بحث پیرامون مجله بازیرایانه

اینجا یک توضیح لازمه : کلا کتابهای مرحوم ذبیح الله منصوری کتابهای جذابی هستند ولی زیاد معتبر نیستند و کلا بعنوان رفرنس معتبر کمتر ازشون استفاده میشه
من با توجه به چیزهایی که به من گفته شدم قصد داشتم که دیگه توی این تاپیک چیزی ننویسم ولی این مساله را فقط محض اطلاع میگویم. با احترام به کورش و همه کسانی که این مطلب را میخوانند و امیدوارم که کسی برداشت غلط نکند و هزاران معذرت و عذرخواهی دیگر:
آقای ذبیح الله منصوری فقط یه مترجم است. تمام مطالبی هم که در کتاب نوشته شده از یک کتاب خارجی به همین نام ترجمه شده است( ببخشید کتابم را به یکی از دوستان قرض دادم و یادم نیست اسم نویسنده چه بود)
پس بحث نوشته منصوری بودن را کنار بگذارید;)

پ.ن: بحث آن مقاله و حشاشین تمام شده است. ادامه آن چیزی جز کمی جر و بحث بیمورد سود دیگری ندارد.

بازی اساسین کرید : یک بازی تکراری با محیطی کاملا نزدیک به هم بدونه یک اشکن غیر تکراری و جذاب ! ( نمره 8 )
بازی گوتیک : یک بازی از تیم 12 نفره با ارمانهایی بسیار که زودتر از موعد خود امد و با مشکلاتی برخورد کرد ! ( نمره 4 ) ، شما با یک سیستم امروزی این بازی رو بازی کنید تا با شگفتیهای دنیای نقش افرینی مواجه شوید .

این مقاله نظر نویسندشه (بنده) که امتیازش متناسب با متنش داده شده و مشکلی تکراری که شما میگی رو همه بازی های Sandbox باهاش درگیرن و اگه مقاله رو شما مطالعه کرده باشی، میبینی که در مورد این بحث، صحبت کردم. اکشن بازی هم از دید من و بسیاری از مخاطبان جذاب و عالی بوده اما خوب سلیقه ها فرق می کنند. ابتدای مقاله توضیح دادم که AC بازیه خاصیه که نظرات خیلی متفاوتی نسبت بهش دادن.
وقتی بازی از GameSpot میگیره 9 و از IGN می گیره 7، از GameTrailers و GameInformer می گیره 9 (و خرده ای) و از اون طرف از 1UP و یکی دیگه می گیره 7، آشکاره که این از اون بازی های خاصه که یکی خوشش میاد و یکی بدش میاد. من نه به مقاله 9 سایت گیم اسپات کار دارم و نه به 7 سایت IGN. این بازی رو بازی کردم و معتقدم هر چند کلی ایراد داشت اما به عنوان یک بازی Sandbox عملا شاهکار بود. این که فاقد اکشن جذابه رو الان برای اولین بار از شما شنیدم.

در مورد Gothic، دیگه اصلا نمی شه بحث کرد چون Gothic 3 رو آقای منصوری نقد کردن که خودشون متخصص بازی های RPG و از عاشقان سری گوتیک هستن و برای تک تک کلماتشون دلیل دارن.

--

خواهش می کنم از تهمت بی اساس ترجمه بودن نقد ها هم پرهیز کنید که عملا حکم توهین رو داره. اگه ما قصد ترجمه داشتیم، مقاله ی Civ Rev رو تو همون شماره Dead Space چاپ می کردیم بجای اینکه صبر کنیم تا J ش بیاد که نویسنده بتونه بازی رو بگیره، بازی کنه و نقد خودش رو بر مبنای اون بنویسه. شاید به نظر شما عجیب بیاد اما استفاده از ترجمه بجای نقد واقعی برای هر نویسنده ای آزار دهنده و توهین آمیزه...
مشکلات داخل مقالات رو قبول دارم اما با توجه به Deadline و زمان محدودی که به ما داده می شه (که بدون توجه به زمان انتشار مجله است و هر ماه سر وقت همه مقاله ها باید آماده باشن همون طور که آقای دشتی توضیح دادن)، برخی از مشکلات غیر قابل پرهیزن. البته قصد توجیه و بهانه آوردن را ندارم و شما و همه خوانندگاه عزیز حق دارند که مجله ای بهتر و کم ایراد تر بخواهند که ارزش وقت و هزینه شان را داشته باشد. همه ما هم همواره تلاش می کنیم که کارمان رو بهبود بخشیده و اشتباهات رو کمتر کنیم.

