بحث پیرامون مجله بازیرایانه

2lyw5c.jpg

شماره جديد بازي رايانه به زودي...

نه فریدون.اعضا دارن خیلی سخت کار میکنن.نمونه بارزش دوست خوبم یاشار هستش که با مقاله قاتلی با چهره خندان باز هم دل ما طرفداران THE DARK KNIGHT (مثل خودش!) رو خوشحال میکنه.بعد از اون FRACTURE و END WAR خودنمایی میکنن و ضمنا عکس روی جلد هم که مربوط به تجربه EA در سبک HORROR و بازی مقل RE4 یعنی DEAD SPACE هستش.
یواش یواش مقالات به روزتر میشن.ضمنا میشه نود درصد میشه انتظار نقد MGS4 رو هم داشت.همچنین اون بالا SPORE هم داره چشمک میزنه!!!

عجب جلدی ! :biggrin1: ایول به همه بروبچه های بازی رایانه واقعا عالیه
کاملا خشن و خونین
فقط این بازی Dead Space فکر نمیکنم ارزش اینو داشت که بیاد روی جلد مجله میتونستند عکس Fracture رو روی جلد بگذارند
امیدوارم هر چه زودتر منتشر بشه

به به عجب طرح رو جلدی!! عجب غوغایی!!! راستی چرا من هیچی نمیبینم؟ طرح رو جلد رو میگم!

حالا شهریار جون کی منتشر میشه؟ عکسش تو سایتتون چرا نیست؟

روند انتشار مجله داره تند میشه! ایول!!! ایول!!! کم کم پوزی مخالفانتون رو میتونید به خاک بمالید!!!

دیگه میخوام ببین به چی میخوان گیر بدن؟

جلد مجله عالیه. حرف نداره.:love:
با End War, fallout3, و از همه مهمتر Pc playable Spore :love: خیلی حال کردم.
از اینکه میخواد دیگه مشکل تاخیر هم حل بشه به شما و تمام طرفداران (و خودم:biggrin1:) تبریک میگم.

خیلی خوبه فکر میکردم حالا حالا ها باید منتظر بمونیم واسه دیدن رو جلد...
ولی می مونه زمان انتشارش امید وارم تا قبل از این که جولای تموم شه مجله بیاد;)

سلام
خيلي ممنون از تمامي دوستاني كه دارن مجله‌ي خودشون رو پشتيباني مي‌كنن. در حال حاظر همه نيروي بازي رايانه دارن نهايت تلاششون رو مي‌كنن. (الان كه دارم اين مطلب رو مي‌نويسم از فرصت خستگي چشمام از حدقه دراومده). در كل اميدوارم بلاي خانمان سوز تاخير براي هميشه رخت خودش رو بسته باشه.

چقدر استایله این یارو رویه جلد مجله شبیه Boxshot بازیه Crysis هست.
ممنون شهریار جان دارید خوب پیش میرید فقط یک چیزی E3 full cover هست؟؟؟ رو جلد که ننوشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or