solid2snake
کاربر سایت
بابا این چه مدل جمله نوشتن است.من فقط یک ساعت داشتم فکر می کردم این جمله چه معنی هایی خواهد داشت.بهتر نبود می گفتی اگر CD مجله را داخل کاور یا پاکتی بگذارند بهتر است ؟ جمله ات اولین معنی که می دهد اینست که مشتری CD را داخل Case بگذارد !نوشته شده توسط solid2snake:درسته اگه cd هارو تو كيس بذارن اين مشكل پيش نمياد
حالا یه ه ننوشته...شما چه طور یک ساعت رو این جمله بودین؟؟از پست های قبلی رو هم میتونستید حدس بزنیدبابا این چه مدل جمله نوشتن است.من فقط یک ساعت داشتم فکر می کردم این جمله چه معنی هایی خواهد داشت.بهتر نبود می گفتی اگر CD مجله را داخل کاور یا پاکتی بگذارند بهتر است ؟ جمله ات اولین معنی که می دهد اینست که مشتری CD را داخل Case بگذارد !
فکر نکنم این جمله ای که گفتید شامل ایشون بشه چون دیگه واقعا تابلو هست که سی دی رو تو کیسه میزارن نه تو کیس تازه از کی تا حالا همراه مجله کیس میدن...همین یه ه هم مشکل ساز است.اتفاقا ارسالهای قبلی شامل ارسال من هم می شود.
فکر بکنم قضیه ی بخشش لازم نیست اعدامش کنید را نشنیده ای...
موافقم.پس ادامه نمی دهم.نوشته شده توسط pandora tomorrow:فکر نکنم این جمله ای که گفتید شامل ایشون بشه چون دیگه واقعا تابلو هست که سی دی رو تو کیسه میزارن نه تو کیس تازه از کی تا حالا همراه مجله کیس میدن...
بحث بی فایده ایه بی خیال....
فکر خوبیه حامد جون.راستی به نظر شما این توپیک کمی کسل کننده نشده؟بهتر نیست در مورد بهترین نقدها و پیش نمایش های مجله ی بازی رایانه صحبت کنیم؟فکر کنم اینکه بازی رایانه چه وقت می آید موضوع خوبی نیست.پس در مورد بهترین قسمتهای مجله صحبت کنیم.
برای من هم همین طوری بود ولی بنظر من این شیوه ی جدید عددگذاری است چون تازگی ها در برخی مجلات این شیوه را دیده ام.قسمت جدید این شماره هنر هشتم بود که آرش خان در مورد Quest of Persia و Shadow of The Colossus نوشته بودند.نوشته شده توسط pandora tomorrow:فکر خوبیه حامد جون.
++++++++
راستی قسمتی که تو این شماره اضافه شده بود منظورم قسمت امتیاز دهی هست که نکات مثبت و منفی و ...رو توش نوشته بود اگه دقت کرده باشین تو هر قسمت با حروف انگلیسی نمره داده بودن ولی برای من این اعداد بالا پایین بود مثل اینکه تو چاپش مشکل داشت خوانا نبودن برای شما هم اینطور مشکلی داشت؟
اولا خيلي مفهومه كه چي گفتم بعدشم فكر نكنم به فرض ارسال نامفهوم اينقدر بحث پيش بيادنوشته شده توسط حامد:بابا این چه مدل جمله نوشتن است.من فقط یک ساعت داشتم فکر می کردم این جمله چه معنی هایی خواهد داشت.بهتر نبود می گفتی اگر CD مجله را داخل کاور یا پاکتی بگذارند بهتر است ؟ جمله ات اولین معنی که می دهد اینست که مشتری CD را داخل Case بگذارد !