من با توجه به چیزهایی که به من گفته شدم قصد داشتم که دیگه توی این تاپیک چیزی ننویسم ولی این مساله را فقط محض اطلاع میگویم. با احترام به کورش و همه کسانی که این مطلب را میخوانند و امیدوارم که کسی برداشت غلط نکند و هزاران معذرت و عذرخواهی دیگر:
آقای ذبیح الله منصوری فقط یه مترجم است. تمام مطالبی هم که در کتاب نوشته شده از یک کتاب خارجی به همین نام ترجمه شده است( ببخشید کتابم را به یکی از دوستان قرض دادم و یادم نیست اسم نویسنده چه بود)
پس بحث نوشته منصوری بودن را کنار بگذارید;)

پ.ن: بحث آن مقاله و حشاشین تمام شده است. ادامه آن چیزی جز کمی جر و بحث بیمورد سود دیگری ندارد.

شما اگر ممکنه لطف کنید و بگید من کجا گفتم مرحوم منصوری نویسنده ست .
اتفاقا یکی از دلایلی که کتابهای ایشون اعتبار رفرنس رو نداره اینه که تقریبا در اکثر مواقع امانت رو در ترجمه رعایت نمیکردند و برای جذابیت مطالبی رو به نوشته شون اضافه میکردند . البته این نکته رو هم بگم که بیشتر کتابهایی که برای ترجمه انتخاب میکردند سندیت تاریخی نداره .
ضمنا شاید براتون جالب باشه که من از بچگی با کتابهای ایشون اشنا هستم یعنی زمانی که خیلی از اعضای اینجا هنوز دنیا نیومده بودند .
نویسنده کتاب هم اگه اشتباه نکنم Paul Amir باید باشه.

پ.ن: تعجب میکنم اینجا باید جزئی ترین مسائل رو باید دقیقا شرح داد

آخرین ویرایش:
من نمي‌دونم چرا بعضي‌ها مي‌خوان وقايعي كه توي بازي اتفاق افتاده رو مخفي كنند!؟ پس اون بهشت مصنوعي كه تو ضلع جنوبي قلعه‌ي حشاشين بود به چه منظور ساخته شده؟ يعني يوبي سافت و شخص جيد ريموند هم تمامي منابعشون غلط بود؟!!
اين يه عكس از اون حوريان بهشتي هست كه تو بهشت مصنوعي بودند و يوبي‌سافت تو كتاب خودش قرار داده.
260d55v.jpg

کمی هم درس تاریخ بد نیست

من نمی خواستم این حرف ها رو اینجا بزنم. ولی فکر می کنم دیگه وظیفه دارم که این کارو بکنم.

اسماعیلیان
برخی از اصول فکری اسماعیلیان:
1- مساوات میان مرد و زن
2- باطل کردن مالکیت زمین و تقسیم آن به طور رایگان میان نیازمندان
3- مبارزه با تعصب نژادی
4- آزادی در انتخاب دین

