mehran maker
کاربر سایت
بچه ها کدوم دکه ها دارن همه دکه ها در همه شهرها ؟ حداقل تو تهران که همه جا دارش؟ نزدیکا توپخونه دکه ای سراغ دارین؟
سایت مجله بسته شده؟؟:-o
آدرسشو میدید لطفا
داداش کجایی..؟
سایت خیلی وقته بسته شده...!
تازه مجله هم داشت بسته میشد که خدا رو شکر نشد!
من خیلی وقته اون طرفا نرفتم اصلا
چرا بسته شد حالا؟
مجله هر چندوقت به چند وقت میاد؟

من خیلی وقته اون طرفا نرفتم اصلا
چرا بسته شد حالا؟
مجله هر چندوقت به چند وقت میاد؟
با این همه بدقولی و تاخیر، من که باور نمیکنم بتونن شبکه اجتماعی راه بندازن! همین انجمن و پرتالشون رو درست نگهداری میکردن هنر بود!قراره به یک قالب جدید و سایتی متفاوت بر گردن
اینجور که گفته شده سایت قراره یک شبکه اجتماعی باشه ، یعنی یه چیزی در حد فیس بوگ!
پس طبیعیه که ساخت و طراحیش زمان ببره...
البته مثل اینکه ساخت سایت مراحل پایانی خودش رو داره میگذرونه و اگه ظرکت طرف قرارداد بدقولی نمیکرد تا حالا سایت راه اندازی شده بود
در مورد مجله هم الآن شماره 70 رو میتونید بخرید که دارای کلی تغییر جدید شده....
شماره بعدی هم توی راهه....
با این همه بدقولی و تاخیر، من که باور نمیکنم بتونن شبکه اجتماعی راه بندازن! همین انجمن و پرتالشون رو درست نگهداری میکردن هنر بود!
9 ماه از بازی و گیم دور بودم، کلا یه انجمن درست حسابی باقی مونده( همین انجمن)
آقا شماره جدید مجله اومده؟
اینو من ندیده بودم، گفتم جواب رو بدم همه مثل ایشون فکر نکنن که نویسنده ها باعث تاخیر مجله شدن... همین شماره 70 که با کلی تاخیر چاپ شد تقریبا همه بچه ها مطالبشون رو خیلی زودتر از اون چیزی که فکر بکنید تحویل داده بودن... من خودم به شخصه همه مطلب هام رو وسط اردیبهشت تحویل داده بودم.مجله هم هروقت نویسنده ها حوصله داشتن چیزی بنویسن منتشر میشه!!![]()
اینو من ندیده بودم، گفتم جواب رو بدم همه مثل ایشون فکر نکنن که نویسنده ها باعث تاخیر مجله شدن... همین شماره 70 که با کلی تاخیر چاپ شد تقریبا همه بچه ها مطالبشون رو خیلی زودتر از اون چیزی که فکر بکنید تحویل داده بودن... من خودم به شخصه همه مطلب هام رو وسط اردیبهشت تحویل داده بودم.