از اول بگو
حرف شما درست...... ولی حداقل طوری بنویس که بفهمیم.............
یکی که منتظر مجله هست.... تا شما اینجا گفتین ارسال تموم شده...........
خب من فکر کردم فرستادین..............
حداقل یه فرستاده میشه رو بنویسی خوب میشه..........
ولی در کل این همه راه رفتم ........ آخرش ضایع شدیم........ برگشتیم خونه..........
میگم زود بفرستین چون شما که قرار بود هفته قبل بفرستین.........
چطور الان که تعطیلی تموم شده هنوز نیومده

یا علی مدد
سلام....................نه. دکه ها که جدا می گیرند. نمایندگی ها مراکزی هستند که با ما قرار داد بسته و کمی زود تر مجله رو تحویل می گیرند.
سلام دوست عزیز.
چه اطلاعات الکی؟ شما خودت پست من رو هایلایت کردی: در طول این هفته، ارسال به نمایندگی ها تمام شده !!
در طول هفته. یعنی از اول تا آخر هفته این کار انجام میشه. شما اولین روز هفته انتظار داری مجله رو همه نمایندگی ها بیارن؟ :cheesygri
در طول هفته برای تمام نمایندگی ها ارسال می شه. یکسری شون ممکنه 5 شنبه بیارن. یک سری 4 شنبه و یک سری هم زود تر. اگر قرار بود دیروز در دسترس باشه خوب بجای "در طول هفته" می نوشتم "اول هفته" یا "شنبه-یکشنبه".
این قضیه اپراتور رو نمیدونم. قبلا هم یکی از بچه ها زنگ زده بود بهش گفته بودن مجله تعطیل شده!
یا شماره اشتباه شده و یا دفتر قبلی رو گرفتین.
حرف شما درست...... ولی حداقل طوری بنویس که بفهمیم.............
یکی که منتظر مجله هست.... تا شما اینجا گفتین ارسال تموم شده...........
خب من فکر کردم فرستادین..............
حداقل یه فرستاده میشه رو بنویسی خوب میشه..........
ولی در کل این همه راه رفتم ........ آخرش ضایع شدیم........ برگشتیم خونه..........
میگم زود بفرستین چون شما که قرار بود هفته قبل بفرستین.........
چطور الان که تعطیلی تموم شده هنوز نیومده

یا علی مدد

فقط من نمی دونم توی این تاپیک می شه انتقاد کرد و پیشنهاد هم داد یا فقط باید امار انتشار مجلرو گرفت ؟ با این حال من شماره قبل رو خوندم یک سری انتقاد داشتم که می خواستم فرومتون را بیفته و بیام بگم که این سایت پیدا شد :cheesygri و حالا همین جا مطرح می کنم . البته امیدوارم کسی برای جواب حضور داشته باشه . اگر کسی از مسئولین اینجا عضو بود ممنون می شم جواب بدین . مرسی .