اما اینکه چرا به آن ها Assassins یا آدم کشان گفته شده است:
اولین آثاری که این تحریف ها درباره حسن صباح و یارانش دیده شده برای قرن 19 به بعد است. یعنی هیچ منبع قبل از قرن 19 این تحریف ها را ندارد. شروع این تحریف ها از خیال پردازی های مارکو پولو بوده است و بعد از آن شرق شناس اتریشی فن هامر- پورگشتال این بدگمانی ها را با نوشن کتابی به نام Geschichte der Assassinen {تاریخ آدم کشان} به آن ها نسبت داد. بعد از آن هم س.دساسی هم در کتابی به نام Religion des Druzes {شرح دیانت دروزیان} سعی کرد نشان دهد که نام اسسین از حشاشین آمده است. اما از زمانی که ولادیمیر ایوانف و انجمن اسماعیلی کراچی مطالعات جدیدی در این باب انجام دادند، دیگر این خیال پردازی ها در هیچ دانشگاه و منبع موثق تاریخی دیده نمی شود. اینکه شما در اینترنت چیزی پیدا کنید ربطی به بحث تاریخی تخصصی ندارد. این عکس ها هم که شاهکار بود!! یعنی از همان موقع عکس گرفته بودن؟
بحث خیلی زیاده! این اسماعیلیه بعدها گروهی تشکیل دادند به اسم اخوان الصفا که نقش خیلی خیلی مهمی در پیشرفت فرهنگ ایران داشتند. مقاله ها و کتاب های خیلی زیادی از یونان و غیره ترجمه کردن و برای اینکه خلیفه عباسی مجازاتشون نکنه همه کتاب ها رو با نام مستعار اخوان الصفا منتشر می کردن. ناصرخسرو هم از وقتی به اسماعیلیه می پیونده توی زندگیش اون انقلاب معروف می افته و شروع به سفر و خدمت به مردم دنیا می کنه.

اگه کسی می خواد در این زمینه مطالعه کنه می تونه به کتاب های تخصصی زیر ( که همشون جزو منابع دانشگاهی توی همه دنیا هستند) مراجعه کنه:

تاریخ فلسفه اسلامی، نوشته هانری کربن، ترجمه جواد طباطبایی
ماجرای فکر فلسفی در جهان اسلام، نوشته دکتر دینانی
تفکر یونانی، فرهنگ عربی، نوشته دیمتری گوتاس، ترجمه سعید حنایی کاشانی
عصر زرین فرهنگ ایرانی، نوشته ریچارد فرای، ترجمه مسعود رجب نیا
تاریخ فلسفه در جهان اسلام، نوشته حنا الفاخوری، خلیل الجر ، ترجمه عبدالحمید آیتی
W.Ivanow, Ismaili Literature, a Biobliographical Survey
S H Nasr, Introduction to Islamic Cosmological Doctrins
J. Kraemer , Humanism in the renaissance of islam
و خیلی کتاب های دیگر که اگه خوستین می تونم بهتون معرفی کنم.

من فقط می تونم بگم که به عنوان یک ایرانی از اینکه ما ایرانی ها این نوابغمون رو نمی شناسیم و به راحتی تحت تاثیر قرار می گیریم متاسفم...

من نمی خواستم این حرف ها رو اینجا بزنم. ولی فکر می کنم دیگه وظیفه دارم که این کارو بکنم.

اسماعیلیان
برخی از اصول فکری اسماعیلیان:
1- مساوات میان مرد و زن
2- باطل کردن مالکیت زمین و تقسیم آن به طور رایگان میان نیازمندان
3- مبارزه با تعصب نژادی
4- آزادی در انتخاب دین

اما اینکه چرا به آن ها Assassins یا آدم کشان گفته شده است:
اولین آثاری که این تحریف ها درباره حسن صباح و یارانش دیده شده برای قرن 19 به بعد است. یعنی هیچ منبع قبل از قرن 19 این تحریف ها را ندارد. شروع این تحریف ها از خیال پردازی های مارکو پولو بوده است و بعد از آن شرق شناس اتریشی فن هامر- پورگشتال این بدگمانی ها را با نوشن کتابی به نام Geschichte der Assassinen {تاریخ آدم کشان} به آن ها نسبت داد. بعد از آن هم س.دساسی هم در کتابی به نام Religion des Druzes {شرح دیانت دروزیان} سعی کرد نشان دهد که نام اسسین از حشاشین آمده است. اما از زمانی که ولادیمیر ایوانف و انجمن اسماعیلی کراچی مطالعات جدیدی در این باب انجام دادند، دیگر این خیال پردازی ها در هیچ دانشگاه و منبع موثق تاریخی دیده نمی شود. اینکه شما در اینترنت چیزی پیدا کنید ربطی به بحث تاریخی تخصصی ندارد. این عکس ها هم که شاهکار بود!! یعنی از همان موقع عکس گرفته بودن؟
بحث خیلی زیاده! این اسماعیلیه بعدها گروهی تشکیل دادند به اسم اخوان الصفا که نقش خیلی خیلی مهمی در پیشرفت فرهنگ ایران داشتند. مقاله ها و کتاب های خیلی زیادی از یونان و غیره ترجمه کردن و برای اینکه خلیفه عباسی مجازاتشون نکنه همه کتاب ها رو با نام مستعار اخوان الصفا منتشر می کردن. ناصرخسرو هم از وقتی به اسماعیلیه می پیونده توی زندگیش اون انقلاب معروف می افته و شروع به سفر و خدمت به مردم دنیا می کنه.

