بحث پیرامون مجله بازیرایانه

سلام . :love:

واقعاً من نميفهمم منتشر شدن مجله همراه DVD چه ربطي ميتونه با كيفيت مقالات داشته باشه !!! :biggrin1:
اگه منظورتون حفظ قيميت مجله و تبديل CD به DVD هست كه به طور حتم با شرايط فعلي و مواردي كه خودتون ذكر كرديد غير ممكنه ... اما فكر نميكنم كه انتشار مجله همراه با DVD و افزايش قيمت مجله به شكل معقول باعث كاستي و نقص در ساير بخش هاي مجله بشه ... اين طور نيست !!!؟؟؟

واقعاً من نميفهمم منتشر شدن مجله همراه DVD چه ربطي ميتونه با كيفيت مقالات داشته باشه !!! :biggrin1:
اگه منظورتون حفظ قيميت مجله و تبديل CD به DVD هست كه به طور حتم با شرايط فعلي و مواردي كه خودتون ذكر كرديد غير ممكنه ... اما فكر نميكنم كه انتشار مجله همراه با DVD و افزايش قيمت مجله به شكل معقول باعث كاستي و نقص در ساير بخش هاي مجله بشه ... اين طور نيست !!!؟؟؟

کیفیت چاپ مجله بسیار خوبه اگه بخوان که کیفیت چاپ همینطور بمونه و CD به DVD تبدیل بشه قیمت مجله به نظرم به 4000 تومن میرسه اگه نگیم بالاتر میره .ربطش به کیفیت مقالات هم اینطوری هست که باید یکسری از بخش ها حذف بشه تا زیاد قیمت بالا نره ولی من حاضرم قیمت بالا بره ولی قسمتی حذف نشه .
ولی من خودم حاضر که قیمت مجله این قدر ( حتی بیشتر بشه ) ولی کیفیت بالاتر بره . البته این نظر شخصی منه و نظرات همه محترمه .

خیلی خوب بود مخصوصا اون بخشی که با فرهنگ مردم ژاپن آشنا میکرد :دی
عالی مثل همیشه. Cdـتون هم بهتر شده. ولی 1000% باید Cdـتون رو به Dvd تبدیل کنید. قیمت مجله رو هم رند کنید :دی ( 3000 تومان )

مسلما وقتي بخواهيم cd رو به dvd تبديل كنيم بايد هزينه‌اي رو وارد كنيم و در عوض براي جبران اين هزينه‌هاي اظافه شده مجبوريم صفحاتي رو حذف كنيم تا قدري از هزينه‌ها برگشت داده بشه و يقينا چندان خوشايند نخواهد بود.

مسلما وقتي بخواهيم cd رو به dvd تبديل كنيم بايد هزينه‌اي رو وارد كنيم و در عوض براي جبران اين هزينه‌هاي اظافه شده مجبوريم صفحاتي رو حذف كنيم تا قدري از هزينه‌ها برگشت داده بشه و يقينا چندان خوشايند نخواهد بود.
چرا ميخوايد صفحات رو حذف كنيد قيمت رو 500 تومن بيشتر كنيد
3300 هم رنده هم قشنگ
پ.ن:اگر ميخوايد صفحات تبليغ رو حذف كنيد ماحرفي نداريم:biggrin1::cheesygri

چرا ميخوايد صفحات رو حذف كنيد قيمت رو 500 تومن بيشتر كنيد
3300 هم رنده هم قشنگ
پ.ن:اگر ميخوايد صفحات تبليغ رو حذف كنيد ماحرفي نداريم:biggrin1::cheesygri

قیمت رو 3500 کنید .
تبلیغات رو هم زیاد کنید که جبران هزینه ها بشه .
===
راستی اون کارت یک ساعته همراه مجله الان وصل شد . :laughing:

من تو كرج تونستم مجلرو تهيه كنم ... فقط ميتونم بگم عالي و بي نقص ، البته غير از :CD :sick
قسمت مربوط به نمايشگاه و توصيف ويژگي هاي زندگي مردم ژاپن بسيار بسيار عالي بود ... همچنين قسمت مربوط به FarCry 2 و بازي لطف علي خان ... كلاً مجله عاليه و اگه من به جاي يكي از مسئولان :sick: بودم حتماً مجله رو تحت حمايت شديد مالي و تبليغاتي قرار ميدادم ... همچنين شركت هنرهاي پوياي بيچاره رو كه آخر قرار شده يه شركت كانادايي جلوي ورشكستگي شونو بگيره ...

