بحث پیرامون مجله بازیرایانه

نوشته شده توسط mohandes_register:
تاریخچه زندگی بازی سازا زو هم نداره؟راستی مشهد که هنوز که هنوزه نیومده...
اخه مگه چنتا بازيساز مطرح وجود داره كه هر سري ازشون مطلب باشه تقريبا تمامي نامهاي شاخص رو تا حالا معرفي كردن تو رو خدا ايراداي الكي نگيريد مجله به اين توپي اگه تاريخ انتشارش هم درست بشه كه ديگه معركه اي ميشه براي خودش

اخه مگه چنتا بازيساز مطرح وجود داره كه هر سري ازشون مطلب باشه تقريبا تمامي نامهاي شاخص رو تا حالا معرفي كردن
جان کارمک چی ؟ اونو که هنوز معرفی نکردن
wink.gif

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
جان کارمک چی ؟ اونو که هنوز معرفی نکردن
wink.gif
معلومه همه ي شماره هاش رو نداري. توي شماره اول توي مطلب سه صفحه اي در مورد جان كارمك با عنوان فرمانرواي دوزخ توضيح داده شد.
ولي كلا آدم زياد هست كه معرفي كنند.
ايتاگاكي پيتر مولينكس ساكاگوچي مياموتو جردن مكنر و ... از افرادي هستند كه ميشه معرفي كردشون.

معلومه همه ي شماره هاش رو نداري. توي شماره اول توي مطلب سه صفحه اي در مورد جان كارمك با عنوان فرمانرواي دوزخ توضيح داده شد.
ولي كلا آدم زياد هست كه معرفي كنند.
نه متاسفانه من تازه 3 شماره هست که به جمع دوستاران بازی رایانه اضافه شدم و شماره های اول رو ندیدم
wink.gif

کسی میتونه با یه دوربین که یه چیزی معلوم باشه توش از صفحه ی کارکم یه عکس برام بگیره
15.gif

نوشته شده توسط mohandes_register:
راست میگه پیتر مولینکس.من خیلی دوست دارم زندگی نامشو بدونم.بعدم مگه من گفتم مجله بده.
ايشون رو هم تو دوره اول انتشار بازيرايانه معرفي كردن

نه متاسفانه من تازه 3 شماره هست که به جمع دوستاران بازی رایانه اضافه شدم و شماره های اول رو ندیدم
wink.gif

کسی میتونه با یه دوربین که یه چیزی معلوم باشه توش از صفحه ی کارکم یه عکس برام بگیره
15.gif
خب ميتوني شماره هاي قبلي رو از دفتر مجله تهيه كني

نوشته شده توسط solid2snake:
ايشون رو هم تو دوره اول انتشار بازيرايانه معرفي كردن
من فقط شماره ي 4 رو ندارم و فكر كنم تو اون شماره ولي رايت رو معرفي كردند. پيتر مولينكس تو كدوم شماره معرفي شده؟ اگه منظورت از دوره ي اول 4 سال پيش هست كه من هيچكدوم رو ندارم.

نوشته شده توسط gavelock:
من فقط شماره ي 4 رو ندارم و فكر كنم تو اون شماره ولي رايت رو معرفي كردند. پيتر مولينكس تو كدوم شماره معرفي شده؟ اگه منظورت از دوره ي اول 4 سال پيش هست كه من هيچكدوم رو ندارم.
بله منظور من دوره اول انتشاره كه چهار سال پيش بود

وای خدا!!!!تهشه!!!آخرشه!!!!!
چی؟؟مجله؟؟؟؟نه بابا این روولوشن revolution رو میگم.من که هدفم مشخصه.نه ایکس باکس و نه پی اس.فقط روولوشن.
شما هم قبول کنید.
البته مجله مثل همیشه آخرشه.
با تشکر....

خوب من مجله امروز به دستم رسید واقعا باید بگم دست همه ی دستندرکارانه این مجله درد نکنه خیلی عالی بود.
مخصوصا که از نقد های خوبه حمید و بهزاد عزیز هم به خوبی لذت بردیم
smile.gif

اگه اقا بهزاد پست منو میبینه پس سلام منو به حمید برسونه و ازش تشکر کنه.
++++++
در ضمن بهزاد جان لطف کمن بگو سی دی ها رو داخل یه نایلون مخصوص سی دی بزارن این 2 شماره ی اخیر که داخل نایلون نزاشتینش سی دی ها پره خش بود سی دی شماره قبل رو هم محبور شدم یه ساعت خش گیریش کنم بعد بزارمش تو سی دی رایترم تا خوندش.
ممنون

خوب من مجله امروز به دستم رسید واقعا باید بگم دست همه ی دستندرکارانه این مجله درد نکنه خیلی عالی بود.
مخصوصا که از نقد های خوبه حمید و بهزاد عزیز هم به خوبی لذت بردیم
smile.gif

اگه اقا بهزاد پست منو میبینه پس سلام منو به حمید برسونه و ازش تشکر کنه.
++++++
در ضمن بهزاد جان لطف کمن بگو سی دی ها رو داخل یه نایلون مخصوص سی دی بزارن این 2 شماره ی اخیر که داخل نایلون نزاشتینش سی دی ها پره خش بود سی دی شماره قبل رو هم محبور شدم یه ساعت خش گیریش کنم بعد بزارمش تو سی دی رایترم تا خوندش.
ممنون
به نکته ی خوبی اشاره کردی.سی دی دمو ها پر از خش بود.من فکر می کردم فقط داخل اهواز اینجوریه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or