اگه کسی می خواد در این زمینه مطالعه کنه می تونه به کتاب های تخصصی زیر ( که همشون جزو منابع دانشگاهی توی همه دنیا هستند) مراجعه کنه:

تاریخ فلسفه اسلامی، نوشته هانری کربن، ترجمه جواد طباطبایی
ماجرای فکر فلسفی در جهان اسلام، نوشته دکتر دینانی
تفکر یونانی، فرهنگ عربی، نوشته دیمتری گوتاس، ترجمه سعید حنایی کاشانی
عصر زرین فرهنگ ایرانی، نوشته ریچارد فرای، ترجمه مسعود رجب نیا
تاریخ فلسفه در جهان اسلام، نوشته حنا الفاخوری، خلیل الجر ، ترجمه عبدالحمید آیتی
W.Ivanow, Ismaili Literature, a Biobliographical Survey
S H Nasr, Introduction to Islamic Cosmological Doctrins
J. Kraemer , Humanism in the renaissance of islam
و خیلی کتاب های دیگر که اگه خوستین می تونم بهتون معرفی کنم.

من فقط می تونم بگم که به عنوان یک ایرانی از اینکه ما ایرانی ها این نوابغمون رو نمی شناسیم و به راحتی تحت تاثیر قرار می گیریم متاسفم...

شما جواب سوال من رو ندادي؟ اون چيزي كه تو بازي هم هست و دقيقا مويد اين نكته هست كه اين مسائل وجود داشته (حالا با شدت و قوت خاص خودش) رو مي‌خواي قبول كني يا نه؟ خود تيم مونترال يه نمونه‌ي كامل از يك رفرانس خوب هست.

شما جواب سوال من رو ندادي؟ اون چيزي كه تو بازي هم هست و دقيقا مويد اين نكته هست كه اين مسائل وجود داشته (حالا با شدت و قوت خاص خودش) رو مي‌خواي قبول كني يا نه؟ خود تيم مونترال يه نمونه‌ي كامل از يك رفرانس خوب هست.
شهریار جان یعنی شما میگی هرچی تو بازی وجود داره حقیقت داره و تیم مونترال هم شده مرجعی معتبر برای مسائل تاریخی؟
پس بفرمایید سازنده ی فیلم 300 هم تمام چیزهایی که تو فیلم به نمایش در آورده استناد تاریخی داشته.
شما اگر این همه کتاب رو قبول ندارید اما چیزی که بازی سازها ساختن رو قبول دارید دیگه مشکل خودتونه.

آخرین ویرایش:
با اینکه کتاب خداوند الموت هم به نظر کتاب معتبریه ولی نویسنده تخیلات خودش رو بکار برده ولی به نظر نمیرسه که از مبحث اصلی دور شده باشه .
نویسنده بدون هیچ سند تاریخی فقط میگه : فرقه ای که اینجور مسایل ( حوریان و حشیش ... ) در اون باشه نمیتونه زیاد عمر کنه .
علاوه بر این زیاد نمیشه در مورد جزییات این فرقه نظر داد . چون بیشتر کتب و اسناد تاریخی در باره ی این فرقه نابود شده .

