بحث و گفتگو در مورد سریه Geforce 9

بهتره که کارت رو بفرستی گارانتی به نظر میاد مشکل از خود کارت باشه شاید بخاطر نداشتن فن باشه که بعید میدونم.
در کل بفرستش گارانتی.

COOLINGSYS هم الآن 9600GT/1G/DDR3 با گارنتی 2 ساله الماس وارد کرده
قیمت 185 با فن کولر مستر
http://www.galaxytech.com/Product_Details.asp?id=180&class1=1&class2=
57231_ss.jpg

یه سری بنچمارک پیدا کردم که خودم بیشتر دنبال مقایسه ی کارایی 9800gt , 8800gt بودم :

imageview.php

imageview.php

imageview.php

imageview.php

imageview.php

imageview.php

imageview.php

imageview.php

============================================
Hardware Configuration

* CPU: Core 2 Extreme QX9770 (3.2 GHz, 1,600 MHz FSB, 12 MB L2 memory cache).
* Motherboard: EVGA nForce 790i Ultra SLI (P05 BIOS)
* Memories: Crucial Ballistix PC3-16000 2 GB kit (BL2KIT12864BE2009), running at 2,000 MHz with 9-9-9-28 timings.
* Hard disk drive: Western Digital VelociRaptor WD3000GLFS (300 GB, SATA-300, 10,000 rpm, 16 MB cache).
* Video monitor: Samsung SyncMaster 305T (LCD, 30”, 2560x1600).
* Power supply: OCZ EliteXStream 1,000 W.
* CPU Cooler: Thermaltake TMG i1
* Optical Drive: LG GSA-H54N

کارت 9800 gt که تست شده از نوع 1GB هستش.
مطمئنا اگه نگیم این 1GB حافظه ی گرافیکیش باعث کند تر شدن کارت میشه مسلما هیچ اثر مثبتی هم روی کاراییش نداره چون حتی سنگینترین بازیها هم بیشتر از 512 MB به حافظه ی گرافیکی احتیاج ندارن.
نتیجه ای هم که خودم گرفتم اینه که 9800GT با اینکه درکل تقریبا هیچنوع برتری خاصی به 8800GT نداره (بغیر Hybird power که برای صرفه جویی در انرژی استفاده میشه و 1فریم بازدهی بیشتر در کرایسیس!) حداقل بخاطر اسم خوف ترش ارزش گرفتن داره:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من حدود چند ماه پیش کارت گرافیک
geforce 9600 GSO 768 MB
رو خریدم 180 هزار تومن
ضمن اینکه به نظر میاد پیکسل شیدر3 داشته باشه
از اونموقع هم که سیستم رو ارتقا دادم تا به حال در هیچ بازی به مشکل نخوردم و اکثر بازیها روی 1280 یا 720پی به راحتی اجرا میشن
ضمن اینکه درایو گرافیک هم نصب نکردم و کلا اهلش نیستم
رم 2 گیگ و سی پی یو من هم اینتل 8400 E دو هسته هست
خلاصه تا به حال مشکلی نداشته ام خدا رو شکر
حالا گارانتی من مال شرکت رها هست با 20 ماه گارانتی
1. سوال من اینه که کیفیت شرکت گارانتی دهنده و همچنین کیفیت گرافیک مورد نظر چطور هست ؟
2. ضمنا ایا نصب درایو واقعا تاثیر چشمگیری دارد یا نه؟
3.و اینکه ایا با این گرافیک میشه حداقل تا 1 یا 2 سال اینده از گرافیک بی نیاز بود؟
خلاصه نظر دوستان با تجربه چیست ؟

سلام دوستان
من حدود چند ماه پیش کارت گرافیک
geforce 9600 GSO 768 MB
رو خریدم 180 هزار تومن
ضمن اینکه به نظر میاد پیکسل شیدر3 داشته باشه
از اونموقع هم که سیستم رو ارتقا دادم تا به حال در هیچ بازی به مشکل نخوردم و اکثر بازیها روی 1280 یا 720پی به راحتی اجرا میشن
ضمن اینکه درایو گرافیک هم نصب نکردم و کلا اهلش نیستم
رم 2 گیگ و سی پی یو من هم اینتل 8400 E دو هسته هست
خلاصه تا به حال مشکلی نداشته ام خدا رو شکر
حالا گارانتی من مال شرکت رها هست با 20 ماه گارانتی
1. سوال من اینه که کیفیت شرکت گارانتی دهنده و همچنین کیفیت گرافیک مورد نظر چطور هست ؟
2. ضمنا ایا نصب درایو واقعا تاثیر چشمگیری دارد یا نه؟
3.و اینکه ایا با این گرافیک میشه حداقل تا 1 یا 2 سال اینده از گرافیک بی نیاز بود؟
خلاصه نظر دوستان با تجربه چیست ؟
1. گارانتي ها اكثرا يه جور هستن. كيفيت گرافيكتون خوبه ولي شما با 180 تومن ميتونستيد 9600GT بگيريد كه بهتر از اينه.
2. نصب درايور تو بعضي بازيها تاثير داره و ممكنه باگهاي گرافيكي رو هم درست كنه. مشخصه آپديت كني بهتره.
3. هيچ وقت نميشه آينده رو پيش بيني كرد.

بالاخره یه 9800GT Zotac 512mb خریدم. راضیم از کاراییش. COD5 رو با نهایت گرافیک اجرا کرد. فقط وقتی می رم تو سایت can u run it ورژن shader رو هنوز می زنه 3 :( با اینکه با آخرین درایورش آپدیتش کردم. رو جعبه ش نوشته 4 رو ساپورت می کنه. ممنون میشم راهنماییم کنید.
راستی یه سوال دیگه پاور من گرین 430 وات هستش. کم نیست؟ کارتم و نمی سوزونه؟ یه پورت 6 پینه داشت واسه Vga وصل کردم.

Attachments

نه شما به سایت کاری نداشته باش کارت شما dx10 ساپورت یا همون sm4.0 ساپورته با gpu-z هم ببینی همینه پس نگران نباش.
پاورت هم با توجه به اینکه 9800gt حداقل یه 450w میخواد احتمالش کمه که به مشکل بخوره ولی اگه تونستی در اولین فرصت یه 500 یا 550 ردیف کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or