بحث پیرامون مجله بازیرایانه

از اون موقع که دیگه مطالب بازینما رو بچه های دیگه مینویسند دیگه یکم بدم اومده اگه قرار باشه مطالب رو دیگه خودشون ننویسند که برن تختش کنن دیگه خجالت هم نمیکشن بازی های 3 ماه پیش رو تازه نقد میکنن جدیدا رب تبرک شده جایزه هم داره با این کار مجلشون رو کوچیک کردن البته از بازی رایانه تعریف نمیکنم چون تازه این ماه میخوام بگیرم ببینم چجوریه

آقایون سه شنبه مجله تو کیوسک ها پیدا میشه یا نه؟
احتمال این که تو نمایندگی ها باشه بیشتره
چون کلا اول به نمایندگی ها می دن بعد به کیوسکها
تو میدان امام خمینی نمایندگی دارن تو پاساژه لباف یکی شادی یکی تقی زاده که خودم همیشه از تقی زاده می گیرم شما از هر کدوم که دوست داشتی بگیر
من سه شنبه می رم بگیرم هم بازی رایانه هم بازی نما اگه موفق شدم اینجا می گم
البته اگه یه بنده خدایی خیرش برسه زود تر از من باید بگه که اومده یا نه
GOOD LUCK

بنظر من اول بازي نما چون از اول بوده كساي ديگه اومدن تقليد كردن از جلد مجله گرفته تا قسمت cheat كه بازي نما مجبور شد اسم قسمت رمزارو تغيي
596473
ر بده:evil:

بنظر من اول بازي نما چون از اول بوده كساي ديگه اومدن تقليد كردن از جلد مجله گرفته تا قسمت cheat كه بازي نما مجبور شد اسم قسمت رمزارو تغيي
596473
ر بده:evil:
داری اشتباه میکنی پسر :biggrin1:
این بازی رایانه هست که سه چهار سال پیش اومد و به دلایلی دیگه چاپ نشد و دوباره شروع به کار کرد ;)

الان زنگ زدم بازی رایانه گفت 2 روز دیگه تو کیوسک واقعا همون روز پخش میشه تو ولیعصر یا میدون انقلاب مجله رو پیدا کرد؟

5 شنبه می تونید از روزنامه فروشی ها و نمایندگی ها تهیه کنید کسانی هم که در شهرستان هستن باید این رو در نظر بگیرن که با چند روز تاخیر به دستشون می رسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or