بحث پیرامون مجله بازیرایانه

1 سوال دارم چرا به جدید ترین شماره ی مجله بازی رایانه میگید شماره سوم ؟
من الان یک مجله بازی رایانه تو دستمه ، تاریخش مال مهر 1380 هستش !!!
مال زمانی که Ps2 تازه Lunch شده بود
این مجله اولین مجله تخصصیه بازی هستش حال چرا میگید شماره سوم نمیدونم چرا

مجله بازيرايانه 4 سال پيش شروع بكار كرد اما به علت مشكلاتي مجله كارش رو ادامه نداد تا سه سال كه در بهمن سال 83 دوباره شروع به كار كرد الان هم 6 شماره ازش اومده بيرون

ممنون از توضیحتون پس این میشه شماره ی 6
من یکمی بی دقت میشم بعضی وقتها
در مورد Call Of Duty 2 آقای ضفرزاده کم لطفی کرده و نوشته که گرافیک در حد عالی نیست !!!
من درست که روی سیستم خیلی خوب بازی نکردم ولی توی آنتن چند بار دمو ازش نشون داد واقعا زیبا بود
ولی در کل خیلی مجله ی دوست داشتنی هستش و مفید
از لحاظ شکل ظاهری هم که حرف نداره
نمیدونم مال شما هم اینطوری بود که در قسمت Enchant Arm که حمید جان زحمت کشیده بود بقیش که باید توی صفحه بعدی نوشته شده باشه نبود و ناقص تموم شده بود
در کل من هیچ مجله دیگه ای دلم نمیاد بگیرم در این مورد (البته قبلا گرفتم) ولی
میتونم به جرات بگم بازی رایانه ی توی مجله های بازی یک نقطه عطف حساب میشه
که با اختلاف زیاد از رقبا فاصله گرفته
ولی در مورد انتشار این مجله من شخصا خیلی شاکیم چون اصلا به موقع بیرون نمیدند
و این کلافم میکنه

آخرین ویرایش:
این بازی را روی چه سیستمی راه انداختی ؟
Dx7 یا Dx 9 ؟
خیلی فرق داره که روی کدوم Dx اجرا کرده باشید از زمین تا آسمون فرق میکنه!!!
اگر سیستم خیلی خوبه یک زحمتی بکش چند تا SCREENSHOTS از مکان های بازش بزار ممنون میشم
من اون کیفیتی که دیدم از دمو بود (GAME PLAY) از زمین تا آسمون با این عکسی که گذاشتی فرق داشته ، احتمالا کسی که نقد بازی را نوشت بر روی سیستم پایین اجرا کرده بازی را
با با نا سلامتی COD 2 توی بازی های XBOX 360 از امتیاز بالایی از لحاظ گرافیک داشته!!!!!!!!!!
خیلی عجیبه این اقا چطوری نوشته گرافیک بازی در حد عالی نبوده از مجله ی بازی رایانه خیلی بعیده
اگر هم میخواست امتیاز بده باید 2 نوع امتیاز میداد یکی به حد بالای گرافیک و یکی هم در حد پایین
امتیاز این بازی روی XBOX 360 از لحاظ گرافیک شده 9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازم تاکید میکنم این عکسی که شما گذاشتید اصلا نمیتونه حد خوب گرافیک COD 2 باشه حتی میتونم بگم از حد پایین هم پایین تره ، عزیز از حرف من ناراحت نشیااااااا
من قصد کمشمردن سیستم شما را ندارم فقط میخوام بگم که اون گرافیکی که من از COD 2 دیدم واقعا مال نسل بعد بود
توی شبکه GAME ONE داشت بازی میکرد من 5 دقیقه خیره شده بودم به صفحه TV
داشتم از تعجب قش میکردم حالا میام تو مجله میخونم نوشته گرافیکش در حد عالی نیست ، چی بگم والا

آخرین ویرایش:
این بازی را روی چه سیستمی راه انداختی ؟
Dx7 یا Dx 9 ؟
خیلی فرق داره که روی کدوم Dx اجرا کرده باشید از زمین تا آسمون فرق میکنه!!!
اگر سیستم خیلی خوبه یک زحمتی بکش چند تا SCREENSHOTS از مکان های بازش بزار ممنون میشم
من اون کیفیتی که دیدم از دمو بود (GAME PLAY) از زمین تا آسمون با این عکسی که گذاشتی فرق داشته ، احتمالا کسی که نقد بازی را نوشت بر روی سیستم پایین اجرا کرده بازی را
با با نا سلامتی COD 2 توی بازی های XBOX 360 از امتیاز بالایی از لحاظ گرافیک داشته!!!!!!!!!!
خیلی عجیبه این اقا چطوری نوشته گرافیک بازی در حد عالی نبوده از مجله ی بازی رایانه خیلی بعیده
اگر هم میخواست امتیاز بده باید 2 نوع امتیاز میداد یکی به حد بالای گرافیک و یکی هم در حد پایین
امتیاز این بازی روی XBOX 360 از لحاظ گرافیک شده 9 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
متاسفانه من بازی رو دیرکت ایکس 7 اجرا کردم چون 9 یکم کند بود ولی بازم میشد بازیش کرد ولی من ترجیح دادم روانتر بازی رو اجرا کنم...
فضای باز دارم ولی با همین دایرکت ایکس 7 میخوای بزارم ؟؟؟؟

یعنی کیفیتش پایین تر بود یا بالاتر؟؟؟؟

من از یکی از دوستام شنیدم که شماره ی جدید بازینما منتشر شده. اما چون این دوست من خیلی خالی میبنده میخواستم ببینم که کسی دیده یا نه؟

متاسفانه من بازی رو دیرکت ایکس 7 اجرا کردم چون 9 یکم کند بود ولی بازم میشد بازیش کرد ولی من ترجیح دادم روانتر بازی رو اجرا کنم...
فضای باز دارم ولی با همین دایرکت ایکس 7 میخوای بزارم ؟؟؟؟

یعنی کیفیتش پایین تر بود یا بالاتر؟؟؟؟
اگر میشه لطف کن
1- اسم خودت را بهم بگو
2- من کاری به Dx 7 ندارم همون Dx 9 میخوام با بالاترین گرافیک + حد اقل 4aa

امین هیچکدوم اجرا نشدن عزیزم...
آره امین جان هیچکدوم اجرا نمیشه

دیشب که اپلود میکردم مشکلی نداشت احتمالا امروز این طوری شده . من حدود 1.16 Mb با این دیلاپ لعنتی اپلود کردم شما ها صبر کنید احتمالا امروز یا فردا درست میشه دوباره سر بزنین اگه هم نشد چه میشه کرد دوباره اپلود میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or