در ضمن ديگه واقعاً تبديل شدن CD به DVD العان يه ضرورته و سريالي شدن فيلم نمايشگاه يكي از ايرادات CD است كه در همه جاي مجله بهش اشاره شده ... من كه راضيم 5000 تومن يا حتي بيشتر براي خريد مجله اختصاص بدم و مجله رو با همين كيفيت همراه DVD تهيه كنم ...
شما مسئولان عزيز بازي رايانه ميتونيد يه نظر سنجي در مورد رابطه قيمت و تبديل CD به DVD مجله انجام بديد تا ما هم ببينيم چند درصد از مشتري هاي بازي رايانه به شكل معقول به اين امر نگاه ميكنن و شما هم براي انجام اين كار جدي تر عمل كنيد ...

تبدیل Cd به Dvd‌ هزینه داره. علاوه بر هزینه‌ی دیسک خام و رایتش و جمع‌اوری 4.5 گیگابایت اطلاعات، مساله مهم‌تر درصدیه که پخش و سایر امور میگیرن
در نتیجه قیمت مجله باید تا یه حدی افزایش پیدا کنه که با احتساب اون درصدی که میره، یه سود معقولی هم برای مجله بمونه

تا زمانی هم که مسئولین از اینکه افزایش قیمت به فروش مجله لطمه نمیزنه اطمینان حاصل نکنن، نمیشه Dvd رو جایگزین کرد

من یه پیشنهاد دارم
یک شماره رو به طور ازمایشی همراه dvd بدن تا ببینن که ایا سدمه به بازی رایانه میزنه یا نه(انشاالله که نمیزنه)

آخرین ویرایش:
تبدیل Cd به Dvd‌ هزینه داره. علاوه بر هزینه‌ی دیسک خام و رایتش و جمع‌اوری 4.5 گیگابایت اطلاعات، مساله مهم‌تر درصدیه که پخش و سایر امور میگیرندر نتیجه قیمت مجله باید تا یه حدی افزایش پیدا کنه که با احتساب اون درصدی که میره، یه سود معقولی هم برای مجله بمونه
تا زمانی هم که مسئولین از اینکه افزایش قیمت به فروش مجله لطمه نمیزنه اطمینان حاصل نکنن، نمیشه Dvd رو جایگزین کرد
اقا اكثر كه مجله ميخرن برو بچ همينجا هستن
شما يك راي گيري راه بنداز ببين با 3500 موافقن يا مخالف

من برام فرقی نمیکنه 3000 تومان چه 3300 تومان و یا 3500 تومان من همش می خرم
چون عاشق بازی رایانه و پیش نمایش و نقده هاش هستم:love:
پس از لان نظر سنجی شروع میشه:-"

كيفيت cd افتضاح بود از اواسطش واقعا صداي هيچكس شنيده نمي شه و فقط صداي وزوز مياد
خيلي دوست داشتم تا آخرشو ببينم ولي واقعا غير قابل تحمل بود :evil:
اما مجله مثل هميشه عاليه از خوندنش سير نمي شيد :love:

بالاخره این شماره رو گرفتم و من نمره 7 از 10 رو بهش میدم;)

