بحث و گفتگو در مورد سریه Geforce 8

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جناب Lich King فك كنم شما هم از روي طرفداري كردنه كه پست منو پاك كردي چون حرفم درست بود ميزاشتي حداقل يه چند روزي باشه كه بفهمن حرف حق جواب نداره
پست شما رو من پاک نکردم! شما که انقدر حرف از حق و این چیزا می زنی پس بهتره تا از چیزی کامل مطمئن نشدی انقدر سری قضاوت نکنی;)

ولی حالا همه پستا رو پاک می کنم!

GPU بکار رفته در ُps3 با یک ساختار گرافیکی ترکیبی و دورگه از Geforce 6/7 و GeForce 8 مجهز شده است.
منبع : مجله بزرگراه رایانه شماره 96 صفحه 26 - مقاله آشنایی با معماری GeForce 8800

G 8600

برو بچز بريد حال كنيد بلاخره سري ميد رينج هم داره مياد با قيمت عالي خودتون ببينيد
فقط يه چيزي ضد حال نخوريد اين سري كارتا اعلام شده كه همزمان با رليز R600 ميخاد بياد و فك كنم تو ماه مارس باشه يعني تا عيد تو ايران هم كه بيا ميتونه تا 250 هزار تومن هم بالا بره
473jeo6.jpg

2pobqz9.jpg

برو بچز بريد حال كنيد بلاخره سري ميد رينج هم داره مياد با قيمت عالي خودتون ببينيد
فقط يه چيزي ضد حال نخوريد اين سري كارتا اعلام شده كه همزمان با رليز R600 ميخاد بياد و فك كنم تو ماه مارس باشه يعني تا عيد تو ايران هم كه بيا ميتونه تا 250 هزار تومن هم بالا بره
473jeo6.jpg

2pobqz9.jpg

تاریخ انتشار R600 از طرف چنتا سایت January 22 حدس زده شده دیگه خیلی تاخیر کنه میره برا February بعید می دونم تا March طول بکشه.
http://www.beyond3d.com/

473jeo6.jpg

2pobqz9.jpg
لطفا منبع اطلاعاتی خودتونو بگین

ازdx10 که ساپورت میکنه؟

اگه نمیکرد که جزو سری 8 نبود ! :)

این که خیلی مفته

خیالت راحت . . .بیاد ایران 80 تومن میره روش ! :mad:

بچه ها میگم هیچ راهی نیست که جنس رو بدون گمرک رد کنیم ؟
مثلا میشه به فامیلی چیزی که اونوره بگیم تا برامون پست کنه ؟
اون وقت گمرک شامل حالش میشه ؟

بابا 8300 جزو Low End حساب ميشه و باز هم براي گيم مناسب نيست.حالا شايد از خيلي از كارتهاي فعلي بهتر بشاه...

مجتبي دستت درست.
مارو بي خبر نذار

آخرین ویرایش:
خوب من انتخابم رو از تو این لیست کردمً
8.gif

8600 ultra
خیلی خوبه... 179 دلار.. میاد ایران اولش میشه 300 هزار بعد از 3 ماه میشه نزدیک 160 تومن... میریم میخریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or