بحث پیرامون مجله بازیرایانه

sahar خانوم یه چیزی شما الان مقاله های ماه آبان رو زدید خوب ماه دیگه هم که مقاله های ماه آذر رو میزنید اینجوری که شماره بعد هم مقالهاش قدیمی میشه؟

مقاله های شماره دی ماه دیگه این مشکل رو نداره، خیالتون راحت.

من تازه دوزاریم افتاده موج نو چیه . ;)
شماره بعدی طبق سنوات گذشته کی میاد؟
طبق جلساتی که با سردبیر داشتیم مجله بعدی آخر دی ماه منتشر میشه.

ای بابا این همه تهرانی ریختن تو تاپیک ! :) میگم شما چقدر بدبختی میکشید سر یه مجله خریدن ! من که میرم روزنامه فروشی محلمون . اراک از مرکز شهر به بالا همه ی روزنامه فروشی های سرشناس میارن بازی رایانه. :cool:

میگم دفعه ی قبل همون روزی که گفتید توی تهران پخش میشه من از روزنامه فروشی محلمون گرفتم.
هنوز توی کرج پخش نشده بود ، ولی من اراک مجله رو خریده بودم :cheesygri

ولی الان 2 ، 3 روز از انتشار توی تهران میگذره ولی هنوز اراک نیومده :(
نکنه اصلا اراک نیاد ؟

در ضمن سحر خانوم در مورد مجلاتی که پوستر نداشتن یادتون رفت توضیح عرض کنید. ;)

با تشکر

توی تهران هنوز کامل منتشر نشده، تازه برای روزنامه فروشی ها ی تهران داریم میفرستیم. برای همینه که هنوز به اراک نرسیده.

در مورد مجله هایی که پوستر نداره راستش من مجله ها رو پک نکردم به بگم چرا اینطوری شده، ولی کسانیکه مجلشون پوستر نداشت یه زنگ به دفتر مجله بزنن.

این سحر خانوم همون سحر رضوی جز تحریریه مجله است ؟ اگر اون که با مدیر مجله یه هماهنگی برای این چسب کاغذ های مجله بکنه که کل ورقاش فرط از هم جدا شدند.:cheesygri
قبلا در این مورد بهشون گفتم، مشکل از صحافی هستش. فکر می کردیم مجلات نهایی رو درست صحافی کنن که اینطور که شماها می گین اینطور نبوده!

جالبه!
برای من تا حالا ورقاش نریخته بود.ولی ایندفعه به قول یاروگفتنی فرت شد!
تروخدا یه کاری واسه سیدی بکنین! فیهاخالدون درایورم از بین رفت!به آخر هر تریلر که میرسید....
خییییلی حالگیریه ها! گفته بود این شماره مال آبانه!!! نمیدونم با چه امیدی مجله میزنین؟!! دیگه اصلا فلسفه وجود مجله چیه؟
بعد یکی از اساتید که دستش تو کاره! بگه چرا انقدر تاخیر هست و چطوری میشه که یه ماه نامه یا حتی هفته نامه با مقدار مطالب مشابه میتونه تاخیر نداشته باشه حتی یک روز؟(فقط سواله همین! بهزااد یواش تایپ کن!!!!)
باتشکر....
یعنی بهزاد جوابت رو بده یا من؟! :biggrin1:

مشکل تاخیر به خاطره یه سری مشکلات پیش پا افتادس، ولی تقریبا می تونم این اطمینان رو بهتون بدم که روند انتشار مجله بزودی مرتب میشه.

سحر خانوم من رفتم یکی از روزنامه فروشی ها پرسیدم نمایندگی بازی رایانه کجائه یه آدرسی بهم داد . (اراک)
خوب شما میگید توی اراک نمایندگی مستقیم ندارید ، یعنی چجوری میشه ؟ هرکس هروقت عشقش کشید مجله رو ور میداره میاره اراک میفروشه ؟ :eek:

پست قبلیمم اگه زحمتی نیست یادت نره جواب بدی . ;)
به فروشگاههایی نمایندگی گفته میشه که مستقیما از خود ما مجله رو تهیه کنن، اگه فروشنده ای به طریق دیگه ای مجله رو تهیه کنه و بخواد بفروش هم اسمش نمایندگی نیست هم اینکه ما ازش خبر نداریم که آدرسش رو به بچه ها بدیم.

عمرا . ببینیم و تعریف کنیم . :)
مشکل تاخیر به خاطره یه سری مشکلات پیش پا افتادس، ولی تقریبا می تونم این اطمینان رو بهتون بدم که روند انتشار مجله بزودی مرتب میشه.
این جمله رو یه 9999999 باری شنیدم . هنوز هیچ عملی صورت نگرفته . درست مثل سایت .
هر کاری میکنید فقط زود ، داره 2 سال از امروز و فردا های شما میگذره { منظورم شما نیستی سحر خانوم . رده بالاهای مجله رو میگم }
پیروز باشید

بابا اینقدر ها هم که میگین چسبش خراب نیست ! بیچاره چسب !
راستی خداییش چه بازیهایی تا سال دیگه واسه 360 میاد !
اگه هر بازی رو 6 تومن حساب کنم ...
اوووووه ! ورشکست میشم که !

