بحث پیرامون مجله بازیرایانه

:lol::lol:
خوب حالا واسه اینکه من تاپیکو به موضوع برگردونم یه پیشنهاد دارم
بهزاد و حمید جان که توی بازیرایانه مطلب مینویسن یه کسی از مجله مثل آقا عبداللهی رو دعوت کنن که تو سایت عضو شن
که ما این قدر دربه در دنبال مجله نباشیم
الان مثلا بپرسیم شماره بعدی کی میاد ؟

ممنون امین جان الان دیگه عکسها کار میکنه
حالا تازه شد Cod 2 !!!!!!!! البته بازم به اون کیفیتی که من دیدم نمیرسه ولی همینش خیلی عالیه حالا نمیدونم چرا توی مجله بازی رایانه گفته که گرافیک بازی عالی نیست
خیلی عجیبه !!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
همون Dx 9 میخوام با بالاترین گرافیک + حد اقل 4aa

به نظر من در کل بازی عالیه ولی در مورد گرافیک مثلاً اگه گرافیک بازی F.E.A.R رو عالی تعریف کنیم معلومه که گرافیک COD 2 عالی نیست ! چیز عجیبی نیست ...

بازیه F.e.a.r بیشتر توی محیط بسته هستش تعداد کارکتور هاشم 1/10 Cod 2 هم نمیشه + عمق تصویر ، هواپیماها ، تانکها ، انفجارات بمب ... اصلا نمیشه این 2 تا بازی را باهم مقایسه کرد مثل اینکه Gta Sa را با Gt 4 مقایسه کنیم !!!
به نظر من که گرافیک Cod 2 از خیلی جهات بهتر از F.e.a.r هستش ...
این بازی باید با بازیهایی که در این شرایط هستند مقایسه بشند

آخرین ویرایش:
احسان جان مگه شما چی دیدی که میگی به پای اون نمیسه؟

ما متاسفانه یا خوشبختانه *** نداریم که بخوام کانال Game One را ببینم ولی تهران که بودم اونجا داشت تبلیغ Cod 2 را میکرد تو خوده بازی هم بود خیلی عجیب بود
حتی این دوستمون هم که علاقه به بازی نداره کفش برید البته محمد جان عکسایی که گذاشت خیلی بیشتر شبیهش بود فکر کنم ایشون کارت گرافیکشون Ati مدلهای جدیدش باشه اگر اشتباه نکنم ، برای همین خیلی گرافیک بازی خوب اجرا شده روی سیستمشون ! به هر حال از هر 2 متشکرم
ولی در مورد عوض شدن موضوع عرض کنم که این موضوع تا حدی به بازی رایانه مربوط میشد چون حقیقتا من به قسمتی از این مجله شاکی بودم و هستم
البته خیلی مجلش را دوست دارم و واقعا دست همه ی مسولانش مخصوصا بهزاد جان و حمید جان درد نکنه ولی بالاخره هر مجله ای یکسری ایراداتی داره البته این ایراد من شاید وارد نباشه ولی من نظرم را گفتم

بازیه F.e.a.r بیشتر توی محیط بسته هستش تعداد کارکتور هاشم 1/10 Cod 2 هم نمیشه + عمق تصویر ، هواپیماها ، تانکها ، انفجارات بمب ... اصلا نمیشه این 2 تا بازی را باهم مقایسه کرد مثل اینکه Gta Sa را با Gt 4 مقایسه کنیم !!!
به نظر من که گرافیک Cod 2 از خیلی جهات بهتر از F.e.a.r هستش ...
این بازی باید با بازیهایی که در این شرایط هستند مقایسه بشند
گرافیک cod2 از هیچ جهتی بهتر از Fear نیست :)
وقتی ما میخوایم به گرافیک یه بازی امتیاز بدیم کاری به این نداریم که بازیش در محیط بسته هست یا باز ؟ یا اینکه هواپیما و تانک داره یا نه !
به همون چیزی که هست امتیاز میدیم ...
شما همون دموی Fear که توی CD مجله هست رو دوباره ببین ... نورپردازی ، گرد و خاک و ... اثر پذیری محیطش میزنه تو گوشه آدم ! ( همچین چیزی اصلا در cod 2 تعریف نشده :) ) و ...
البته محمد جان عکسایی که گذاشت خیلی بیشتر شبیهش بود فکر کنم ایشون کارت گرافیکشون Ati مدلهای جدیدش باشه اگر اشتباه نکنم ، برای همین خیلی گرافیک بازی خوب اجرا شده روی سیستمشون !
کارت من GF 6600 هست ... البته درسته این بازی روی کارتهای ATI گویا بهتر جواب میده ...
من از نظر اجرا شدن با cod 2 حال نمیکنم ... بیش از حد سنگین اجرا میشه ! سازندگانش زیادی خودشون رو تحویل گرفتن :)
اون عکسها که گذاشتم فریم ریت خیلی پایینی داشت حدود 15 فریم ! البته چون این بازی سرعت چندانی نداره پایین بودن فریم آدم رو اذیت نمیکنه ... این رو که داری با 15 فریم بازی میکنی انگار Fear رو داری با 45 فریم بازی میکنی !

در ضمن همچنان به نظر من گرافیک cod2 خیلی خوب هست ولی عالی نیست :-"

ما متاسفانه یا خوشبختانه *** نداریم که بخوام کانال Game One را ببینم ولی تهران که بودم اونجا داشت تبلیغ Cod 2 را میکرد تو خوده بازی هم بود خیلی عجیب بود

به دمو قبل از انتشار بازی هیچ اعتمادی نیست خالی بندی زیاد توشه نمونش همین کیل زون 2 که دست همه رو از پشت بسته.

راست میگه من الان Fear رو دوباره نگاه کردم.دقیقا قابله مقایسه نیست.من خودم شدیدا COD2 رو قبول دارم و بازم میگم قابل مقایسه نیست...
این دیگه نظر شخصیه ولی اینو دیگه همه میدونن فییر بالاتر از کال 2 بود.

نوشته شده توسط Police _ 110:
سلام به همه دوستان

کسی از شماره جدید خبری نداره
سلام خلیل جان
فکر کنم شماره ی جدید همان ویژه نامه ی عید بشود.زیرا الان بازی زیادی برای نقد کردن گیر نمیاد و کم هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or