619
مدیر انجمن
من فکر نکنم منظورش در رابطه با اصل خریدن بوده اینجا. برداشتی که من کردم این بود که سازنده ها ( مثلا ) همه تو جو MW ها هستند و سبک اینطور بازی های را نمی شناشند. ا( چرا سهیل منصوری فکر کرده همه مثل مجلشون تو بازی های "کپی" می غلتند و کسی شعور نداره بازی اصل بخره ؟)
اولا عزیزم شما چند تا از نویسنده های بازی رایانه را از نزدیک دیدی که میگی ماها فقط کپی بازی می کنیم و دوما این حرف شما یعنی نویسنده های بازی رایانه به طور کلی شعور ندارند. در اخر هم من نمی دونم الان یک نویسنده ای ( نه آقای منصوری ) کلا یک نویسنده ای میاد یک چیزی میگه شما خوشت نمیاد بعد یک دفعه ای کیفیت مجله کلا میاد پایین ! بعد اون زمانی که دو صفحه نقد فقط درباره بخش چند نفره BO چاپ شد چرا هیچ کس نیومد چیزی بگه ؟نکنه تیم بازی رایانه بازی هاشون از سر کوچشون سه تا صد تومن می خرن ما خبر نداریم بعیدم نیست البته همین سه تا صد تومن که مدرن وارفر3 نقد می کنند اما از بخش انلاینش سه خط می نویسند و بقیش برای بخش تک نفره و گرافیک اینا میشینن تحلیل می کنند شاید نفهمیدم که بازی مثل مدرن وافر بخش تک نفرش مثل یک دستمال کاغذی یک بار مصرف برای خریدار اصلش هست و بازیباز وقت خودشو روی بخش چند نفره این بازی می زاره.