Restricted Area
کاربر سایت
خب مثل این که یک حرف رو باید 1000 بار گفت تا توی مخ بعضی ها فرو بره! تاخیر های مجله هیچ ربطی به هیئت تحریریه مجله نداره، در هر صورت تیم کمتر از 1 ماه وقت داره تا مطالب رو تحویل بده، حالا فاصله بین دو شماره می خواد 1 ماه باشه یا 3 ماه! یعنی از اون روزی که بهت می گن فلان مطالب رو بنویس حداکثر 1 ماه وقت داری... مثلا توی 1.5 ماه گذشته، بچه ها مطالب 2 شماره رو تحویل دادن! یعنی حتی فرصت برای مطالب هر شماره از یک ماه هم کمتر بوده.تا اونجایی که من می دونم . مجله شما اینقدر تاخیر بهش خورده که نخوایم این بهانه ها مثل کمبود وقت و ... رو علت به وجود اومدن این اشتباه بیان کنیم .
و اما در مورد AiTD. متاسفانه بعضی دوستان فقط بلدن زود شلوغش کنن!
توی نقد AiTD نوشته کارنبی به صندلی بسته شده؟!! وای چه اشتباهی یعنی بهتره بگم چه فاجعه ای! حالا ما چی کار کنیم، یعنی شماره بعدی از خواننده های مجله به خاطر این اشتباه بزرگ معذرت خواهی رسمی کنیم؟ نه نمیشه که، ما الان به فهم و شعور خواننده ها توهین کردیم، با احساساتشون بازی کردیم... حالا یه وقت کاری دست خودشون ندن! آخه نیست که AiTD یکی از شاهکار های سال های اخیر بوده، خیلی مهمه که کارنبی به صندلی بسته شده بوده یا تخت یا گاری یا هر چی!
همین طور جریان آشنا شدنش با سارا که واقعا یکی از تاثیرگذارترین و احساساتی ترین و...
واقعا حیف نیست که شاهکاری مثل AiTD این جوری نقد بشه! به نظر من بهزاد باید یکی دو هفته واسه نوشتن نقد این بازی وقت می ذاشت و مو به مو جزئیات این بازی رو در می آورد!!
چیزای جدید (اتهامات جدید) و البته خنده دار می بینم!دلیل اصلی این اشتباه به خاطر ترجمه غلط و غلوط از روی سایت ign به وجود امده .
فروم هم راه بیفته مطمئن باش آقای عبدالهی بی کار نیست بیاد چنین *** رو بخونه! اون مشکلی هم که می گی توهمی هست که خودت واسه خودت درست کردی! آدم وقتی به یه چیز، هی فکر می کنه، نا خودآگاه تو چیزهایی که با هاشون روبرو می شه، برای همون چیز مصداق پیدا می کنه و خیال می کنه چه کشفی کرده و چه اتفاقی افتاده... شما هم احتمالا وقتی داری مجله می خونی همش داری به ign فکر میکنی....شکلی که به نظرم این روز ها بدجوری مجلتون باهاش درگیر شده . ای کاش فرومتون راه می افتاد و با حضور اقای عبد الهی این صحبت ها مطرح می شد تا یه ترتیب اثری ایشون بدن .
من نمی دونم جریان این سه مرحله بازی کردن چیه! ولی بعضی وقتا مخصوصا برای بعضی بازی ها (مثل همین AiTD) نویسنده مهلت خیلی کمی داره و به هیچ وجه امکانش نیست که ته توی بازی رو دربیاره و بعد نقدش رو بنویسه! اینجا خارج نیست که مثلا دو هفته قبل از عرضه بازی review copy بهمون بدن! پس مجبوریم صبر کنیم بازی به دستمون برسه بعد در کمترین زمان ممکن نقدش کنیم. و اما در مورد این فرمایش شما:پس با این حساب اون شیوه ای که شما اینجا بیان کردید واسه نوشتن نقد ( بازی کردن 3 مرحله از بازی ) اجازه نمی ده تا شما این اطلاع رسانی درست به مخاطب رو انجام بدین . و واقعا بعید بود از شما و تیم بازی رایانه که همیشه شعارش حرفه ای بودن بوده . چنین صحبت هایی انجام بشه . چون واقعا این صحبت ها داره خلاف اون حرف ها و شعار ها رو ثابت می کنه و ای کاش این توجیهات دیگه ادامه پیدا نکنه .
