بحث و گفتگو در مورد سریه Geforce 8

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من که بد نیست..... حداقل بازی های با dx 10 رو اجرا میکنه....
ولی نباید ازش انتظار داشته باشی که واست با تمام قدرت یه بازی رو اجرا کنه

خوب من انتخابم رو از تو این لیست کردمً
8.gif

8600 ultra
خیلی خوبه... 179 دلار.. میاد ایران اولش میشه 300 هزار بعد از 3 ماه میشه نزدیک 160 تومن... میریم میخریم
نه بابا به اين افتضاحي كه ميگي هم نيست مثلا 7600 جي تي رو اونور ميدن 145 دلار اينور ميدن 220-210 تومن
ايني كه تو انتخاب كردي هم ميشه 250 -260 به 300 ديگه احتمال نميدم برسه البته شايد دو هفته اول اينطوري باشه نه سه ما (آخه اين پيش بينيه تو كردي جواد؟):biggrin1:
گير ندي رو حرفما ميدوني كه من حرف رو هوا ميزنم :cheesygri

مثلا از 7600 بالاتره؟؟
قدرتش به نظرت شبیه کدوم مدله؟؟

نه ببين اصلا مساله قدرت در ميون نيست مثلا مطمعن باش 6800 قدرتش از 8300 بالاتره منظورم اينه كه از لحاظ فريم ريت خيلي قوي تره ولي 6800 DX10 رو نميساپورته ولي 8300 چون سري 8 هست DX10 رو ميساپورته ولي فريم ريتش (پرفورمنسش) از 6800 پايين تره يعني فقط تفاوت اينا رو همين DX هست يعني تو ميتوني احتمالا كرايسيس رو با حالت DX 10 ببيني با فريم ريت افتضاح ولي با فريم به نسبت خوب با 6800 ميتوني در حالت DX9 بازي كني
گرفتي الان ديگه اره ؟

نه بابا به اين افتضاحي كه ميگي هم نيست مثلا 7600 جي تي رو اونور ميدن 145 دلار اينور ميدن 220-210 تومن
ايني كه تو انتخاب كردي هم ميشه 250 -260 به 300 ديگه احتمال نميدم برسه البته شايد دو هفته اول اينطوري باشه نه سه ما (آخه اين پيش بينيه تو كردي جواد؟):biggrin1:
گير ندي رو حرفما ميدوني كه من حرف رو هوا ميزنم :cheesygri
گیر میدهیم......
حالا ببینم خدا چی میخاد .... یه دف دیدی r600 خریدم... با اینکه حالم از ati به هم میخوره.... ولی دیگه هر چی باشه زیر مجموعه جیگر بابا یعنی amd :love: شده

خوب من انتخابم رو از تو این لیست کردمً
8600 ultra
خیلی خوبه... 179 دلار.. میاد ایران اولش میشه 300 هزار بعد از 3 ماه میشه نزدیک 160 تومن... میریم میخریم

اتفاقا من هم از اون خوشم اومد. اگه بتونم سیستمم رو بروز کنم ، اوایل تابستون خواهد بود.

به نظر شما این فرایند کاهش قیمت تا اون موقع تموم میشه ؟ :eek:

بستگی داره که کی بیاد این کارتها
البته چون از یه نسل داره وارد یه نسله دیگه میشه این فروشنده ها خوب از خجالتمون در میان!
دقیقا.... قضیه خون بابا ...از این جور چیزا

8600 اولترا بياد ايران از 250 تومن بالاتر نميره(طبق تجربه از 7600 و 6600 جي تي)
7900 جيتي قيمتش مثلا ميره روي 140-180 يا اين كه ديگه كلا توليدش متوقف ميشه
اينم بگم 7900 از 8300 قويتره

dx10 بخوره تو سرش:)
وقتي نميتونه بازي رو با فريم مناسب اجرا كنه dx10 به چه دردي ميخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب ادم عاقل يه dx9 دار ميگيره كه حداقل بتونه بازي رو با dx9 با فريم خوب بازي كنه.
عملا اون dx10 8300 براي بازي به درد نميخوره.شايد توي ويستا و قابليت هاي گرافيكي ويندوز بهتر باشه ولي اصلا براي گيم مناسب نيست.

خوب اون 8800 Gts که 299 دلاره توی ایران چقدر میشه ؟؟؟؟

من دیروز بازار رضا بودم 8800 GTX 768 MB DDR 3 رو قیمت کردم حدود 700 هزار تومن گفت:-"
حالا من چون تا الان فرق بین GTS با GTX نفهمیدم (یکی مارو روشن کنه ممنون میشیم) قیمت دقیق GTS نمیتونم بهت بگم ولی اگر اونور 299 $ باشه اینجا 350 هزاز تومن اینطورا هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or