بحث پیرامون مجله بازیرایانه

مجله رو گرفتم .در یک کلام عالی بود تغییرات واقعا مثبته عالیه.فقط کاش پلاستبک دورش رو بزارن چون از اون همه مجله که اومده بود فقط یدونه ای که من گرفتم سالم بود بقیه تا شده بود.

اين شماره عالي شده تغييرات مجله عاليه.يكي از بهترين كارها حذف پوستر و dvd بود.
صفحه آرايي جديد هم خيلي خوب شده.نقد ها و پيشنمايش ها تو اين شماره كيفيت بالايي داشتن همچنين مقالات آقا ياشار.به جرات ميشه گفت قويترين تيم تحريريه هستين.
اميدوارم چاپ مجله دوباره به مشكل برنخوره و همين روند عالي ادامه داشته باشه.

من خیلی وقته اون طرفا نرفتم اصلا

چرا بسته شد حالا؟

مجله هر چندوقت به چند وقت میاد؟

همون بهتر که نیومدی خیلی اوضاع بهم ریخته بود،سایت هم مدیرا مث اینکه حوصله ی ساخت قالبش رو نداشتن!!کلی وعده دادن که فلان روز درست میشه الان من هرروز سر میزنم هنوز درست نشده!!:|

مجله هم هروقت نویسنده ها حوصله داشتن چیزی بنویسن منتشر میشه!!:|

من خیلی وقته اون طرفا نرفتم اصلا

چرا بسته شد حالا؟

مجله هر چندوقت به چند وقت میاد؟

قراره به یک قالب جدید و سایتی متفاوت بر گردن
اینجور که گفته شده سایت قراره یک شبکه اجتماعی باشه ، یعنی یه چیزی در حد فیس بوگ!
پس طبیعیه که ساخت و طراحیش زمان ببره...
البته مثل اینکه ساخت سایت مراحل پایانی خودش رو داره میگذرونه و اگه ظرکت طرف قرارداد بدقولی نمیکرد تا حالا سایت راه اندازی شده بود

در مورد مجله هم الآن شماره 70 رو میتونید بخرید که دارای کلی تغییر جدید شده....
شماره بعدی هم توی راهه....

درود
کارتون خوبه ,تنوع خوبه,ظاهر بد نی,کاور کمی زیر 15ساله،کمی تیره باشه سنگین تره ،جذابتره گیمر پسنده ,DVD برگرده بهتره ،جمع تره ،کامل تره با حال تره,سرگرم کننده تره,قلم به دست ها کارشون خوبه ,ولی تنوع ندارن ,هر کس 2نقد بازی بنویسه بهتره ,بی تکرارتره ,یک نواخت شده,نباشه بهتره,نقد ها مسیر مشخصی رو دنبال میکنن که با داستان شروع و با گرافیک پایان می گیره؛از این حالت در بیاد بهتره ,تازه تره,چشم ها سورپرایز بشن قشنگ تره,صفحه آرایی خوبه ,میتونه با کمی خلاقیت خوب تره بشه ,زیباتر بشه (آبی,قرمز,بنفش) ,بچه‌های تحریریه,خوب می نویسن این حقیقت که رضا حسینی داره فوق‌العاده می نویسه اجتناب ناپذیره,این که با هر نقدش همه رو تحت تاثیر قرار میده. صحبتی جوگیرانه نیست ,ازرویت طلوع خورشید به هنگام پگاه واضح تره,یا از افتادن قطره شبنم بروی برگ قابل لمس تره ,اینکه سهیل منصوری هنوزم بهترینه ,فکت نیست ,مثل یه حقیقت که نفهمیدنش از فهمیدنش سختره ,اینکه کسری با احساس و خاکی تره ,وهمین حس تو نوشتن داره ,یه جو مثبته , بودنش التیام+دوستیه ،امیدواریه,اینکه یاشار ذولفقاریان کارش درسته ,راحت میشه بهش رسید؛ آره حرفی توش نیس,این علاقش به بازیهای خشمگین و خشن به خوبی قابل هضمه,این که بازیهای فایتینک کسی جز خودش نقد کنه کنه غیر قابل درکه,اینکه رضا چشمی محبوبه ,بخاطر اخلاق ردیفشه ,که با احترام گویش میکنه ,خوبه هنوز هس,اینکه خیلی ها رفتن ولی اسم هاشون به یادگار هس یه امید یه حس بهتره ؛بازگشتشون یه قوت و یه نفس تازه .......