جالبه که این بازی همراه دفترچه دوز و کلک 2800 تومان داده میشه و بدون این دفترچه هم 2800 داده میشه که به نظر من بی انصافی هست و بهتره بگیم یه چیز دیگه هست!
حالا بگذریم ، اخبار بازی که نسباتا خبرهای قدیمی بود و چیز جدیدی من ندیدم و تازه خیلی از خبرها ناقص و الکی هست مثلا گفته شده بود که عکسی فوق العاده از بازی Heavy Rain نمایش داده شده که قدرت این موتور رو نشان میدهد که اصلا عکس رو نذاشته بودند ، حالا به نظر شما این خبر به چه درد ما میخوره وقتی عکس نیست؟! مثل این میمونه که بازی بخرید اما انجامش ندید! البته یه عکسی از این بازی در بالای صفحه بود که در یکی دو سال پیش نمایش داده شده بود! کلا خبرها هم متوسط و کمی خاک خورده بود
مطالب هم خوب بود و مطالبی مثل تحلیل ماه و تحلیل فیلم هیتمن و تحلیل هالو 3 و سودش و... بود که همه در سطح بالایی قرار داشت و خوب نوشته شده بود ، در کل مطالب خوب بود
پیش نمایش ها کم بود ولی کامل و عالی نوشته شده بود و اشتباهات کمی توش دیده میشد ، یکی از این بازیها لطفعلی خان زند بود که این بازی ایرانی هست و میتوانید پیش نمایش کاملش رو در مجله بخونید
نقدها هم پر از عناوین ستاره و زیاد بود ، اما خیلی از این نقدها کوتاه هست و اصلا به تمام نکات بازی اشاره نمیشد و فقط یه نقل قول کوتاه از بازی بود مثل SKATE و Guitar Hero 3 و... که خیلی کم از بازی میگفتند و اگر کسی با بازی آشنا نباشد اصلا با جو و محیط بازی آشنا نمیشود و اینکه در نقدها مشکلاتی دیده میشد که خیلی کم بودند
اخبار سخت افزار هم کم بود(2صفحه) و مینی گیم هم 6 تا معرفی شده
سیدی هم کلا دو ترک بود! یه ترک تبلیغ همیشگی و ترک دوم تحلیل نمایش TGS07 که به نظر من خوب نبود و میشه گفت بد بود ، صداگذاری باز هم مثل دفعه قبل مشکل داشت ولی نه به اون حد و اینکه به نظر من نمایش این نمایشگاه بهتر بود تا اینکه تحلیل کنند البته اگر بتوانید صدا رو بشنوید! حرف های بسیار مفیدی میزنند و من خیلی از این حرف ها استفاده کردم ، نظرشون در مورد MGS 4 هم جالب بود که به فنبویهای PS3 پیشنهاد میکنم این قسمت رو جلو بزنید!:biggrin1: کلا سیدی متوسط مایل به بد بود که طبق نوشته در مقدمه گفته شده همه گزارش جا نشده و بعدا در شماره های بعد تیکه هایی از قسمت جا نشده خواهیم دید;) گزارش این نمایشگاه یک ساعت و 19 دقیقه و 13 ثانیه هست 1:19:13 که حجمش هم 799 مگابایت هست
پوستر این شماره هم متعلق به بهترین بازی کنسول Wii هست
Super Mario Galaxy
اینم هم فهرست بازی:
فوق العاده 8
همایش بازیسازها 15
تحلیل ماه 16
سرزمین آفتاب تابان (درمورد سفرشان و مردم ژاپن هست) 18
خواهد آمد 20
بازی رایانه در توکیو 40
قهرمانی که ناجی مایکروسافت شد(مسترچیف) 48
لودلوژی 56
قاتل حرفه ای در پرده نقره ای (هیتمن) 60
شهامت عبور از آینه(درمورد سازندگان بایوشوک) 62
با هم ببینیم 68
مینی گیم 124
سخت افزار 126

خواهد آمد

PS3:
Tekken 6
Turok
PC:
C&C
QOP
FarCry 2

با هم ببینیم:

NDS:
Dementium the Ward
Drawn to Life
Sonic Rush Adventure
Cooking Mama 2
The Legen OF Zelda PH

PSP:
Brave Story
Castlevania
FFTA:The War of the Lions
SWAT
Syphon ******:Logan's Shadow

PS2:
Wild Arms 5 Vanguard
The Simpsons Game

PC:
Age of Empires 3 : The Asian
Crysis
The Orange Box HL2
Enemy Teritory Quake Wars
Gears of War 4 PC
Call of Duty 4
Hellgate London
F.E.A.R. Persus Mandate

Xbox 360:
Blazing Angels 2
Blue Dragon
Clive Baker’s JERICHO
Ace Combat 6
Conan
Naruto Rise of a Ninja
PES 2008
Fatal Inertia
Need for Speed : Pro Street

PS3:
Assassin’s Creed
Guitar Hero 3 Legend of Rock
SKATE
Heavenly Sword

Wii:
Dewy’s Adventure
Dragon Blade Wrath of Fire
Super Mario Galaxy
Zack & Wiki

جا داره از مسئولین و همکاران بازی رایانه تشکر کنیم که در گسترش صنعت بازی در ایران تلاش میکنند و در نمایشگاه های گوناگون میرن و کاری میکنن که دیگه سازندگان بازی از شنیدن ایران تعجب نکنند و دیگه فیل هریسون فکر نکنه که هیچ ایرانیی از نزدیک پلی استیشن ندیده! و کوجیما فکر کنه ما ندونیم متال گیر چیه و.... به همین دلیل من ازتون ممنونم ، موفق باشید

موفق باشید

چند تا سوال الکی!!
1.بازیراینه ماهانه است؟اگه ماهانه اول برج میاد؟
2.قیمت؟
3.سودی که داره مثلا اگر 12/1 منتشر بشه اخبار 28 یا 29 /11 را داره؟
چند صفحه است؟
سی دیش چه جوری است؟
سی دی هست یا دی وی دی ؟ قیمتش چند است؟هم سی دی هم مجله؟
برم تو بازیسنتر اخبار بگیرم راحت تر و ارزانتر است یا بازیرایانه؟
اخبارش شامل چه کنسولهایی میشه؟ مال پی سی هم هست؟
من اصفهانم از کجا تهیه کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or