شما اگر ممکنه لطف کنید و بگید من کجا گفتم مرحوم منصوری نویسنده ست .
اتفاقا یکی از دلایلی که کتابهای ایشون اعتبار رفرنس رو نداره اینه که تقریبا در اکثر مواقع امانت رو در ترجمه رعایت نمیکردند و برای جذابیت مطالبی رو به نوشته شون اضافه میکردند . البته این نکته رو هم بگم که بیشتر کتابهایی که برای ترجمه انتخاب میکردند سندیت تاریخی نداره .
ضمنا شاید براتون جالب باشه که من از بچگی با کتابهای ایشون اشنا هستم یعنی زمانی که خیلی از اعضای اینجا هنوز دنیا نیومده بودند .
نویسنده کتاب هم اگه اشتباه نکنم Paul Amir باید باشه.

پ.ن: تعجب میکنم اینجا باید جزئی ترین مسائل رو باید دقیقا شرح داد
من که آنجا معذرت خواهی کرده بودم. چون میدانستم با کوچکترین حرف به همه برمیخورد.
شما این جمله را نوشته اید:
اینجا یک توضیح لازمه : کلا کتابهای مرحوم ذبیح الله منصوری کتابهای جذابی هستند ولی زیاد معتبر نیستند و کلا بعنوان رفرنس معتبر کمتر ازشون استفاده میشه
من هم نگفتم که شما اشتباه میکنید یکبار دیگر نوشته مرا بخوان;) من منظورم اینه که شما یکطوری حرف میزنید انگار منصوری نویسنده است. منظورم این نیست که شما نمیدانید او مترجم است. یک مترجم است که معمولا کتابهای جذاب خارجی را ترجمه کردند و اگر اشکال یا نواقصی در کتاب وجود دارد برعهده نویسنده است نه مترجم و نویسنده واقعا بطور قانع کننده ای در کتاب دلایل خود را توضیح داده است.
پ.ن: کورش خان من قصدم اهانت نبود و هزاران بار دیگر هم عذر میخواهم بقیه نوشته ام دیگر جواب شما نیست پس بخود نگیرید;)

چرا ما عادت کرده ایم تفکرات غلطی که از ابتدای زندگی به ما دیکته کرده اند را باور میکنیم در حالی که با خواندن چند کتاب متوجه حقایق میشویم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ موقعی که من خداوند الموت را شروع کردم با این تفکر بود که یکسری آدم جمع شده اند و دین اسلام را عوض کرده اند و کلا کافر هستند ولی خواندم و متوجه شدم که اشتباه فکر میکردم.
فقط کافیست خداوند الموت را بخوانید. من به شخصه واقعا عاشق قوانین و اعمالشان شده ام. کاری که سالهاست دارند به آن تاکید میکنند یعنی ورزش در آن موقع وجود داشته است. حتی مساواتی که میان تمام مردم حکمفرما بود نشان از اسلام نابی است که الان پیدا نمیشود. نام حکومت ما اسلامی است در حالی که سران حکومت از پولدارترین انسانهای دنیا هستند ولی آنها را کافر مینامیم در حالی که اسلام واقعی را داشتند.
حال چطور شما میتوانید آنها را کافر بنامید و به آنها معناد بودن و بی بند و باری را بچسبانید؟؟

خیلی جالبه پس با این حساب که برخی دوستان درمورد فرقه اسماعیلیه میگن اونها جلوتراز فرانسه جمهوری
تاسیس کردن وخالق دموکراسی مدرن هم بودن وضمنا مثل اینکه کارل مارکس ایدش رو از اسماعیلیان کش رفته:laughing:

