بحث و گفتگو در مورد سریه Geforce 9

بالاخره یه 9800GT Zotac 512mb خریدم. راضیم از کاراییش. COD5 رو با نهایت گرافیک اجرا کرد. فقط وقتی می رم تو سایت can u run it ورژن shader رو هنوز می زنه 3 :( با اینکه با آخرین درایورش آپدیتش کردم. رو جعبه ش نوشته 4 رو ساپورت می کنه. ممنون میشم راهنماییم کنید.
راستی یه سوال دیگه پاور من گرین 430 وات هستش. کم نیست؟ کارتم و نمی سوزونه؟ یه پورت 6 پینه داشت واسه Vga وصل کردم.
امكان نداره. با برنامه ي GPU-Z امتحان كن. اون مطمئن ترين برنامست.
پاورتم خيلي لب مرزه. به نظر من عوضش كن. ممكنه تو بازياي خيلي سنگين كم بياره يا به كارت آسيب برسونه.

سلام دوست عزیز ...
من یه عضو جدید هستم . من می خوام یه سیستم برای بازی حرفه ای بخرم ( در حدود 1300000تومان فقط کیس) . می شه راهنمایی کنی . ضمنا سیستم رو بر مبنای XFX- GeForce GTX 280 - 1GB و ترجیحا Q9450 بگو . فکر می کنم در حال حاضر 760000 قیمت داره . می ارزه یا این که صبر کنم .
در مورد خوصیات XFX- GeForce GTX 280 - 1GB بگو ... مثلا کراسیس رو تا چه رزولوشنی می تونه بدون و با اور کلاک اجرا کنه ....
ممنون ..
لرد اسکارلت ....

آخرین ویرایش:
سلام
خسته نباشین دوستان یه سوال داشتم می خواستم اساسی کمکم کنین.
تو گیمهایی که aa توی option بازی نیست بعضی ها رو میشه از کنترل پنل کارت گرافیکی فعال کرد ولی خیلی ها رو نمیشه میشه بگین چطور میشه این کار رو کرد؟
مثلا بازی conflict ops یا battle for pasific رو نتونستم از کنترل پنل کارت گرافیک فعالشون کنم. ممنون میشم راهنمایی کنین گرافیکم هم 9800gtx هستش

سلام من قصد خرید یک 9800gtx دارم تا حدود 250 تومن نمونه ای معر فی کنید

تا چه مدت می تونم بازی های خفن باش اجرا کنم؟
من هفته پیش با 250 تومن 9800GTX برند Gainward رو گرفتم و راضی هستم اینکه تا کی بشه باهاش بازی خفن اجرا کرد مونده به سخاوت بازی سازها

سلام من قصد خرید یک 9800gtx دارم تا حدود 250 تومن نمونه ای معر فی کنید

تا چه مدت می تونم بازی های خفن باش اجرا کنم؟
میتونی zotac 9800gtx plus رو در نظر بگیری حدودا 260 265 تومن در میاد ، این مدل میتونه اکثر بازیها رو تو رزولوشن 1024*1280 با تنظیمات و جزئیات بالا خوب و روون اجرا کنه.

سلام
خسته نباشین دوستان یه سوال داشتم می خواستم اساسی کمکم کنین.
تو گیمهایی که AA توی option بازی نیست بعضی ها رو میشه از کنترل پنل کارت گرافیکی فعال کرد ولی خیلی ها رو نمیشه میشه بگین چطور میشه این کار رو کرد؟
مثلا بازی conflict ops یا battle for pasific رو نتونستم از کنترل پنل کارت گرافیک فعالشون کنم. ممنون میشم راهنمایی کنین گرافیکم هم 9800gtx هستش
الووو
یکی کمک کنه

من این برنامه GPU Z رو گرفتم فقط راستش نمی دونم کجاش Shader رو زده 3 یا 4 هستش. عکسشو می ذارم ممنون می شم راهنماییم کنید.
یه جاش نوشته 112 Unified

Attachments

این عکسو ببین اون پایین زده (sm 3.0 یا sm 4.0) :

200tlrt.jpg

ببخشید الان بهترین محصول nvidia چه کارتیه ؟ مشخصات کاملش رو میدین لطفا ؟
بعدش خول محطول nvidia است چه فرقی داره Zotac باشه یا چیزای دیگه ؟
بعد VGA تقلبی داره یا این که از جمهوری بگیری خیالت راحته ؟
متشکر میشم اگه راهنمایی کنید :love:

در حال حاضر سریعترین کارت و بهترین محصول gtx295 ، nvidia هستش مشخصاتش هم میتونی اون پایین تو اون لینک ببینی :

GeForce_GTX_295_med_3qtr.png

GeForce_GTX_295_med_f.png

GeForce_GTX_295_med_bracket.png
GeForce_GTX_295_med_b.png
GeForce_GTX_295_med_quad_sli.png

مشخصات
سوال دوم رو متوجه نشدم دقیقا منظورت چی بود ؟
شما برند رو با گارانتی معتبر بگیری هیچ مشکلی پیش نمیاد.
فقط این کارت هنوز وارد ایران نشده باید یه 1 ماهی صبر کنی.;)

ای وای ! غلط املائی پیش اومد ! :biggrin1:
بعدش خود محصول nvidia است چه فرقی داره Zotac باشه یا چیزای دیگه ؟
بعدش هم ببخشید هولوهش 260 تومن بهترین کارتی که تو ایران هست چیه ؟

خوب gpu که ساخت nvidia هستش ، شرکت های سازنده ی کارت گرافیک میان این gpu رو تو بردهای ابداعی یا رفرنس قرار میدن و عرضه میکنن تو بازار ، بین برندها هم از نظر کارایی فرقی نیست.
تا 260 هم من zotac 9800gtx plus رو پیشنهاد میکنم.

خوب evga یجورایی از نظر نام و نشان شاید سرتر باشه ولی مشکل اینجاس که evga گیر نمیاد ، قیمتاشم نسبتا بالا هستش گارانتی درست و حسابی هم نداره.
من zotacش رو پیشنهاد میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or