شماره جدید که چند روز دیگه میاد (یعنی تا جایی که من خبر دارم رفته برای چاپ)كيانوش جان بازيهاي برتر سال 86 رو تو شماره جديد اين ماه معرفي كرديد يا در شماره فروردين معرفي مي كنيد؟
شماره جدید که چند روز دیگه میاد (یعنی تا جایی که من خبر دارم رفته برای چاپ)
بهترین بازی های سال 86 توی شماره بعدی هستش که احتمالا اواخر اسفند میاد، اگه مشکلی پیش نیاد.
پوستر هیلو رو یکبار زدنآقا نميشه يکبار هم که شده يک پوستر خفن از هيلو و World Of Warcraftبزنيد؟
من خيلی ميخوامشون . مطمئنا خيلی ها هم مثل من اینارو ميخوان.
شما به نظر کمی خود خواه نمیای؟اخه چرا هرچی شما دوست داری باید بقیه هم بخوان؟مثلآ تو چند صفحه قبل گفتی که بازی های NDS رو نقد نکنن.فقط به خاطر این که شما DS نداری.خود من نه X360 دارم نه WOW بازی میکنم.پس همه هم مثل شما فکر نمیکنن.آقا نميشه يکبار هم که شده يک پوستر خفن از هيلو و World Of Warcraftبزنيد؟

شما ناراحت نشو حالا کی میاد به حرف این گوش بدهشما به نظر کمی خود خواه نمیای؟اخه چرا هرچی شما دوست داری باید بقیه هم بخوان؟مثلآ تو چند صفحه قبل گفتی که بازی های NDS رو نقد نکنن.فقط به خاطر این که شما DS نداری.خود من نه X360 دارم نه WOW بازی میکنم.پس همه هم مثل شما فکر نمیکنن.
![]()
از کجا میدونی همه این پوسترارو میخوان این پوسترا قبلا تو همه ی مجله ها چاپ شدهآقا نميشه يکبار هم که شده يک پوستر خفن از هيلو و World Of Warcraftبزنيد؟
نه بابا همینجوری گفتم.شما ناراحت نشو حالا کی میاد به حرف این گوش بده
خود مجله زوری دستمون میرسه سر پوسترش دعواس:cheesygri
بيخيال بابا غلط کردم. نميتونيد مثل آدم جواب بديد؟ حالا بيا بزن ، بکش.
.