم و در صنعت بازی نمونه های فراوانی داره . بازی رايانه ای ها. نبايد از این طرز برخورد شوکه بشيد و موضع بگيريد. همه باهم درست بحث ميکنيم. گرچه بنده اصلا دوست ندارم نصفه خالی ليوان رو ببينم و هميشه نصفه پر رو ميبينم چون تو این مملکت ما . این خودت يک نعمت محسوب ميشه که این مجله رو داشته باشيم. فکر کنيد اگر اینارو نداشتيم چقدر بدبخت بوديم. من که حوصله خوندن پايه مانيتور بدون رنگ آميزی و ... رو ندارم.! ممنون و خداحافظ همگی.

در مورد Review ها مساله جور دیگه ایه. نویسنده بازی رو تجربه می کنه، بعد براش نقد می نویسه. اگر نویسنده ای پیدا بشه که Rev رو ترجمه می کنه من واقعاً براش متاسفم. چون اولاً یک Gamer نیست و نمی دونه بازی چیه و چطوری باید اونو نقد کنه، ثانیاً اون چیزی که اونجا می نویسه نظر خودش نیست بلکه نظر دیگرانه و این فرد شهامت اخلاقی برای ابراز نظر خودشو نداشته.
این مسئله بر خور خیلی از عضوهای تحریره بازی رایانه که میشه !
به دین صورت که ؛
شما نه تنها پیش نمایش ها را ترجمه نمی کنید بلکه بسیاری از نقدها هم به صورت ترجمه می زارید و نمره ای که به بازی ها می دهید بر اساس اصل میانگین نمرات کلی مجلات و سایت ها معروف در این زمینه است . ( برای نمونه : PES08 )

من نمیدونم دقیقا مشکل شما چیه؛ ولی ظاهرا امتیاز پائین به این بازی باعث شده که اینجوری آشفته بشین. کسی به بازی مورد علاقه‌ی شما توهین نکرده. وقتی یک بازی در همه‌ی زمینه‌ها یکی از ضعیف‌ترین بازیهای سال 2008 هست چرا باید از بازی تعریف بشه؟
وقتی میانگین امتیازات بازی از همه‌ی سایتها و مجلات به زحمت به 6 میرسه چه دلیلی داره که ما یک Review برای راضی شدن طرفدارای AiTD بنویسیم؟
حتی نسخه‌های قبلی بازیم به جز اولین شمارش (که اونم به خاطر سبک جدیدش انقدر محبوب شد وگرنه چیز خاصی نداشت) بازیهای کاملا معمولی هستن و به هیچ‌وجه یک شاهکار محسوب نمیشن. چه برسه به این بازی درب و داغون جدید
کاری نیست که یک بازی خوب یا بد است !
اما این مسئله رو باید رایت کنید که خیلی از ایده های جدید زودتر از موعد خود می ایند و قدر انها را بعدا می فهمیم ( Win Vista , PS3 ) .
به نظر من نتیجه گیری بر اساس نمرات سایت ها نباید باشد برای نمونه :
بازی اساسین کرید : یک بازی تکراری با محیطی کاملا نزدیک به هم بدونه یک اشکن غیر تکراری و جذاب ! ( نمره 8 )
بازی گوتیک : یک بازی از تیم 12 نفره با ارمانهایی بسیار که زودتر از موعد خود امد و با مشکلاتی برخورد کرد ! ( نمره 4 ) ، شما با یک سیستم امروزی این بازی رو بازی کنید تا با شگفتیهای دنیای نقش افرینی مواجه شوید .

-----
یک نقد هم دارم :
هرچی چرند و پرند که داخل نت می بینید ترجمه نکیند و به عنوان مقاله بزارید !
منظورم مقاله اساسین کرید بود . ( کاملا متغایر با کتاب : خداوند الموت به نویسندگی ذبیح الله منصوری )

یک نقد هم دارم :
هرچی چرند و پرند که داخل نت می بینید ترجمه نکیند و به عنوان مقاله بزارید !
منظورم مقاله اساسین کرید بود . ( کاملا متغایر با کتاب : خداوند الموت به نویسندگی ذبیح الله منصوری )

اینجا یک توضیح لازمه : کلا کتابهای مرحوم ذبیح الله منصوری کتابهای جذابی هستند ولی زیاد معتبر نیستند و کلا بعنوان رفرنس معتبر کمتر ازشون استفاده میشه

اینجا یک توضیح لازمه : کلا کتابهای مرحوم ذبیح الله منصوری کتابهای جذابی هستند ولی زیاد معتبر نیستند و کلا بعنوان رفرنس معتبر کمتر ازشون استفاده میشه
من کاری ندارم به هرحال از صدتا غریبه که تا حالا این چیز ها رو ندیدن و فقط یک چیزی شنیدن اطلاعات معتبرتری هستند .

به عنوان مثال این حرف رو قبول دارید که هیچ قاتلی نباید وابستگی حسی داشته باشه ! چه در مورد مامور47 چه حشاشین قلعه الموت .:cheesygri پس چرا این حرف مقارت های زیادی با مقاله ...

