بحث پیرامون مجله بازیرایانه

اي بابا وعد هاي بيهوده تا بوده همين بوده مي گن!
همينه از 10 روزه پيش گفتن فردا آمادس!!!!
فردا كدوم فردا خدا مي دونه!
ولي از بي مجله اي حوصلم سر رفته از بس مطلب كم خوندم!
مرسي!

دوستان مجله از ديروز عصر توي بعضي از كيوسكها پخش شده ... احتمالا امروز به همه كيوسكها رسيده ... يكي از دوستان خودم هم امروز گرفته بود ... من خودم هنوز فرصت نكردم برم بگيرم ولي مطمعنم كه روي كيوسك هست مجله

خود اقاي عبداللهي كه گفت مجله احتمالا روز پنج شنبه تو كيوسك ها پخش ميشه البته من خودم مجلرو بدون پك گرفتم واقعا عاليه از هر جهت ولي من خودم به شخصه تو هيچ كيوسكي نديدمش

نوشته شده توسط vahidrezi16:
آقا هر کی گرفته،بگه محتویات توش چی هست؟
و چه تغییراتی بادفعه قبل کرده است؟
با سري قبل يه تغييراتي كرده از جمله اينكه يه ايتمهايي بهش اضافه شده كه خيلي جالبن البته اين شماره ازمايشيه و اگه مورد استقبال خواننده ها قرار بگيره همينطور 130 صفحه ميمونه البته اگه من بگم كه چه تغييراتي كرده خيلي بي نمك ميشه

من 2 روز پيش از كنج گرفتم.

يكم مطالبش بروز نيست.يعني مجله مثلا براي 15 روز پيشه.مثلا پيش نمايش pdf و knints of the temple 2 نوشته شده كه هر دوش الان تقريبا 20 روزه كه عرضه شدند. بعضي از خبراهاشون هم تو قسمت فوق العاده خيلي ضعيفه. مثلا cell factor كه نوشته اند با سبك fps هست و 5 6 خط بعد نوشتن كه سوم شخص هست. غلطهاي املايي خيلي زياد تو مقاله mgs4 هم خيلي تابلوئه. ولي سگش به بازيكده و بازينما مي ارزه وكلا فوق العاده هست. nibiru و فارنهايت راهنما ها هستند. پوستر هم از پرنس3.به نظر من اگه يه پوستر ديگه انتخاب ميشد بهتر بود. ديگه اينكه يه خوبي كه بهش اضافه شده نقد بازي far cry و ninja gaiden black براي xbox هست كه واقعا جالبه. كلي هم از دسته هاي رولشن تعريف كرده آقاي كني و حميد خان هم 3 4 صفحه هر چي xbox360 بازي داره رو معرفي كرده. از اكثر بازيهاي خوب دو ماه گذشته نقد داره كه جاي خسته نباشيد داره. يه كارت اينترنت هم توش داره كه معلوم نيست چند ساعته هست و من الان با اون آن هستم. سي دي مجله خيلي خيلي خارق العاده و خوب هست و قابل مقايسه با سي دي بازيكده نيست. گزارش از tgs هم خيلي خوبه. كلا 130 صفحه مجله ي توپ به 2500 تومن مي ارزه و من توصيه ميكنم همه بگيرن.

مثله اينكه ما كه مشترك هستيم سرمون كلا رفته و اخر همه مجله بدستمون ميرسه يكي به مديران اين مجله بگه اين رسمش نيست همه جا اول هواي مشتركارو دارن .

من كه سال ديگه مشترك نميشم با اين وضع از كيوسكا بگيرم بهتره!!!!!!!

ايول پس مايي كه اشتراك گرفتيم يعني هوتوتو همه دارن ديگه بجز ما مي رفتيم از بيرون مي خريديم بهتر بود كه!!!!
آقا نگفته كه براي اشتراكي ها كي ميرسه؟؟؟؟؟
دق كرديم ديگه تقريبا همه دارن!!!! :sad:

یه چیزه عجیب من امروز تموم کیوسک های روزنامه فروشی سر زدم هیچ کدوم نداشتند تو اصفهان را میگم
ولی مجله فروشیه امیر کبیر گفت که صبح آورده چند تا ازش خریدند تموم کرده
بخوشکه این شانس

نوشته شده توسط ehsan_62:
یه چیزه عجیب من امروز تموم کیوسک های روزنامه فروشی سر زدم هیچ کدوم نداشتند تو اصفهان را میگم
ولی مجله فروشیه امیر کبیر گفت که صبح آورده چند تا ازش خریدند تموم کرده
بخوشکه این شانس
خوش به حالت که نشانی از مجله پیدا کردی من که گشتم بی فایده تا آن هفته باید منتظر بود :neutral:

به نظر من 2500 كه مفته

كارت اينترنت هم 1 ساعته

كلا اين شماره بد نبود

بازيرايانه همه چيزش خوبه به جز تاريخ انتشارش كه پر بد قوليه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or