من نمودونم شما ها مجله رو چیکار میکنید برای من یک برگ هم کنده نشده انقدر وسط مجله رو باز نکنید تا کنده نشه خانوم sahar کاش که پوستر devil my cry 4 رو بزنید یه نظر بدید بهشون شاید زدن.

ها ها ها خندیدیم باهال بود
تا آخر بهمن زودتر منتظر نیستیم
البته من می دونم مجله بعدی الان آماده هستش فقط پک نشده درسته؟
یه سری مشکلاته پیشه پا افتادست دیگه
GOOD LUCK

سحر خانوم من رفتم یکی از روزنامه فروشی ها پرسیدم نمایندگی بازی رایانه کجائه یه آدرسی بهم داد . (اراک)
خوب شما میگید توی اراک نمایندگی مستقیم ندارید ، یعنی چجوری میشه ؟ هرکس هروقت عشقش کشید مجله رو ور میداره میاره اراک میفروشه ؟ :eek:

پست قبلیمم اگه زحمتی نیست یادت نره جواب بدی .

اين آدرسي كه بت دادن عامل فروش بازي رايانست . اينا مثلا ميان يه 20 يا 30 تا مجله ميگيرن كه اين تعداد نيازي به گرفتن نمايندگي نداره

------------------

عمرا . ببینیم و تعریف کنیم . :)
ها ها ها خندیدیم باهال بود
تا آخر بهمن زودتر منتظر نیستیم
البته من می دونم مجله بعدی الان آماده هستش فقط پک نشده درسته؟
یه سری مشکلاته پیشه پا افتادست دیگه

يا سوال نكنين يا اگه چيزي مي پرسين يكم ...

------------------

راستي مي خواين از مجله ها عكس بگيرم . از زيرخاكي بد ترن . همه پاره پوره . حتما يه فكري بكنين ثواب داره

طبق جلساتی که با سردبیر داشتیم مجله بعدی آخر دی ماه منتشر میشه..
خدا کنه!!!!!!!!!!:-"

قبلا در این مورد بهشون گفتم، مشکل از صحافی هستش. فکر می کردیم مجلات نهایی رو درست صحافی کنن که اینطور که شماها می گین اینطور نبوده!

.
یه ناظر کیفی چیزی استخدام کنید به این کارا برسند . مجله ای که بخواد سری تو سرا بیاره نباید این مشکلات پیش پا افتاد رو داشته باشه.;)

بچه ها بابا یه کم رعایت کنید دیگه . سحر خانوم با اینکه اصلا وظیفش این نیست ، اومده از وقت شخصیش گذاشته و داره با حوصله به سوالات ما جواب میده .بعد شما به جای تشکر همش دارین تیکه میپرونین.
81.gif

اين آدرسي كه بت دادن عامل فروش بازي رايانست . اينا مثلا ميان يه 20 يا 30 تا مجله ميگيرن كه اين تعداد نيازي به گرفتن نمايندگي نداره

خوب توی اراک که بیشتر از این مردم نمیخرن . . .
بالاخره اگه نمایندگی نباشه که مجله از هوا نمیاد اراک .
باید یکی باشه که چند تا شماره ورداره بیاره بعد بده توزیع کنن . . .

راستی سحر خانوم به سردبیرتون پیشنهاد دادید که بیاد توی فورورم اینجا عضو شه و هر وقت دلش خواست بیاد به سوالات و پیشنهادات و انتقادات و . . . ی هواداران جواب بده ؟
بالاخره رییس جمهور هم هر چند وقت یه بار با مردم و طرفداراش و . . . یه دیداری میکنه ...

بعد سردبیرتون نمیتونه ماهی نیم ساعت ، یه ساعت بذاره برای هواداران ؟
40.gif

خوب بالاخره از قدیم گفتن هوادار ناراضی بد تر ار دشمن هست.
301.gif

تا حالا فكر كنم 4 يا5 صفحه هست كه هركي ميرسه يه پست ميزنه كه ببينه مجله كي مياد.بابا تو رو خدا حداقل توي سايت تاريخ انتشار مجله رو بزنيد.اگر هم تاريخ دقيق اون رو نميدونيد همين كه خبر انتشار مجله رو بزاريد ما اين قدر به بدبختي نمي افتيم.باور كنيد آخري باري كه رفتم ببينم مجله اومده يا نه روزنامه فروشه كم بود يه كتك حسابي به من بزنه:biggrin1:
نميدونم چرا توي سايت عكس مجله رو ميزاريد ولي نميتونيدخبر انتشار مجله رو بزاريد:confused: :evil:
اگه آدرس نمايندگي مجله توي اصفهان رو هم بزاريد ممنون ميشم:love: :love:

