بحث پیرامون مجله بازیرایانه

من الان گرفتم ولی خیلی بهم چسبید مخصوصا از مقاله ی you are emty خوشم اومد ولی بعضی از مقاله هاش با پیشنمایش ها قدیمیه و بازی نما زودتر زده به هر حال مجله ی توپیه

نه من گرفتم امروز از پیروزی
بچه های پیروزی تهران پارس شهدا امام حسین و نزدیک به این مناطق
نزدیک ترین و سریع ترین محلی که می تونن بازی رایانه رو بگیرن خیابان پیروزی روبروی خیابان پنجم نیرو هوایی پاساژه نسیم طبقه پایین پلاک 14
Good Luck

چون اول باید مجلات رو میفرستادم بعد آدرس می دادم چون برای این شماره 12 چندتا از فروشگاه ها رو نتونستیم بفرستیم. مثلا فروشگاه شادی که خیلی از بچه ها ازش مجله رو تهیه می کردن فعلا براش مجله ارسال نشده.
اینجا فقط آدرس نمایندگی هایی هستش که 100% مجله رو دارن.

سلام
من رفتم از نمایندگی پیروزی گرفتم 2800 تومن
یعنی 2500 رو خط زده بود با خودکار کرده بود 2800 جریان چیه؟
قیمت زیاد شده یا طرف سو استفاده کرده؟
اگه اینطور باشه که خیلی بده :mad: مثلا اونا اسمشون نمایندگیه
نکته مهم این که مجله کاملا پلمپ شده بود اما پوستر توش نبود
Explane
GOOD LUCK

اه 2800 داده بهت بزار برم دم مغازش دو سه تا بزنم تو سر این رفیقم چرا با برو بکس سایت ما اینطوری رفتار میکنه :)
بابا کارش درسته حرف در نیارید ;)دوم رفیق صمیمی هست :mad:
ولی یه خرده مشنگه هیچی از بازی حالیش نیست چرت و پرت زیاد میگه راستی دیروز به من مجله رو داد 2500 تومن
در مورد پوستر فکر کنم توش نبوده اخه دفعه قبل هم اینطوری بود مجلت رو بردار ببر پهلوش عوض کنه
نکرد بگو حسام بگم بیاد:)

منم از همونجا گرفتم به من داد 2800 گفت ایندفه پول پیک ازم گرفتن silent hill _r من وقتی رفتم مجله رو ازش گرفتم یکی رو دیدم که اومد بازی رایانه گرفت شما نبودی؟
ولی یارو میگفت یه سال نمایندگیه بازی رایانه هستش اینجوری خوبه چون نزدیک خونه ما هستش.

سلام
من رفتم از نمایندگی پیروزی گرفتم 2800 تومن
یعنی 2500 رو خط زده بود با خودکار کرده بود 2800 جریان چیه؟
قیمت زیاد شده یا طرف سو استفاده کرده؟
اگه اینطور باشه که خیلی بده :mad: مثلا اونا اسمشون نمایندگیه
نکته مهم این که مجله کاملا پلمپ شده بود اما پوستر توش نبود
Explane
GOOD LUCK

من امروز از پیروزی گرفتم پوسترم داشت که برای فاینال فانتزی بود در مورد قیمت از بنده خودا 300 پول پیک گرفته برای هر مجله که اونم کشیده روش..
راستی اگه کسی تا الان نگرفته بره بگیره که دو سه تا دموی تاپ برای بازی هایی مثل DMC4 MGS و... داره.

چه باحال از همه پول پیک گرفته زنگ زدم بهش گفتم نامرد چرا این طوری میکنی خندید خوش به حال خودم که 2500 بهش دادم تعارف میکرد تازه بهش گفتم از دم خونمون رد میشی بیا بده بهم گفت باشه اومد داد:p
ناراحت نباشید رفتم پهلوش میگیرم یه کتک درست و حسابی میزنمش :p
چقدر بر و بکس پیروزی اینجا هستن بابا بچه محلا بیان یه گیم پارتی راه بندازیم البته من خودم بچه خیابون پیروزی نیستم نیروهواییم ;)

آخرین ویرایش:
:eek: :eek: :eek: :eek: چی شد چی شد!!!!!!!!!!!!!!!!!! جریانه این 2800 دیگه چیه؟؟؟
بچه ها نمایندگی ها باید 2500 بدن، بازی رایانه فقط و فقط باید به قیمت 2500 تومن فروخته بشه اگر غیر از این باشه درست نیست.
در مورد هزینه پیک هم یه چیز الکی بهتون گفتن، دوستان خوب بازی رایانه اگه مجله رو می خواین بیاین دفتر مجله بگیرین تا دیگه از این مشکل ها براتون پیش نیاد.

اه 2800 داده بهت بزار برم دم مغازش دو سه تا بزنم تو سر این رفیقم چرا با برو بکس سایت ما اینطوری رفتار میکنه :)
بابا کارش درسته حرف در نیارید ;)دوم رفیق صمیمی هست :mad:
ولی یه خرده مشنگه هیچی از بازی حالیش نیست چرت و پرت زیاد میگه راستی دیروز به من مجله رو داد 2500 تومن
در مورد پوستر فکر کنم توش نبوده اخه دفعه قبل هم اینطوری بود مجلت رو بردار ببر پهلوش عوض کنه
نکرد بگو حسام بگم بیاد:)

اقا من تا رفتم گفتم حسام پنج6 نفر ریختن سرم تا می تونستن من کتک زدن:(( :((

شماره 1 ملیونی بازی نما 51080 ا احمد فکر کنم ظهر من تو همون مغازه دیدمت راستی چه خوبه که تو پیروزی نمایندگی هست چون چند نفرمون از پیروزی گرفتیم ولی sahar خانوم شما رسیدگی کنید چون به من گفت اندفه پول پیک ازم گرفتن عجب آدمایین ولی 300 تومن بهتر از اینه که 1 ساعت وقتمون رو بزاریم بریم ولیعصر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or