بحث پیرامون مجله بازیرایانه

اینو یادم رفت بگم،کی گفته وقتی یه بازی نفد میشه،باید با بازی دیگه مقایسه بشه؟
هر جای نقد نگاه میکردی داشت با یه بازی دیگه مقایسه میشد:
Fallout 3-Morrowind-Oblivion
مخصوصا Dragon Age.
داریم میگیم نقد!!! نمیگیم مقایسه!!! حتما اینو درک کنین.
پس با این حساب اگر قرار باشه از این به بعد این کار رو بکنیم که دیگه گل ها چه گل میشه.....

مخصوصا Dragon Age.
پس با این حساب اگر قرار باشه از این به بعد این کار رو بکنیم که دیگه گل ها چه گل میشه.....

اینم یک ایراد کاملا منطقی دیگه ....

این دیگه از اون حرفا بود!!!
کاملا ضایع هست چرا اینو گفتی!!!
مشکلت از اینجا آب میخوره که Uncharted بهترین بازی سال نشد....
به همین سادگیه...
اشکال نداره،GOTY هر چی جایزه داشت داد به Uncharted.
هر وقت تونستن یه بازی Open-World با همچین جزئیاتی بسازن،و اینقدر زیبا و کامل، اونوقت بیاین ادعای پیشرفت بکنن.
اصلا فکر کنم بازی نکردی که اینو میگی....
انچارتد 3!! خندم میگیره اگر آنچارتد بازی سال می شد که به عقل و شعور خیلی ها شک می کردم! آنچارتد سه بر خلاف 2 یک بازی کاملا متوسط بود در هر دو زمینه بخش تک نفره و چند نفره ! پس همه چی به هم ربط ندید لطفا .

---------- نوشته در 01:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:43 PM ارسال شده بود ----------

من میگم آدم باید منصف باشه .....
همه چیزو باید تو نقد ببینه ....
اگه این بازی 100 تا مشکل داره 10000 تا خوبی هم داره .... پس همونطوری که بدی ها دیده میشه باید خوبی ها هم دیده بشه .... نسبت باید رعایت بشه ...
کسی که این بازیو نقد کرده این نسبتو رعایت نکرده و دقیقا عکسشو عمل کرده ....
این کار باعث شده که همه به این نقد ایراد بگیرن نه اینکه ایشون حقایقو گفته ....
نقد باید یک سری شرایط داشته باشه که مهمترینش انصافه و این آقا رعایت نکرده ....
در مورد بازی سال شدن هم منتقد ها هم محاسنو دیدن هم معایب و با توجه به فوق العاده زیاد بودن محاسن این بازیو به عنوان بازی سال انتخاب کردن....
بهترین شدن و تعریف و تمجید هم باید همراه" انصاف" باشه که خیلی ها از جمله منتقد ها و بازیباز ها و غیره در مورد اسکایریم رعایت نکردند .من در نقد بازی رایانه اسکایریم نکات مثبت هم دیدم و منفی هم دیدم چطور شما نکات مثبت ذکر شده ندیدید؟ بحث بازی سال شدن و محاسن باشه حدقل از نظر من نمی تونم جز شهر ارکام بتمن عنوانی شایسته اول شدن نام ببرم .

انچارتد 3!! خندم میگیره اگر آنچارتد بازی سال می شد که به عقل و شعور خیلی ها شک می کردم! آنچارتد سه بر خلاف 2 یک بازی کاملا متوسط بود در هر دو زمینه بخش تک نفره و چند نفره ! پس همه چی به هم ربط ندید لطفا .
به روی چشم!!! دفعه دیگه حتما به Bethesda خبر میدم که دیگه بازی نسازه تا دیگه دلیل الکی نتونین بیارین.
با پروانه در برف خوش باش..............