ببخشید من یه خورده خنگم! بلاخره این اومد دیگه یعنی الان میتونم برم بخرم؟؟ یا باید با پیک بخرم!! ببخشید قاطی کردم!:biggrin1:
من دیروز کلاس داشتم برای همین خبر ندارم برای روزنامه فروشی ها هم فرستاده شده یا نه! ولی طبق برنامه باید پخش شده باشه.

من نمودونم شما ها مجله رو چیکار میکنید برای من یک برگ هم کنده نشده انقدر وسط مجله رو باز نکنید تا کنده نشه خانوم sahar کاش که پوستر devil my cry 4 رو بزنید یه نظر بدید بهشون شاید زدن.
این پیشنهاد رو بهشون می دم تا ببینیم چی میشه ;)
من که خودم موافقم با این پیشنهاد :-"

راستی سحر خانوم به سردبیرتون پیشنهاد دادید که بیاد توی فورورم اینجا عضو شه و هر وقت دلش خواست بیاد به سوالات و پیشنهادات و انتقادات و . . . ی هواداران جواب بده ؟
بالاخره رییس جمهور هم هر چند وقت یه بار با مردم و طرفداراش و . . . یه دیداری میکنه ...
بعد سردبیرتون نمیتونه ماهی نیم ساعت ، یه ساعت بذاره برای هواداران ؟
40.gif

خوب بالاخره از قدیم گفتن هوادار ناراضی بد تر ار دشمن هست.
301.gif

:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: راستش خیلی وقتشون پر اگه وقت داشتن که الان سایت خود بازی رایانه ردیف بود :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
برای همین فعلا من جواب بچه ها رو می دم تا ببینیم چی میشه. ولی مطمئن باشید پیشنهادات و انتقادات سازنده رو حتما بهشون اعلام می کنم، از این بابت خیالتون راحت باشه.

تا حالا فكر كنم 4 يا5 صفحه هست كه هركي ميرسه يه پست ميزنه كه ببينه مجله كي مياد.بابا تو رو خدا حداقل توي سايت تاريخ انتشار مجله رو بزنيد.اگر هم تاريخ دقيق اون رو نميدونيد همين كه خبر انتشار مجله رو بزاريد ما اين قدر به بدبختي نمي افتيم.باور كنيد آخري باري كه رفتم ببينم مجله اومده يا نه روزنامه فروشه كم بود يه كتك حسابي به من بزنه:biggrin1:
نميدونم چرا توي سايت عكس مجله رو ميزاريد ولي نميتونيدخبر انتشار مجله رو بزاريد:confused: :evil:
اگه آدرس نمايندگي مجله توي اصفهان رو هم بزاريد ممنون ميشم:love: :love:

خوب این امر، توجه زیاد بچه هارو می رسونه چون من چند بار اعلام کردم هروقت مجله چاپ شد اینجا می گم ولی کو گوشه شنوا!!! باز همه میان می گن: کی میاد! کی میاد!

زمانی که عکس رو تو سایت گذاشتیم مجله رو می خواستن برای چاپ بفرستن که مشکلی پیش اومد و اینکار به عقب افتاد :(

برای اصفهان فقط شاهین شهر رو تو لیست نمایندگی داریم. اگه دوست دارین مجله زودتر از همه به دستتون برسه می تونید مشترک بشین.

ولی مطمئن باشید پیشنهادات و انتقادات سازنده رو حتما بهشون اعلام می کنم، از این بابت خیالتون راحت باشه.

مطمئن باشیم ؟ :)

آخه پیشنهادام نیاز به توضیح دارن .

بعنوان پیشنهاد اول که توضیحش هم کم باشه . . . میرم اون تاپیک الان ;)
( اینجا تاپیک شماره ی جدیده و اشتباهی ما داریم در همه ی موارد توش بحث میکنیم.
بیاید به تاپیک پیشنهادات و انتقادات در مورد بازی رایانه

من دیگه خسته شدم هرروز صبح و عصر دارم میرم روزنامه فروشی :mad: .. ....به جون خودم اگه فردا برم هنوز اراک نیومده باشه :mad: . . . هیچی دیگه مجبور میشم پس فردا هم برم . . . :biggrin1:

(البته این ربطی به پیشنهاد نداشتااا ) :cheesygri

راستی سحر خانوم تا یادم نرفته یه توضیحی بدین که کدوم نقد ها ترجمه هستن.
البته منظورم فقط و فقط نقد ها ی بازیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or