آقای از معدود طرفداران بازی های کارتی اون TCG هست نه TGC! دو بار اشتباه نمی تونه اشتباه ساده تایپی باشه! وقتی قراره مو از ماست کشیده بشه باید توقع این رو هم داشته باشی! که بیام و بهت بگم خالی نبند، تا حالا اسمش هم به گوشت نخورده بود، نه؟! lol

خب خب خب... دوست عزيز، من اون پستو خيلي سريع نوشتم و اصلا ً به اين چيزا دقت نكردم.

حالا شما ادعا مي كني من تا خالا اسمشم به گوشم نخورده؟ خب ميشه بگي اينا چيه؟ زياد فكر نكن خودم ميگم، اونا تنها نيمي از trading card game هاي منه، كه بيشترشون mtg هستش... اگر هم اينكاره اي (كه بعيد ميدونم) احتمالا ً كارت هايي كه پشتشون مشكيه رو شناختي...
لظفا ً سعي كن ديگه از اين نتيجه گيري هاي تخيلي انجام ندي براي سلامتيت بده.

در مورد مقاله ي dracula origin هم كه ديگه حرفي براي گفتن نمونده، قضاوت با بقيه.

از خوشامدگويي بسيار گرم ادمين اين سايت نيز تشكر مي كنم، واقعا ً برام خوندن اون تهمت ها بسيار جالب بود. اگه خيلي ناراحتي كه يكي پيدا شده كه بجاي مجيز گويي اومده واقعيت رو گفته بنم كن.

tsk tsk.

سلام . شهریار جان این وسط 2 تا نکته وجود داره . اولا : تا اونجایی که من می دونم . مجله شما اینقدر تاخیر بهش خورده که نخوایم این بهانه ها مثل کمبود وقت و ... رو علت به وجود اومدن این اشتباه بیان کنیم . در واقع این حرف ها که بعضی وقت ها پیش میاد و نمی دونم از روی پیش نمایش یه سری اطلاعات کپی شده اینجا و ... همگی بهانه هایی هستند که اصلا معقول نیست و در پست اول هم بهشون اشاره داشتم . دلیل اصلی این اشتباه به خاطر ترجمه غلط و غلوط از روی سایت ign به وجود امده . مشکلی که به نظرم این روز ها بدجوری مجلتون باهاش درگیر شده . ای کاش فرومتون راه می افتاد و با حضور اقای عبد الهی این صحبت ها مطرح می شد تا یه ترتیب اثری ایشون بدن . واقعا الان مجله داره از این قضیه ترجمه بد جوری ضربه می خوره . شاید کیفیت مطالب بالاتر بره با این کار . اما 2 تا مشکل عمده به وجود میاره . یکی اینکه بعضی وقت ها از این سوتی ها توش در میاد . دوم اینکه این کار باعث می شه تا مجله دیگه یک مجله گیم ایرانی نباشه و بشه کپی برابر اصل این سایت های خارجی . این اصلی ترین دلیلی هست که باعث می شه اون اشتباه راجع به وقایع تاریخی حسن صباح در مقاله اساسین شما و یا این قضیه تنها در تاریکی و نقد اقای اسماعیلی و ... پیش بیاد . فکر می کنم بقیه توجیهات در مورد علتن به وجود امدن این اشتباهات اصلا معقول نیست و کسی هم این چیزارو قبول نمی کنه .
نکته دوم هم مربوط به اون قسمتی از پستتون می شه که قرمز رنگ کردم . در واقع من کلا با شما مخالفم در مورد اون حرفتون . قبول دارید که وظیفه اصلی شما در مجله اطلاع رسانی درست به مخاطب هست ؟ مسلما قبول دارید . پس با این حساب اون شیوه ای که شما اینجا بیان کردید واسه نوشتن نقد ( بازی کردن 3 مرحله از بازی ) اجازه نمی ده تا شما این اطلاع رسانی درست به مخاطب رو انجام بدین . و واقعا بعید بود از شما و تیم بازی رایانه که همیشه شعارش حرفه ای بودن بوده . چنین صحبت هایی انجام بشه . چون واقعا این صحبت ها داره خلاف اون حرف ها و شعار ها رو ثابت می کنه و ای کاش این توجیهات دیگه ادامه پیدا نکنه . یعنی به جرات می تونم بگم الان در دنیا منتقدی وجود نداره که تنها با انجام 3 مرحله از یک بازی نقد اون عنوان رو بنویسه و من اصلا توقع نداشتم یک چنین پستی از شما ببینم . نمی دونم منظورم رو درست رسوندم یا نه ؟ ولی فکر کنم اگه فقط یه خورده روی حرف های من فکر کنید و بدون تعصب بخواین اونو نقل قول کنید . به نتایج خوبی می رسید . ممنون از گفت و گویی که داشتیم .
موفق باشی شهریار جان .

