بحث پیرامون مجله بازیرایانه

sahar خانوم یه چیزی شما الان مقاله های ماه آبان رو زدید خوب ماه دیگه هم که مقاله های ماه آذر رو میزنید اینجوری که شماره بعد هم مقالهاش قدیمی میشه؟

ای بابا این همه تهرانی ریختن تو تاپیک ! :) میگم شما چقدر بدبختی میکشید سر یه مجله خریدن ! من که میرم روزنامه فروشی محلمون . اراک از مرکز شهر به بالا همه ی روزنامه فروشی های سرشناس میارن بازی رایانه. :cool:

میگم دفعه ی قبل همون روزی که گفتید توی تهران پخش میشه من از روزنامه فروشی محلمون گرفتم.
هنوز توی کرج پخش نشده بود ، ولی من اراک مجله رو خریده بودم :cheesygri

ولی الان 2 ، 3 روز از انتشار توی تهران میگذره ولی هنوز اراک نیومده :(
نکنه اصلا اراک نیاد ؟

در ضمن سحر خانوم در مورد مجلاتی که پوستر نداشتن یادتون رفت توضیح عرض کنید. ;)

با تشکر

این سحر خانوم همون سحر رضوی جز تحریریه مجله است ؟ اگر اون که با مدیر مجله یه هماهنگی برای این چسب کاغذ های مجله بکنه که کل ورقاش فرط از هم جدا شدند.:cheesygri

جالبه!
برای من تا حالا ورقاش نریخته بود.ولی ایندفعه به قول یاروگفتنی فرت شد!
تروخدا یه کاری واسه سیدی بکنین! فیهاخالدون درایورم از بین رفت!به آخر هر تریلر که میرسید....
خییییلی حالگیریه ها! گفته بود این شماره مال آبانه!!! نمیدونم با چه امیدی مجله میزنین؟!! دیگه اصلا فلسفه وجود مجله چیه؟
بعد یکی از اساتید که دستش تو کاره! بگه چرا انقدر تاخیر هست و چطوری میشه که یه ماه نامه یا حتی هفته نامه با مقدار مطالب مشابه میتونه تاخیر نداشته باشه حتی یک روز؟(فقط سواله همین! بهزااد یواش تایپ کن!!!!)
باتشکر....

بعد یکی از اساتید که دستش تو کاره! بگه چرا انقدر تاخیر هست و چطوری میشه که یه ماه نامه یا حتی هفته نامه با مقدار مطالب مشابه میتونه تاخیر نداشته باشه حتی یک روز؟(فقط سواله همین! بهزااد یواش تایپ کن!!!!)

مگه یادت نیست ؟
یه بار من همین سوالو با همین مضمون و همین مقایسه (بین بازی رایانه و سایر مجلات ) پرسیدم ، بهزاد خان گفت بخاطر مشکل مجوزه. :eek:

سحر خانوم من رفتم یکی از روزنامه فروشی ها پرسیدم نمایندگی بازی رایانه کجائه یه آدرسی بهم داد . (اراک)
خوب شما میگید توی اراک نمایندگی مستقیم ندارید ، یعنی چجوری میشه ؟ هرکس هروقت عشقش کشید مجله رو ور میداره میاره اراک میفروشه ؟ :eek:

پست قبلیمم اگه زحمتی نیست یادت نره جواب بدی . ;)

هر دفعه دیرتر و بدتر از شماره قبل . بجای اینکه ایرادات کم بشه هر دفعه چنتا هم میاد روش . چه خبر تو دفتر بازیرایانه . آقا همون سیاه و سفید و منگنه ای ، بدون پوستر سال 80 که خیلی بهتره . خدا به داد بازیرایانه برسه :-"

این شماره سیدی دمو خیلی جالب بود ( اگه سر وقت می اومد جالبتر میشد )
ولی ببینم شما این کاغذهای مجله رو با اب میچسبونید :confused:
اومدم ورق بزنم وا رفت ! 8 صفحه کنده شد ؟!!! :eek:
این دفترچه رمز رو حذف کنید به جاش یه چسب درست حسابی بزنید :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or