من 2 روز پيش از كنج گرفتم.
يكم مطالبش بروز نيست.يعني مجله مثلا براي 15 روز پيشه.مثلا پيش نمايش pdf و knints of the temple 2 نوشته شده كه هر دوش الان تقريبا 20 روزه كه عرضه شدند. بعضي از خبراهاشون هم تو قسمت فوق العاده خيلي ضعيفه. مثلا cell factor كه نوشته اند با سبك fps هست و 5 6 خط بعد نوشتن كه سوم شخص هست. غلطهاي املايي خيلي زياد تو مقاله mgs4 هم خيلي تابلوئه. ولي سگش به بازيكده و بازينما مي ارزه وكلا فوق العاده هست. nibiru و فارنهايت راهنما ها هستند. پوستر هم از پرنس3.به نظر من اگه يه پوستر ديگه انتخاب ميشد بهتر بود. ديگه اينكه يه خوبي كه بهش اضافه شده نقد بازي far cry و ninja gaiden black براي xbox هست كه واقعا جالبه. كلي هم از دسته هاي رولشن تعريف كرده آقاي كني و حميد خان هم 3 4 صفحه هر چي xbox360 بازي داره رو معرفي كرده. از اكثر بازيهاي خوب دو ماه گذشته نقد داره كه جاي خسته نباشيد داره. يه كارت اينترنت هم توش داره كه معلوم نيست چند ساعته هست و من الان با اون آن هستم. سي دي مجله خيلي خيلي خارق العاده و خوب هست و قابل مقايسه با سي دي بازيكده نيست. گزارش از tgs هم خيلي خوبه. كلا 130 صفحه مجله ي توپ به 2500 تومن مي ارزه و من توصيه ميكنم همه بگيرن.