بحث پیرامون مجله بازیرایانه

از اول بگو

نه. دکه ها که جدا می گیرند. نمایندگی ها مراکزی هستند که با ما قرار داد بسته و کمی زود تر مجله رو تحویل می گیرند.

سلام دوست عزیز.
چه اطلاعات الکی؟ شما خودت پست من رو هایلایت کردی: در طول این هفته، ارسال به نمایندگی ها تمام شده !!
در طول هفته. یعنی از اول تا آخر هفته این کار انجام میشه. شما اولین روز هفته انتظار داری مجله رو همه نمایندگی ها بیارن؟ :cheesygri
در طول هفته برای تمام نمایندگی ها ارسال می شه. یکسری شون ممکنه 5 شنبه بیارن. یک سری 4 شنبه و یک سری هم زود تر. اگر قرار بود دیروز در دسترس باشه خوب بجای "در طول هفته" می نوشتم "اول هفته" یا "شنبه-یکشنبه".

این قضیه اپراتور رو نمیدونم. قبلا هم یکی از بچه ها زنگ زده بود بهش گفته بودن مجله تعطیل شده!
یا شماره اشتباه شده و یا دفتر قبلی رو گرفتین.
سلام....................
حرف شما درست...... ولی حداقل طوری بنویس که بفهمیم.............
یکی که منتظر مجله هست.... تا شما اینجا گفتین ارسال تموم شده...........
خب من فکر کردم فرستادین..............
حداقل یه فرستاده میشه رو بنویسی خوب میشه..........
ولی در کل این همه راه رفتم ........ آخرش ضایع شدیم........ برگشتیم خونه..........
میگم زود بفرستین چون شما که قرار بود هفته قبل بفرستین.........
چطور الان که تعطیلی تموم شده هنوز نیومده:eek::eek::eek:
یا علی مدد

شما لطف دارید و من هم باید می نوشتم که "تمام خواهد شد". امیدوارم دفعه دیگه که به نمایندگی سر میزنین رسیده باشه تا ما دوباره شرمنده نشیم. عرضه مجله قرار بود از روز قبل تعطیلی شروع شه و پنجشنبه ادامه پیدا کنه اما پخش 5 شنبه کار نکرد. بعد از تعطیلی ها، تازه تقسیم بندی رو انجام دادن و احتمالا تا 4 شنبه (حداکثر) ارسال کامل به نمایندگی ها تموم خواهد شد. یک دفعه هم که چاپ خانه و بقیه بد قولی نکردن این تعطیلی نازل شد! :cheesygri
به امید خدا، شماره جدید بتونه ایرادات عرضه رو جبران بکنه.

بار ها و بار‌ها من اعلام كردم كه اگر صد در صد مجله براي نمايندگي‌ها ارسال بشه و به نوعي بشه مجله رو ديد من خودم ميام و همين جا رسمي اعلام مي‌كنم كه مجله كامل منتشر شده، پس خواهش تاپيك رو مملو از پست‌هايي نكنيد كه كي مياد؟ ، كجا مياد، اصلا مياد،

بار ها و بار‌ها من اعلام كردم كه اگر صد در صد مجله براي نمايندگي‌ها ارسال بشه و به نوعي بشه مجله رو ديد من خودم ميام و همين جا رسمي اعلام مي‌كنم كه مجله كامل منتشر شده، پس خواهش تاپيك رو مملو از پست‌هايي نكنيد كه كي مياد؟ ، كجا مياد، اصلا مياد،

بنا به گفته بهزاد هفته دوم مرداد تا دوشنبه هست وقتی نمیتونید مجله سره وقت بدین بگین از اون اول

این شماره جدید چهار شنبه این هفته رو دکه هست؟:confused:
عرض کردم که، تا آخر هفته نمایندگی ها میارن. دکه ها 5 شنبه یا شنبه هفته دیگه میگیرن.

بنا به گفته بهزاد هفته دوم مرداد تا دوشنبه هست وقتی نمیتونید مجله سره وقت بدین بگین از اون اول
خوب تا اون موقع هم برخی نمایندگی ها باید بگیرن. این تاخیر هم به تعطیلی هفته پیش بر می گرده وگرنه قرار بود همون 5 شنبه به برخی جاها ارسال شه.

همون طور که شهریار عزیز گفتن تاریخ دقیق هنوز مشخص نیست.

