sahar خانوم یه چیزی شما الان مقاله های ماه آبان رو زدید خوب ماه دیگه هم که مقاله های ماه آذر رو میزنید اینجوری که شماره بعد هم مقالهاش قدیمی میشه؟
طبق جلساتی که با سردبیر داشتیم مجله بعدی آخر دی ماه منتشر میشه.من تازه دوزاریم افتاده موج نو چیه .![]()
شماره بعدی طبق سنوات گذشته کی میاد؟
ای بابا این همه تهرانی ریختن تو تاپیک !میگم شما چقدر بدبختی میکشید سر یه مجله خریدن ! من که میرم روزنامه فروشی محلمون . اراک از مرکز شهر به بالا همه ی روزنامه فروشی های سرشناس میارن بازی رایانه.
![]()
میگم دفعه ی قبل همون روزی که گفتید توی تهران پخش میشه من از روزنامه فروشی محلمون گرفتم.
هنوز توی کرج پخش نشده بود ، ولی من اراک مجله رو خریده بودم :cheesygri
ولی الان 2 ، 3 روز از انتشار توی تهران میگذره ولی هنوز اراک نیومده![]()
نکنه اصلا اراک نیاد ؟
در ضمن سحر خانوم در مورد مجلاتی که پوستر نداشتن یادتون رفت توضیح عرض کنید.![]()
با تشکر
قبلا در این مورد بهشون گفتم، مشکل از صحافی هستش. فکر می کردیم مجلات نهایی رو درست صحافی کنن که اینطور که شماها می گین اینطور نبوده!این سحر خانوم همون سحر رضوی جز تحریریه مجله است ؟ اگر اون که با مدیر مجله یه هماهنگی برای این چسب کاغذ های مجله بکنه که کل ورقاش فرط از هم جدا شدند.:cheesygri
یعنی بهزاد جوابت رو بده یا من؟! :biggrin1:جالبه!
برای من تا حالا ورقاش نریخته بود.ولی ایندفعه به قول یاروگفتنی فرت شد!
تروخدا یه کاری واسه سیدی بکنین! فیهاخالدون درایورم از بین رفت!به آخر هر تریلر که میرسید....
خییییلی حالگیریه ها! گفته بود این شماره مال آبانه!!! نمیدونم با چه امیدی مجله میزنین؟!! دیگه اصلا فلسفه وجود مجله چیه؟
بعد یکی از اساتید که دستش تو کاره! بگه چرا انقدر تاخیر هست و چطوری میشه که یه ماه نامه یا حتی هفته نامه با مقدار مطالب مشابه میتونه تاخیر نداشته باشه حتی یک روز؟(فقط سواله همین! بهزااد یواش تایپ کن!!!!)
باتشکر....
به فروشگاههایی نمایندگی گفته میشه که مستقیما از خود ما مجله رو تهیه کنن، اگه فروشنده ای به طریق دیگه ای مجله رو تهیه کنه و بخواد بفروش هم اسمش نمایندگی نیست هم اینکه ما ازش خبر نداریم که آدرسش رو به بچه ها بدیم.سحر خانوم من رفتم یکی از روزنامه فروشی ها پرسیدم نمایندگی بازی رایانه کجائه یه آدرسی بهم داد . (اراک)
خوب شما میگید توی اراک نمایندگی مستقیم ندارید ، یعنی چجوری میشه ؟ هرکس هروقت عشقش کشید مجله رو ور میداره میاره اراک میفروشه ؟![]()
پست قبلیمم اگه زحمتی نیست یادت نره جواب بدی .![]()
عمرا . ببینیم و تعریف کنیم .طبق جلساتی که با سردبیر داشتیم مجله بعدی آخر دی ماه منتشر میشه.
این جمله رو یه 9999999 باری شنیدم . هنوز هیچ عملی صورت نگرفته . درست مثل سایت .مشکل تاخیر به خاطره یه سری مشکلات پیش پا افتادس، ولی تقریبا می تونم این اطمینان رو بهتون بدم که روند انتشار مجله بزودی مرتب میشه.
اره مشکلی نیست برو بخر:biggrin1: اومده...ببخشید من یه خورده خنگم! بلاخره این اومد دیگه یعنی الان میتونم برم بخرم؟؟ یا باید با پیک بخرم!! ببخشید قاطی کردم!:biggrin1:
ها ها ها خندیدیم باهال بودطبق جلساتی که با سردبیر داشتیم مجله بعدی آخر دی ماه منتشر میشه.