مخصوصا Dragon Age.
کی گفته نمی شه اینکارو کرد؟ درک و تفکر هر نویسنده و منتقد از بازی مورد نظرش سبک خاصی می طلبه .به خصوص وقتی بازی های ساختار شکنی می کنند و در نظر شخص برتری های خاصی دارن ممکن فقط ممکن شخص ترجیح بده از مقایسه یا هر شیوه دیگه استفاده کنه نقد برای نویسندش هست و فرد با توجه به درک خودش از بازی مورد نظر می نویسش و نه برای دل خوشی بقیه یا اینکه کسی به به چه چه کنه که آخ جون از بازی مورد علاقم تعریف کرده یا نه . حالا عده ای موافق پیدا می شه عده ای مخالف و غیره که خب چیز طبیعی هست.این نه کوبیدن بازی نه هیچ چیز دیگه .

حالا واقعا ایشون تونستن زیبایی بازی رو درک کنن؟
یا چند ساعت از وقتشو پای این گذاشته که یه پروانه رو توی برفا دنبال کنه؟
نمیدونم دیدی یا نه ولی ایشون نقد Kingdoms Of Amalur رو با آب و تاب نوشته بودن که آدم میگفت خدایا! این چیه؟!!! بعد از بازی کردنش دیدیم نه تنها به پای Skyrim نمیرسه بلکه تا Skyrim هنوز دهه ها فاصله داره....
ببینم تفاوت بین Oblivion و Skyrim رو تا حالا دیدی؟

یه دفعه اتفاقی همه سایتا و منتقدا رو جو گرفت و به بازیی توی سبک نسبتا کم طرفدار RPG نمره کامل دادن؟

کی گفته نمی شه اینکارو کرد؟ درک و تفکر هر نویسنده و منتقد از بازی مورد نظرش سبک خاصی می طلبه .به خصوص وقتی بازی های ساختار شکنی می کنند و در نظر شخص برتری های خاصی دارن ممکن فقط ممکن شخص ترجیح بده از مقایسه یا هر شیوه دیگه استفاده کنه نقد برای نویسندش هست و فرد با توجه به درک خودش از بازی مورد نظر می نویسش و نه برای دل خوشی بقیه یا اینکه کسی به به چه چه کنه که آخ جون از بازی مورد علاقم تعریف کرده یا نه . حالا عده ای موافق پیدا می شه عده ای مخالف و غیره که خب چیز طبیعی هست.این نه کوبیدن بازی نه هیچ چیز دیگه .

اعلام نظر کاملا آزاده(آدم حرفی رو که میخواد میزنه)
منتقد نظر شخصیش رو گفته ،ما هم درمورد نظرش اعلام نظر میکنیم.

دیدگاه شما از دیدگاه منتقد هم غیرمنصفانه تره.شاید قبل از انتشار بازی جبهه گیری کردی.
نمیدونم شما اسکاریم رو بازی کردی یا نه( چندساعت؟)ولی برای ما چندتا از نکات مثبتشو بگو ک معلوم شه بازی کردی و این حرفارو میزنی.

منم نمی دونم شماها اسکایریم "بازی " کردید به معنای واقعی یا تایمر گذاشتید ساعت بازی چک کنید؟ چرا تا صحبت از این بازی می شه همه دنیال زمان بازی کردن هستند بارها اینو در نظرات مختلف دیدم من اسکایریم فلان ساعت بازی کردم و و و معیار برتری شده دیگه .حقیقتش اسکایریم بازی کردم اما نه مثل خیلی ها 1000 ساعت(!) کم تر از ده ساعت شد علتشم اینکه نتوستم بازی تحمل کنم نتوسنتم با این به اصطلاح شاهکار کنار بیام .قصد کوبیدن بازی ندارم اصلا اما اسکایریم برام یک بازی بزرگ سال 2011 نیست همون طور که u3 نبود. نقد بازی رایانه منصفانه می دونم چون نظرشو گفته تعریف بی جا نکرده .می شه تعدادی از این سایت های که سرشون به تنشون می ارزه نام ببرید که به اسکایریم نمره " کامل " دادند؟

