بحث پیرامون مجله بازیرایانه

ولی خدایی بچه ها راست میگن دیگه ! با اینکه بهترین مجله بازی توی ایران هست و من همیشه منتظرش میمونم ولی وقتی شماره جدید هنوز نیومده در حالی که خبرهای Tgs توش هست که برای 3 ماه قبل میشه آدم یه کم ناراحت میشه دیگه ! ولی در هر حال من که همیشه میخرم چون یه سال دیگه دوباره میشینم مقاله ها و تحلیلها و ... رو میخونم و حال میکنم.

ولی خدایی بچه ها راست میگن دیگه ! با اینکه بهترین مجله بازی توی ایران هست و من همیشه منتظرش میمونم ولی وقتی شماره جدید هنوز نیومده در حالی که خبرهای Tgs توش هست که برای 3 ماه قبل میشه آدم یه کم ناراحت میشه دیگه ! ولی در هر حال من که همیشه میخرم چون یه سال دیگه دوباره میشینم مقاله ها و تحلیلها و ... رو میخونم و حال میکنم.
پس باید گفت از خوانندگان خوب مجله هستی :biggrin1:

فردا وسط هفتس یعنی چاپ میشه؟

نه منظورم هفته دیگس ..

--------------------------------------------------------------
من به همه قول می دم که مجله 100% هفته دیگه منتشر میشه :biggrin1:
صبور باشید، مثل من!!! :biggrin1:

بابا چقدر غُر میزنین !
فکر میکنین مخصوصا مجله دیر چاپ میشه ؟
هیچ میدونین همین تاخیرها چه ضرر مالی سنگینی برای مجله داره ؟ نمیدونین دیگه !
ما خودمون از خدامونه مجله هرماه سر موقع چاپ بشه ... اگه این اتفاق بیفته نصف مشکلات مالی مجله حل میشه ... ولی مساله اینجاست که با وجود تمام تلاشها تا حالا این اتفاق نیفتاده!

تلاشها هم همچنان ادامه داره تا موقعی که بالاخره این اتفاق بیفته ! پس صبور باشید، مثل من!!! :)

بابا چقدر غُر میزنین !
فکر میکنین مخصوصا مجله دیر چاپ میشه ؟
هیچ میدونین همین تاخیرها چه ضرر مالی سنگینی برای مجله داره ؟ نمیدونین دیگه !
ما خودمون از خدامونه مجله هرماه سر موقع چاپ بشه ... اگه این اتفاق بیفته نصف مشکلات مالی مجله حل میشه ... ولی مساله اینجاست که با وجود تمام تلاشها تا حالا این اتفاق نیفتاده!

تلاشها هم همچنان ادامه داره تا موقعی که بالاخره این اتفاق بیفته ! پس صبور باشید، مثل من!!!
وقتی 10 بار بری سر بزنی تو سرما اونم یه مسافت زیاد رو اونوقت می فهمی دیر اومدن یعنی چی
البته من که دیگه عمرن زود تر از 2 ماه برم سر بزنم چون ماه نامه نیست , دو ماه نامست عملا
مشکل مالی به خواننده ها مربوط نیست
در ضمن اون وقت که اومدن 100 صفحه رو کردن 130 صفحه باید به فکر به موقع چاپ شدنم می بودن
راستی اگه ممکنه بگین شما چه سمتی تو بازی رایانه دارین؟

وقتی 10 بار بری سر بزنی تو سرما اونم یه مسافت زیاد رو اونوقت می فهمی دیر اومدن یعنی چی

با زدن یک تلفن به دفتر مجله و سوال کردن اینکه مجله اومده روی کیوسک یا نیومده، دیگه نیازی نیست 10 بار توی سرما سر بزنین به جایی !

راستی اگه ممکنه بگین شما چه سمتی تو بازی رایانه دارین؟

نویسنده

آقا منم يه چيزي بگم ؟
به نظر من اگه همينجوري پيش بره من فكر ميكنم كه قافيه رو ببازه
هرچند من همه شماره هاش رو دارم ( يعني از سال فكر ميكنم 80 ، 81 يعني از اولين شماره اش رو دارم..
يعني من به خاظر اون دوران خوبه كه ميخرمش
ولي از بروبچز بازيرايانه تقاضا دارم كه يه فكري به حال مجله بكنن
خدايي خيلي توش بيريخته
خواهش ميكنم نذارن اينجوري بمونه ...
خواهشاً يه كم پيشرفت كنيد ، بازينما توي هر شماره اش يه چيز تازه داره
ولي مال شما ...

نمیشه یه کار دیگه کرد ؟ مثلآ مجله رو خودتون چاپ کنین و از طریق مغازه ها و بعضی روزنامه فروشی ها بفروشین ؟ یعنی دیگه نیازی به مجوز نباشه و هروقت بخواین منتشر بشه.:biggrin1:

خدايي خيلي توش بيريخته
خواهش ميكنم نذارن اينجوري بمونه ...

اتفاقا خیلی قشنگه و توی همه ی صفحه ها از رنگبندی بسیار زیبایی استفاده شده و صفحه آرایی هم خیلی خوبه . مخصوصا قسمت نقد ها . ;)

نمیشه یه کار دیگه کرد ؟ مثلآ مجله رو خودتون چاپ کنین و از طریق مغازه ها و بعضی روزنامه فروشی ها بفروشین ؟ یعنی دیگه نیازی به مجوز نباشه و هروقت بخواین منتشر بشه.:biggrin1:

من متوجه نشدم!
الان مگه داره چیکار میکنه؟:confused:

امين منظورم اينه كه اصلآ براي چاپ مجله دنبال مجوز و كارهاي اداري و ... نباشن. خودشون بدن به يه چاپخونه و پخش كنن توي مغازه ها و جاهايي مثل پايتخت و ...

!!!!!!!!
جدا فك ميكنين ميزارن هركي هرچي خواست بنويسه و چاپ كنه؟
اينجا ايرانه. (البته قبلا ايران بوده؛ الان نميدونم چي بايد گفت بهش).
welcome to hell

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or