در مورد وقت بايد بگم كه ما الان كمتر از سه هفته براي نوشتن مطالب وقت داريم و نوع نوشتار مقله‌ها هم متفاوت خواهد بود. مسلما پيش‌نمايش‌ها وقت بيشتري مي‌برن، اگر تو قسمت موج نو هم يك نويسنده مقاله داشته باشه باز كار سخت‌تر مي‌شه و در نهايت با دو دسته مطلب تو قسمت نقد‌‌ها داريم كه بازي‌هاي بزرگ وقت بيشتري مي‌برن و بازي‌هاي درپيت مسلما وقت كمتري.

نکته دوم هم مربوط به اون قسمتی از پستتون می شه که قرمز رنگ کردم . در واقع من کلا با شما مخالفم در مورد اون حرفتون . قبول دارید که وظیفه اصلی شما در مجله اطلاع رسانی درست به مخاطب هست ؟ مسلما قبول دارید . پس با این حساب اون شیوه ای که شما اینجا بیان کردید واسه نوشتن نقد ( بازی کردن 3 مرحله از بازی ) اجازه نمی ده تا شما این اطلاع رسانی درست به مخاطب رو انجام بدین . و واقعا بعید بود از شما و تیم بازی رایانه که همیشه شعارش حرفه ای بودن بوده . چنین صحبت هایی انجام بشه . چون واقعا این صحبت ها داره خلاف اون حرف ها و شعار ها رو ثابت می کنه و ای کاش این توجیهات دیگه ادامه پیدا نکنه . یعنی به جرات می تونم بگم الان در دنیا منتقدی وجود نداره که تنها با انجام 3 مرحله از یک بازی نقد اون عنوان رو بنویسه و من اصلا توقع نداشتم یک چنین پستی از شما ببینم
مثلا به نظر شما براي نوشتن مقاله‌ي dracula orgin يا Don king بايد بازي رو تا آخر تموم كرد؟ خيلي راحت با توجه به نمايش‌هاي قبلي ميشه استخوان‌بندي بازي رو تو چند مرحله فهميد و قدر‌مسلم نميشه اون بازي‌ها رو به علت اشتبا‌هات زياد تو همه‌ي بخش‌ها تمون كرد يعني ارزش تموم كردن ندارن، ولي هميشه سعي ما بر اين بوده كه تا جايي كه زمان اجازه مي‌ده تا آخر بازي بريم ولي اگر وقت نباشه همون قدر كفايت مي‌كنه;)

دوستان لطف کنین انتقاد سازنده کنین نه سلاخی من نمیدونم چی گیرتون میاد از کل کل؟:confused:
اگه از مقاله ای ناراحتین خوب یه بار بگین خلاص حتما به گوششون میرسه من خودمم ازاقای کنی انتقاد کردم
ولی دیگه گندش رو در نیاوردم فقط هدفم این بود که این مجله که با هزار بدبختی تو این کشوری که از همه لحاظ
عقب مونده هست چاپ میشه روند بهتری پیدا کنه نه اینکه بیسوادی نویسنده رو بخوام ثابت کنم تا خودم رو
گنده کنم
واقعا این نوع رفتار باهم دیگه شاهکاره اونم برای ما که نسل جدید این مملکتیم:(هنوز هم از این تروریست
بیخاصیت اینجا طرفداری میشه من به واقع مفتخر وممنون کمپانی یوبیسافت هستم که اسم مارو نیاورد تواین بازی مقاله حشاشین هم عالی بود ولی خوب دیگه یه عده لیاقت ندارن اینجا
ضمنا کسی مجبورتون نکرده این مجله رو بخونین اگه نویسنده هاش بیسوادن وشماها بیشترمیفهمین
2تا راه دارین 1_برین روزنامه یا مجلات دیگه رو بخونین2_یه مجله دربیارین بیرون

در مورد مقاله ي dracula origin هم كه ديگه حرفي براي گفتن نمونده، قضاوت با بقيه.

از خوشامدگويي بسيار گرم ادمين اين سايت نيز تشكر مي كنم، واقعا ً برام خوندن اون تهمت ها بسيار جالب بود. اگه خيلي ناراحتي كه يكي پيدا شده كه بجاي مجيز گويي اومده واقعيت رو گفته بنم كن.

همونطور که گفتم اگر کسی فکر میکنه حرفی بر خلاف واقعیت زده شده میتونه به دفتر مجله مراجعه کنه. یه سفر درون‌شهری خرجشه نه بیشتر. بهرحال به محض برگشتن آقای عبدلهی تکلیف این موضوع رو روشن می‌کنم و مشخص میشه حرفی برای گفتن مونده یا نمونده

در ضمن اول شما بودی که اعلام کردی با خوندن این مطالب شعورت زیر سوال رفته نه من

هنوز هم از این تروریست
بیخاصیت اینجا طرفداری میشه من به واقع مفتخر وممنون کمپانی یوبیسافت هستم که اسم مارو نیاورد تواین بازی مقاله حشاشین هم عالی بود ولی خوب دیگه یه عده لیاقت ندارن اینجا
من حوصله ندارم زیاد در این مورد بحث کنم.
فقط همینو میتونم بگم که بنا به این پست اطلاعاته شما راجع به تاریخ ایران صفره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or