بحث پیرامون مجله بازیرایانه

كيانوش جان بازيهاي برتر سال 86 رو تو شماره جديد اين ماه معرفي كرديد يا در شماره فروردين معرفي مي كنيد؟
شماره جدید که چند روز دیگه میاد (یعنی تا جایی که من خبر دارم رفته برای چاپ)
بهترین بازی های سال 86 توی شماره بعدی هستش که احتمالا اواخر اسفند میاد، اگه مشکلی پیش نیاد.

شما میگید تا چند روزه دیگه.ولی همیشه وقتتی که عکس روی جلد رو روی سایت میزنید مجله دو سه هفته بعدش میاد.الآن حتی عکس جلد شماره جدید هم روی سایت نیست.

آقا نميشه يکبار هم که شده يک پوستر خفن از هيلو و World Of Warcraftبزنيد؟

من خيلی ميخوامشون . مطمئنا خيلی ها هم مثل من اینارو ميخوان.
شما به نظر کمی خود خواه نمیای؟اخه چرا هرچی شما دوست داری باید بقیه هم بخوان؟مثلآ تو چند صفحه قبل گفتی که بازی های NDS رو نقد نکنن.فقط به خاطر این که شما DS نداری.خود من نه X360 دارم نه WOW بازی میکنم.پس همه هم مثل شما فکر نمیکنن.:love:
:love:

شما به نظر کمی خود خواه نمیای؟اخه چرا هرچی شما دوست داری باید بقیه هم بخوان؟مثلآ تو چند صفحه قبل گفتی که بازی های NDS رو نقد نکنن.فقط به خاطر این که شما DS نداری.خود من نه X360 دارم نه WOW بازی میکنم.پس همه هم مثل شما فکر نمیکنن.:love:
:love:
شما ناراحت نشو حالا کی میاد به حرف این گوش بده

آقا نميشه يکبار هم که شده يک پوستر خفن از هيلو و World Of Warcraftبزنيد؟
من خيلی ميخوامشون . مطمئنا خيلی ها هم مثل من اینارو ميخوان.

از کجا میدونی همه این پوسترارو میخوان این پوسترا قبلا تو همه ی مجله ها چاپ شده
دیگه مشکل شماست که نداری

سلام . :-"

بيخيال بابا غلط کردم. نميتونيد مثل آدم جواب بديد؟ حالا بيا بزن ، بکش.

راست ميگه بنده خدا ... حالا يه درخواستي كرد ، چرا جلوش صف آرايي كردين ... خوب بچه عاشقه ديگه :biggrin1: منم دوست دارم بازم پوستر HALO بزنن ... واقعاً پوسترهاي جالبي داره ...
خواهشاً كمي دوستانه تر رفتار كنيد ... هم ديگه رو به خاطر اين مسئله كوچيك نرنجونيد ... حيفه واقعاً :cheesygri .
راستي ديگه داريم به 15 ماه نزديك ميشيم ... دوستان مجدداً جملات "كي مياد ؟" ، "چرا نمياد ؟" ، "پس چي شد ؟" ، "چطور شد ؟" و ... رو تقديم بازي رايانه اي ها بفرماييد كه حكيمان فرموده اند پيش گيري بهتر از درمان است :-" .
در ضمن جان هر كي دوست داريد ( مخاطبم بازي رايانه هست ) حداقل يك شماره قبل عيد منتشر كنيد ... اگه ويژه نامه هم نشد عيبي نداره ... فقط يه شماره بدون تاخير قبل از عيد منتشر كنيد ... جان من اين يكي هم بعد عيد نندازيد كه بخوايد به جاي ويژه نامه منتشرش كنيد ( آخه قبلاً يه مجله درپيد بازي همچين كاري كرده بود ! ) از اين اتفاقا زياد مي افته ها ... حالا از ما گفتن بود :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or