اینکه سایت سه چهار ماه به دلیل بدقلی گروه فنی از دس راس خارجه خیلی بده باعث دل سردیه,این گروه کلا قل ندن بهتره .

اینکه دیگه خسته نباشین ,حتی شما آبداری چی عزیز ,پایان حرفم با خسته نباشید تموم بشه کلیشه ایی هس ولی احترام داره بهتره.

آخرین ویرایش:
قراره به یک قالب جدید و سایتی متفاوت بر گردن
اینجور که گفته شده سایت قراره یک شبکه اجتماعی باشه ، یعنی یه چیزی در حد فیس بوگ!
پس طبیعیه که ساخت و طراحیش زمان ببره...
البته مثل اینکه ساخت سایت مراحل پایانی خودش رو داره میگذرونه و اگه ظرکت طرف قرارداد بدقولی نمیکرد تا حالا سایت راه اندازی شده بود

در مورد مجله هم الآن شماره 70 رو میتونید بخرید که دارای کلی تغییر جدید شده....
شماره بعدی هم توی راهه....
با این همه بدقولی و تاخیر، من که باور نمیکنم بتونن شبکه اجتماعی راه بندازن! همین انجمن و پرتالشون رو درست نگهداری میکردن هنر بود!
9 ماه از بازی و گیم دور بودم، کلا یه انجمن درست حسابی باقی مونده( همین انجمن)

با این همه بدقولی و تاخیر، من که باور نمیکنم بتونن شبکه اجتماعی راه بندازن! همین انجمن و پرتالشون رو درست نگهداری میکردن هنر بود!
9 ماه از بازی و گیم دور بودم، کلا یه انجمن درست حسابی باقی مونده( همین انجمن)

امیدواریم درست بشه...

آقا شماره جدید مجله اومده؟

بله شماره 70 منتشر شده...
کلی تغییر داشته!
حتما" بخرید

=========

این تخفیف 50درصدی که آخر مجله نوشته شده بدون در نظر گرفتن dvd و پوستر هست؟؟؟

- - -ویرایش - - -

این تخفیف 50 درصدی ف مجله تنهاست یا dvd و پوستر هم داره؟؟؟

؟؟؟
؟؟
؟

شماره 70 اونقدر عالی بود که نزدیک بود یه نفس تمومش کنم.از همه دلچسب تر مقاله گودزیلا بود یاد قدیما افتادم که با پدر مرحومم می رفتیم سینما.
امیدارم مجله از این هم بهتر بشه فقط بهتره اندازه مجله هم تعییر کنه و بزرگتر بشه.

مجله هم هروقت نویسنده ها حوصله داشتن چیزی بنویسن منتشر میشه!!:|
اینو من ندیده بودم، گفتم جواب رو بدم همه مثل ایشون فکر نکنن که نویسنده ها باعث تاخیر مجله شدن... همین شماره 70 که با کلی تاخیر چاپ شد تقریبا همه بچه ها مطالبشون رو خیلی زودتر از اون چیزی که فکر بکنید تحویل داده بودن... من خودم به شخصه همه مطلب هام رو وسط اردیبهشت تحویل داده بودم.

اینو من ندیده بودم، گفتم جواب رو بدم همه مثل ایشون فکر نکنن که نویسنده ها باعث تاخیر مجله شدن... همین شماره 70 که با کلی تاخیر چاپ شد تقریبا همه بچه ها مطالبشون رو خیلی زودتر از اون چیزی که فکر بکنید تحویل داده بودن... من خودم به شخصه همه مطلب هام رو وسط اردیبهشت تحویل داده بودم.

خب پش شرا تاخشیر داره ؟ :-??

مه اشن ن..نمیدونم هنوش دای..ره میا..د یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or