نمونه بارزش بازی GTAIV که وقتی نقدهاش روی سایتای مختلف و معتبر اومد امتیازاتش یا 10 بود یا 9.9 یا 9.7 و... خلاصه همه خودشون تام و جری دادن اون اول! ولی بعدش خیلی از همینا که 10 داده بودن به بازی، اومدن معذرت خواهی کردن!! چرا؟ چون کلا 5,6 ساعت بازی کرده بودن بعد نقد نوشته بودن... پس می بینی که از این مسائل همه جای دنیا هست! و فقط در مورد بازی رایانه صدق نمی کنه! تقصیر ما هم نیست...یعنی به جرات می تونم بگم الان در دنیا منتقدی وجود نداره که تنها با انجام 3 مرحله از یک بازی نقد اون عنوان رو بنویسه و من اصلا توقع نداشتم یک چنین پستی از شما ببینم .
بعد هم فکر می کنم که پست صفحه قبل بهزاد کاملا گویا و مشخص بود و توهمات و اکتشافات بعضی از دوستان رو خراب کرد!! سعی کنید به جای قضاوت عجولانه، کمی هم فکر کنید!
واقعا بعضی جاها مشکلات تایپی خیلی توی ذوق می زنه... ما هم خیلی سعی می کنیم اشکالات تایپی نداشته باشیم ولی این قدر حجم مطالب زیاده که گهگاه از دستمون در می ره...اگر مثل دفعه قبل كه گفتم مشكل تايپي تو مجله داريد شديد فحشم نميدياين بار هم كه نگاه ميكردم مشكل تايپي داشتيد و مثلا يك جا نوشته بود البته به ، البته به ... و از اين ها زياد بود.
کلا به نظر من، اونایی که از مخفف گویی توی مجله انتقاد می کنن، کاملا حق دارن. بعضی جاها شاید به جا باشه ولی خیلی جا ها واقعا اعصاب خرد کن می شه. ما هم که مطالبو تحویل می دیم سعی می کنیم زیاد مخفف نداشته باشه ولی در مرحله ادیت متاسفانه مطلب از یک فیل*تر مخفف کننده عبور می کنه!!تو نقد سونيك هم خيلي از مخفف گويي استفاده شده بود مثلا بعضي از مخفف ها رو اصلا اسم كاملش رو قبلا نگفته بوديد و ييهو مخففش رو به كار برديد كه مثلا من اگر اين بازي رو نشناسم! چه جوري مخففش رو بفهمم؟
.PS
آقای از معدود طرفداران بازی های کارتی اون TCG هست نه TGC! دو بار اشتباه نمی تونه اشتباه ساده تایپی باشه! وقتی قراره مو از ماست کشیده بشه باید توقع این رو هم داشته باشی! که بیام و بهت بگم خالی نبند، تا حالا اسمش هم به گوشت نخورده بود، نه؟! lolالبته از حق نگذريم برخي از مقاله ها جذاب بود. (مثل مطلب مربوط به Diablo III و مقاله ي مربوط به TGC ، مخصوصا ً آخري كه براي افرادي مثل بنده كه از معدود طرفداران بازيهاي كارتي tgc هستم بسيار جالب بود)
آخرین ویرایش:

اين بار هم كه نگاه ميكردم مشكل تايپي داشتيد و مثلا يك جا نوشته بود البته به ، البته به ... و از اين ها زياد بود.

هنوز هم از این تروریست