---------- نوشته در 01:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:43 PM ارسال شده بود ----------

بهترین شدن و تعریف و تمجید هم باید همراه" انصاف" باشه که خیلی ها از جمله منتقد ها و بازیباز ها و غیره در مورد اسکایریم رعایت نکردند .من در نقد بازی رایانه اسکایریم نکات مثبت هم دیدم و منفی هم دیدم چطور شما نکات مثبت ذکر شده ندیدید؟ بحث بازی سال شدن و محاسن باشه حدقل از نظر من نمی تونم جز شهر ارکام بتمن عنوانی شایسته اول شدن نام ببرم .
به نظر خود شما تو نقد بیشتر از بازی تعریف شده بود یا بازیو کوبونده بود ؟
عزیز من میگم باید نسبتو رعایت کنه در مقابل 10 تا مشکل 100 تا خوبیشو بگه چون این بازی 100 برابر ایراداتش دارای محاسن بود ....
حالا شما از این بازی بدت اومده نمیتونی بگی حقش نبود به اینجا برسه ...
من و خیلی دیگه از کاربرها هم میتونیم بگیم بتمن به درد نمیخوره .... واصلا نباید 5 از 10 هم بهش داد .... به نظر شما این درسته ؟
هرچند خود من حقیقا اونقدر که با شماره اول بتمن حال کردن با آرکهام سیتی حال نکردم ولی هیچ وقت منکر خوب بودن این عنوان نشدم چون میدونم که این نظر شخصی منه .... وبا نظر عموم تفاوت داره .....
اون وقت یه منتقد که باید منصف باشه و منصفانه بازیو نقد کنه بیخیال انصاف شده و با دیدگاه شخصیش بازیو نقد کرده ....
اگه منم منقد بودم و آرکهام سیتی حسابی میکوبوندم خود شما الان اینجا اعتراض نمی کردی؟

آفرین...دلیل اصلیش همینه.

تایمر زدنی که گفتی به خاطر اینه که اگه دفعه اولت باشه TES (هرشماره ای)بازی میکنی بدون مبالغه حداقل 50-60 ساعت زمان میخاد تا رابطه کارکتر و دنیای بازی و گیم پلی رو بفهمی. مثل بتمن ساده و سریع با مخاطب ارتباط برقرار نمیکنه،طول میکشه و زبان در حد معمولی به بالا میخاد(چند تا از کتاباشو خوندی؟) ولی وقتی اتمسفر بازی دستت اومد میبینی هیچ بازی ارتباطی با این عمق باهات برقرار نمیکنه.
بخاطر همین بزرگی و ارتباط عمیقش هست که با بازیهای دیگه فرق داره و عیب هاش به چشم نمیاد.

کم تر از ده ساعت شد علتشم اینکه نتوستم بازی تحمل کنم نتوسنتم با این به اصطلاح شاهکار کنار بیام
اکشن و صحنه های سینمایی(تازه تو این شماره پیشرفته و چشم نواز شده شما باید Morrowind روبازی میکردی) که شما اولش دیدی 1-فقط قسمتی از گیم پلی بازیه(ابعاد گیم پلی خیلی بیشتر از حرفاست) 2-در حد مبتدی بوده و پیشرفته نشده بوده.واقعا زیر ده ساعت زمانی نیست در این بازی که انقدر با اطمینان نظر بدی.

درنهایت فکر میکنم شما سلقیه خیلی اکشن داری و روح Rpg رو درک نکردی.
اونوقت میدیدی بازیای دیگه نسبتا سطحین یعنی چی

نسخه ی جدید بازی رایانه رو گرفتم . هنوز کامل نخوندم ولی برای یه مدت کوتاه بد هم نبوده . :-s
امیدوارم خوش قول باشید نسخه ی نوروزی بازیرایانه قبل از عید تو دکه ها باشه >:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or