بحث و گفتگو در مورد سریه Geforce 9

نه تا اون حد این کارت نمیتونه برات کار کنه ، 9600gt میتونه اکثر بازیها رو تو رزولوشن 1024*1280 با تنظیمات و جزئیات متوسط خوب و روون اجرا کنه.;)

سلام دوستان

اگه میشه یه بنده خدایی منو راهنمایی کنه که اطلاعاتم کمه:blushing:

که تو کارت گرافیک 9600 gt برای چه شرکتی بهتره . مثلا برای xfx بهتره یا asus و ...

بعد دوستان کارت گرافیک 9600 ( 1.5 g ) بهتره یا 9600 ( 1 g ) چون میگن 9600 ( 1.5 g ) تقلبی هست

بعد دوستان ما اخر سر نفهمدیم که amd برای بازی بهتره یا intel :confused::confused::confused::confused::confused:

و میخواستم ببینم که با این سیستم میشه کرایسس تو چه درجه ای بازی کرد

MB : GIGA AY78
CPU : 7750 = 2
RAM : 4 GIGE
VGA : 9600 gt 1 g

دوستان اگه این سیستم جالب نیست یه زحمتی بکشید و بگین چه سیستمی در حد 500 هزار تومان معرفی کنید

با تشکر

سلام دوستان

اگه میشه یه بنده خدایی منو راهنمایی کنه که اطلاعاتم کمه:blushing:

که تو کارت گرافیک 9600 gt برای چه شرکتی بهتره . مثلا برای xfx بهتره یا asus و ...

بعد دوستان کارت گرافیک 9600 ( 1.5 g ) بهتره یا 9600 ( 1 g ) چون میگن 9600 ( 1.5 g ) تقلبی هست

بعد دوستان ما اخر سر نفهمدیم که amd برای بازی بهتره یا intel :confused::confused::confused::confused::confused:

و میخواستم ببینم که با این سیستم میشه کرایسس تو چه درجه ای بازی کرد

MB : GIGA AY78
CPU : 7750 = 2
RAM : 4 GIGE
VGA : 9600 gt 1 g

دوستان اگه این سیستم جالب نیست یه زحمتی بکشید و بگین چه سیستمی در حد 500 هزار تومان معرفی کنید

با تشکر
بارها گفته شده بین برندا در حالت ref هیچ فرقی از نظر کارایی وجود نداره فقط نوع خنک کننده ، گارانتی و.... فرقشون رو مشخص میکنه.;)
تو یه مدلی مثل همین 9600gt فرق چندانی بین حجم حافظه ها نیست 512mb واسه اکثر بازیها کافیه فقط پول اضاف دادنه همین.;)
این حرف که amd بهتره یا intel هم کاملا بی معنیه فقط میشه گفت تو یه رنج قیمت از هر دو کمپانی بخوایم در نظر بگیریم مدل intel سریعتره.;)
در مورد سیستم هم شما بنچای 9600gt رو ببین کاراییش تو crysis دستت میاد.;)
واسه ارتقاء هم تاپیک هست میتونی همونجا مطرح کنی.;)
یه سوال داشتم می خواستم بپرسم کسی می دونه الان کارت گرافیکه geforce 9600 gtتو بازار چنده؟
مدلای مختلف 9600gt از 110 تومن هست تا 170 تومن.;)

دوستان من یه مشکل با کارت 9600GT ddr3 خودم دارم و اون اینه که جدیدا کارت من به سیستمم شناخته نمیشه و هر چه درایور های Nvidia رو می خوام نصب کنم نصب نمیشه.!:(
به نظر شما مشکل از کجاست.؟(خیلی فوریه)لطفا به من شکست خورده کمک کنید:((.
به عکس زیر دقت کنید
a4a47l8ubbxlva67i9yx.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or