namazizadeh
کاربر سایت
سلام...نوشته شده توسط solid2snake:من يه سوال دارم چرا بازيرايانه مشكل مجوزشو حل نميكنه تا ما خيالمون از هر جهت راحت بشه
!!!

سلام ...نوشته شده توسط Police _ 110:سلام حميد جون
خوشحال شدم كه دوباره شما رو زيارت ميكنم
ميشه يه خورده در مورد مجله اطلاعات بدي پوستر چي هستش توي سي ديش چي زديد
اگه ميشه
چون بدجوري تو كف مجله موندم نميتونم صبر كنم
با اروزي موفقيت براي تمام اهاي بازي رايانه
اون هم Prince Of Persia :T2T هست. این POP3 بد جوری همه رو جو گیر کرده بالاخره هر چی نباشه شاهزاده ایرانه دیگه
ممنون از توجهت با حرفات كاملا موافقم اميدوارم مشكل مجوز مجله براي هميشه حل بشه البته من درد اين مسوولين محترم رو ميدونم چيه ..............نوشته شده توسط Restricted Area:سلام...
تا الان حدود 4 سال هست که مجله برای دریافت مجوز مستقل در نوبت هست ولی به لطف بعضی آقایان هنوز بخش و یا کتگوری ای برای نشریاتی که راجع به بازی هستند ایجاد نشده به همین خاطر مشکل مجوز همچنان پا برجاست و فکر هم نکنم که به این زودی ها حل بشه!!!(بگذریم که بعضی ها در کمتر از 2 هفته مجوز میگیرن)![]()
بالاخره اینجا ایران هست و مثل همیشه از تمام کشورهای دنیا عقب هستیم و به هیچ عنوان هم حق پیشرفت نداریم. مقصر تمام این قضایا هم کسانی هستند حدودا 27 سال پیش یه غلطی کردن و ما رو هم عین چی تو بدبختی و گرفتاری انداختن!!!
واقعا عجب مملکت گل و بلبلی که هنوز بازی و گیم رو به رسمیت نمیشناسن!!! ماشالله دارن پیشرفت هم میکنن و بر ضد گیم برنامه تلویزیونی و تبلیغات هم به راه میندازن!![]()
به هر حال فعلا به هیچ کدام از مجلات بازی مجوز نمیدن! (حتی خشکه و ... هم جواب نمیده)
ضمنا شماره جدید مجله طی امروز و فردا در کیوسک های تهران و نمایندگی های شهرستان قابل تهیه است.
برای شماره بعد هم سعی داریم حتی زودتر از موعد مقرر مجله را منتشر کنیم تا روی یک روال مشخص بیفتیم.
موفق باشید.
بای...