سحر خانوم من رفتم یکی از روزنامه فروشی ها پرسیدم نمایندگی بازی رایانه کجائه یه آدرسی بهم داد . (اراک)
خوب شما میگید توی اراک نمایندگی مستقیم ندارید ، یعنی چجوری میشه ؟ هرکس هروقت عشقش کشید مجله رو ور میداره میاره اراک میفروشه ؟![]()
پست قبلیمم اگه زحمتی نیست یادت نره جواب بدی .
عمرا . ببینیم و تعریف کنیم .![]()
ها ها ها خندیدیم باهال بود
تا آخر بهمن زودتر منتظر نیستیم
البته من می دونم مجله بعدی الان آماده هستش فقط پک نشده درسته؟
یه سری مشکلاته پیشه پا افتادست دیگه
خدا کنه!!!!!!!!!!طبق جلساتی که با سردبیر داشتیم مجله بعدی آخر دی ماه منتشر میشه..
یه ناظر کیفی چیزی استخدام کنید به این کارا برسند . مجله ای که بخواد سری تو سرا بیاره نباید این مشکلات پیش پا افتاد رو داشته باشه.قبلا در این مورد بهشون گفتم، مشکل از صحافی هستش. فکر می کردیم مجلات نهایی رو درست صحافی کنن که اینطور که شماها می گین اینطور نبوده!
.

اين آدرسي كه بت دادن عامل فروش بازي رايانست . اينا مثلا ميان يه 20 يا 30 تا مجله ميگيرن كه اين تعداد نيازي به گرفتن نمايندگي نداره

من دیروز کلاس داشتم برای همین خبر ندارم برای روزنامه فروشی ها هم فرستاده شده یا نه! ولی طبق برنامه باید پخش شده باشه.ببخشید من یه خورده خنگم! بلاخره این اومد دیگه یعنی الان میتونم برم بخرم؟؟ یا باید با پیک بخرم!! ببخشید قاطی کردم!:biggrin1:
این پیشنهاد رو بهشون می دم تا ببینیم چی میشهمن نمودونم شما ها مجله رو چیکار میکنید برای من یک برگ هم کنده نشده انقدر وسط مجله رو باز نکنید تا کنده نشه خانوم sahar کاش که پوستر devil my cry 4 رو بزنید یه نظر بدید بهشون شاید زدن.
راستی سحر خانوم به سردبیرتون پیشنهاد دادید که بیاد توی فورورم اینجا عضو شه و هر وقت دلش خواست بیاد به سوالات و پیشنهادات و انتقادات و . . . ی هواداران جواب بده ؟
بالاخره رییس جمهور هم هر چند وقت یه بار با مردم و طرفداراش و . . . یه دیداری میکنه ...
بعد سردبیرتون نمیتونه ماهی نیم ساعت ، یه ساعت بذاره برای هواداران ؟![]()
خوب بالاخره از قدیم گفتن هوادار ناراضی بد تر ار دشمن هست.![]()
تا حالا فكر كنم 4 يا5 صفحه هست كه هركي ميرسه يه پست ميزنه كه ببينه مجله كي مياد.بابا تو رو خدا حداقل توي سايت تاريخ انتشار مجله رو بزنيد.اگر هم تاريخ دقيق اون رو نميدونيد همين كه خبر انتشار مجله رو بزاريد ما اين قدر به بدبختي نمي افتيم.باور كنيد آخري باري كه رفتم ببينم مجله اومده يا نه روزنامه فروشه كم بود يه كتك حسابي به من بزنه:biggrin1:
نميدونم چرا توي سايت عكس مجله رو ميزاريد ولي نميتونيدخبر انتشار مجله رو بزاريد:confused:
اگه آدرس نمايندگي مجله توي اصفهان رو هم بزاريد ممنون ميشم![]()
![]()
ولی مطمئن باشید پیشنهادات و انتقادات سازنده رو حتما بهشون اعلام می کنم، از این بابت خیالتون راحت باشه.
.. ....به جون خودم اگه فردا برم هنوز اراک نیومده باشه
. . . هیچی دیگه مجبور میشم پس فردا هم برم . . . :biggrin1: