بالاخره این شماره رو گرفتم و من نمره 7 از 10 رو بهش میدم
جالبه که این بازی همراه دفترچه دوز و کلک 2800 تومان داده میشه و بدون این دفترچه هم 2800 داده میشه که به نظر من بی انصافی هست و بهتره بگیم یه چیز دیگه هست!
حالا بگذریم ، اخبار بازی که نسباتا خبرهای قدیمی بود و چیز جدیدی من ندیدم و تازه خیلی از خبرها ناقص و الکی هست مثلا گفته شده بود که عکسی فوق العاده از بازی Heavy Rain نمایش داده شده که قدرت این موتور رو نشان میدهد که اصلا عکس رو نذاشته بودند ، حالا به نظر شما این خبر به چه درد ما میخوره وقتی عکس نیست؟! مثل این میمونه که بازی بخرید اما انجامش ندید! البته یه عکسی از این بازی در بالای صفحه بود که در یکی دو سال پیش نمایش داده شده بود! کلا خبرها هم متوسط و کمی خاک خورده بود
مطالب هم خوب بود و مطالبی مثل تحلیل ماه و تحلیل فیلم هیتمن و تحلیل هالو 3 و سودش و... بود که همه در سطح بالایی قرار داشت و خوب نوشته شده بود ، در کل مطالب خوب بود
پیش نمایش ها کم بود ولی کامل و عالی نوشته شده بود و اشتباهات کمی توش دیده میشد ، یکی از این بازیها لطفعلی خان زند بود که این بازی ایرانی هست و میتوانید پیش نمایش کاملش رو در مجله بخونید
نقدها هم پر از عناوین ستاره و زیاد بود ، اما خیلی از این نقدها کوتاه هست و اصلا به تمام نکات بازی اشاره نمیشد و فقط یه نقل قول کوتاه از بازی بود مثل SKATE و Guitar Hero 3 و... که خیلی کم از بازی میگفتند و اگر کسی با بازی آشنا نباشد اصلا با جو و محیط بازی آشنا نمیشود و اینکه در نقدها مشکلاتی دیده میشد که خیلی کم بودند
اخبار سخت افزار هم کم بود(2صفحه) و مینی گیم هم 6 تا معرفی شده
سیدی هم کلا دو ترک بود! یه ترک تبلیغ همیشگی و ترک دوم تحلیل نمایش TGS07 که به نظر من خوب نبود و میشه گفت بد بود ، صداگذاری باز هم مثل دفعه قبل مشکل داشت ولی نه به اون حد و اینکه به نظر من نمایش این نمایشگاه بهتر بود تا اینکه تحلیل کنند البته اگر بتوانید صدا رو بشنوید! حرف های بسیار مفیدی میزنند و من خیلی از این حرف ها استفاده کردم ، نظرشون در مورد MGS 4 هم جالب بود که به فنبویهای PS3 پیشنهاد میکنم این قسمت رو جلو بزنید!:biggrin1: کلا سیدی متوسط مایل به بد بود که طبق نوشته در مقدمه گفته شده همه گزارش جا نشده و بعدا در شماره های بعد تیکه هایی از قسمت جا نشده خواهیم دید

گزارش این نمایشگاه یک ساعت و 19 دقیقه و 13 ثانیه هست 1:19:13 که حجمش هم 799 مگابایت هست
پوستر این شماره هم متعلق به بهترین بازی کنسول Wii هست
اینم هم فهرست بازی:
فوق العاده 8
همایش بازیسازها 15
تحلیل ماه 16
سرزمین آفتاب تابان (درمورد سفرشان و مردم ژاپن هست) 18
خواهد آمد 20
بازی رایانه در توکیو 40
قهرمانی که ناجی مایکروسافت شد(مسترچیف) 48
لودلوژی 56
قاتل حرفه ای در پرده نقره ای (هیتمن) 60
شهامت عبور از آینه(درمورد سازندگان بایوشوک) 62
با هم ببینیم 68
مینی گیم 124
سخت افزار 126
خواهد آمد
PS3:
Tekken 6
Turok
PC:
C&C
QOP
FarCry 2
با هم ببینیم:
NDS:
Dementium the Ward
Drawn to Life
Sonic Rush Adventure
Cooking Mama 2
The Legen OF Zelda PH
PSP:
Brave Story
Castlevania
FFTA:The War of the Lions
SWAT
Syphon ******:Logan's Shadow
PS2:
Wild Arms 5 Vanguard
The Simpsons Game
PC:
Age of Empires 3 : The Asian
Crysis
The Orange Box HL2
Enemy Teritory Quake Wars
Gears of War 4 PC
Call of Duty 4
Hellgate London
F.E.A.R. Persus Mandate
Xbox 360:
Blazing Angels 2
Blue Dragon
Clive Baker’s JERICHO
Ace Combat 6
Conan
Naruto Rise of a Ninja
PES 2008
Fatal Inertia
Need for Speed : Pro Street
PS3:
Assassin’s Creed
Guitar Hero 3 Legend of Rock
SKATE
Heavenly Sword
Wii:
Dewy’s Adventure
Dragon Blade Wrath of Fire
Super Mario Galaxy
Zack & Wiki
جا داره از مسئولین و همکاران بازی رایانه تشکر کنیم که در گسترش صنعت بازی در ایران تلاش میکنند و در نمایشگاه های گوناگون میرن و کاری میکنن که دیگه سازندگان بازی از شنیدن ایران تعجب نکنند و دیگه فیل هریسون فکر نکنه که هیچ ایرانیی از نزدیک پلی استیشن ندیده! و کوجیما فکر کنه ما ندونیم متال گیر چیه و.... به همین دلیل من ازتون ممنونم ، موفق باشید
موفق باشید