اقای ضیایی عزیز . مطمئن باش این که من و امثال من به عنوان خواننده شمارو به ظاهر محکوم کنیم یا اینکه بر عکس به ظاهر شما مارو در اینجا محکوم کنید کوچکترین اهمیتی نداره . مهم اون قضاوت عموم در مورد این موضوع هست که از مضمون پست های دو طرف انجام می شه . پس اولا بهتون توصیه می کنم اینقدر برای اینکه توی بحث ها یه چیزی گفته باشید از این نوع جملاتی که با حالت تمسخر گفته می شه . مثل : ببخشید و با شما هماهنگ می کنم و... استفاده نکنید . دوما سعی کنید وقتی یک حرفی رو می زنید . تا اخرش پاش وایسین و زیرش نزنین . چون این توجیهات فضایی خیلی بد تر از اون اشتباهاتتون در نقد شما هست . اگر یه برگشتی به قبل بزنیم . می بینیم که شما در جواب این موضوع که ازتون سوال شده چه طوری نقد تنها در تاریکی رو نوشتید در حالی که هنوز نسخه کرک pc نیومده بوده . شما جواب دادید که :
خیلی قبل‌تر از اینکه قرار بشه AiTD رو من ریویو کنم (که تقریبا میشد 10 روز بعد از انتشار بازی)، یکی از دوستانم که از انگلیس میومد یه نسخه ارجینال از این بازی برای من اورد.
ما هم قبول می کنیم . بر می گردیم به نقدی که از شما چاپ شده در مجله که قسمتی از اون توسط دوستان دیگه اینجا نقل قول شده و در پایان اون نوشته شده :
مسلماً اگر قرار بود نسخه ارجینال بازی را به قیمت 60 دلار تهیه کنیم خریدن AitD فرق چندانی با دور ریختن پول نداشت. اما پرداخت مبلغی ناچیز حداقل برای مشاهده ایده های شکست خورده بازی ضرر چندانی ندارد" !!

مطمئن باشید تا همینجا خیلی راحت می شه فهمید که نقدی که شما نوشتید فقط برگرفته از یک ترجمه غلط و غلوط از سایت های خارجی بوده و این قضیه هم دیگه برای همه روشن شده کاملا . و البته جالبه که شما در ادامه در پاسخ به این موضوع چنین پستی رو ارسال کردید :

از این به بعد قبل از خرج کردن پولام حتما با شما هماهنگ خواهم کرد.

دیگه از بقیه توجیهات شما هم بگذریم بهتر است . مسائلی از قبیل اینکه ببخشید که گفتیم صندلی و نمی دونم مهم نیست سارا کجا اشنا شده و ...

تمامی این ها مضمون پست های طرفین رو مشخص می کنه و دیگه قضاوت با عموم هست . نه من و نه شما . من و خیلی از دوستان دیگه اینجا فقط به خاطر اسم بازی رایانه و پیشرفتش پست می دیم . و مطئن باشید اینقدر با اطمینان انتقاد می کنیم که این حرف ها نتونه جوابی برای اون ها باشه . هر چند من انتظار داشتم شما اشتباهی که در مورد نوشتن نقدتون انجام دادید رو با یک اشتباه دیگه ( توجیهاتی از این قبیل ) بدتر نکنید که کردید . نمی دونم چرا هر کسی فکر می کنه انسان نمی تونه خطا کنه و هیچوقت هم نباید قبول کنه خطا کرده . یک سری دوستان هم که اینجا با صحبت هایی مثل تو مخت نمی ره و نمی فهمی و .... سعی داشتن از اون بحث های کوچه بازاری راه بندازن که مسلم هست من اون پست ها رو نقل قول نمی کنم و نخواهم کرد . در پایان یه خسته نباشید به یاشار می گم . مطلب قاتلی با چهره خندان رو خوندم و خیلی خوب نوشته بودن . در واقع یاد جوکر خدا بیامرز رو زنده کرد:love: یه خسته نباشید هم به همه کارکنان مجله می گم و البته امیدوارم دیگه شاهد این نوع توجیهات عجیب و قریب از اعضا نباشیم . در کل ببخشید اگه به کسی برخورد . هدف ما فقط انتقاد سازنده بوده و هست .

موفق باشید .

شما اگه دوست دارید یه تاپیک همین بقل بزنید به نام (( بحث و گفتگو در مورد فزقه اسماعیلیان )) بابا بیخیال شید به جای اینکه در مورد شماره جدید مجله و .... بحث کنیم گیر دادید به اون فسیلها.... :-"
شاید تا چند هفته قبل که هنوز شماره جدید مجله نیومده بود بحث در این مورد عیبی نداشت اما حالا دیگه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or