این هفته دوم مرداد مثل اینکه سر درازی داره. حالا که این همه منتظر شدیم، امیدواریم مثل شماره قبل preview از بازی که اومده یا اون خالی بندی ها (از روی منابع بسیار موثق اینترنت!!) درباره حسن صباح حال ما رو نگیره.

این هفته دوم مرداد مثل اینکه سر درازی داره. حالا که این همه منتظر شدیم، امیدواریم مثل شماره قبل preview از بازی که اومده یا اون خالی بندی ها (از روی منابع بسیار موثق اینترنت!!) درباره حسن صباح حال ما رو نگیره.

در مورد مجله که مطمئن باشین این هفته دستتونه

در مورد حسن صباح هم امیدوارم بیشتر تحقیق کنین.

معذرت میخوام، بنده دانشجوی فوق لیسانس تاریخ هستم. درباره حسن صباح هم می تونم همین جا بیش تر از 10 تا کتاب انگلیسی یا فارسی بهت معرفی کنم تا بفهمی قضیه چیه.

سلام!
من تازه یادم افتاده شماره ی جدیدو بگیرم ولی هیچ جا گیر نمیاد.حالا ما چه کنیم؟:biggrin1:
از اون ورم هفته ی دیگه جدیدش میاد

آخرین ویرایش:
سلام . اقا من خیلی خوشحال شدم که دیدم توی این سایت یک بخش هم به یکی از مجلات محبوبم اختصاص داده شده . چون این تاپیک جای خیلی خوبی برای ارتباط با مجله هست . ;) فقط من نمی دونم توی این تاپیک می شه انتقاد کرد و پیشنهاد هم داد یا فقط باید امار انتشار مجلرو گرفت ؟ با این حال من شماره قبل رو خوندم یک سری انتقاد داشتم که می خواستم فرومتون را بیفته و بیام بگم که این سایت پیدا شد :cheesygri و حالا همین جا مطرح می کنم . البته امیدوارم کسی برای جواب حضور داشته باشه . اگر کسی از مسئولین اینجا عضو بود ممنون می شم جواب بدین . مرسی .

1. در شماره قبل توی پیش نمایش MGS 4 اقای دشتی نوشته بودن این مطلب یک پیش نقد ! از بازی MGS 4 هست . می خواستم بدونم این کلمه یعنی چی ؟ بهتر نبود اصلا چنین حرفی زده نمی شد . در واقع من فکر می کنم این موضوع یه جورایی توهین به شعور خوانندگان حساب می شه ;) پیش نقد چیه دیگه اخه ؟ همون جمله در رابطه با علت تاخیر کافی بود به نظر من .

2. سعی کنید در هنگام نوشتن مطالب تاریخی مثل همین قضیه حسن صباح از منابع موثق و قابل اعتماد استفاده کنید . انصافا حیف اون مطلب نبود که بخواد مطلب وقایع تاریخی حسن صباح منبعش یه سایت مثل wikipedia باشه ! که بعدم اون افتضاح به وجود بیاد .

3. یک انتقاد هم در مورد جلد این شماره دارم . شما توی این شماره از mgs 4 مسلما نقد نوشتید . یکی از ابر بازی های کامپیوتری در تاریخ گیم . اونوقت در جلد مجله هیچ اشاره ای بهش نداشتین :eek: در واقع به عنوان یک متال فن خیلی از این موضوع عصبانی شدم . واقعا چه جوری می شه یک بازی مثل mgs 4 نقد بشه و توی جلد هیچ اشاره ای بهش نشه ؟

پ.ن : بقیه پیشنهادات و انتقادات باشه برای بعدا :cheesygri

موفق باشید .

.

3. یک انتقاد هم در مورد جلد این شماره دارم . شما توی این شماره از mgs 4 مسلما نقد نوشتید . یکی از ابر بازی های کامپیوتری در تاریخ گیم . اونوقت در جلد مجله هیچ اشاره ای بهش نداشتین :eek: در واقع به عنوان یک متال فن خیلی از این موضوع عصبانی شدم . واقعا چه جوری می شه یک بازی مثل mgs 4 نقد بشه و توی جلد هیچ اشاره ای بهش نشه ؟

موفق باشید .
خو راست میگه نمیگم MGS4 از GOW2 بهتره ولی به هر حال بازی بزرگیه اگه عکسشو مینداختین رو مجله بهتر بود

با سلام
تو این شماره تغییرات خاصی ندادین؟
مثلا سیستم امتیاز دهی:biggrin1:
واقعا 20خیلی تابلوئه.بکنینش 100 هم خیال مارو راحت کنین هم خیال خودتونو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or