بحث و گفتگو در مورد سریه Geforce 8

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
طبق قولی که داده بودم گرافیکمو با 3Dmark 03 05 06 تست زدم تا دوستان بتونند بهتر تصمیم بگیرند وکمک کوچیکی بهتون کرده باشم از دوستان خواهش میکنم اونا هم اگه واسشون مقدور با کارتهای گرافیکشون (7600 به بالا) بنچ بزارند تا دوستان بهتر تصمیم بگیرند تنها نکته اینکه بالاترین امتیاز در 03 اور شده در فرکانس 590/745 بدست اومده بیشتر از اینرو هنوز تست نکردم.
amd:3800 X2.....Inno3d 8600gt....2*1 ram bus 800....msi k9n ultra2f

Picture Host - PicTiger
نظرتونرو هم بگید.

دوست عزیز اگه میشه می تونی یه بار هم سیستمت رو با 1.5 گیگ رم با 05 تست کنی و نتیجش رو اعلام کنی .:blushing:
در ضمن اگه لطف کنی مشخصات کامل کارت گرافیک و رمت رو بگی ممنون می شم!!:blushing::blushing:

آخرین ویرایش:
اگه کسی قصد خرید Gigabyte 8600 GT یا Gigabyte 8600 GTS رو داره یا حتی اگه این یکی از این کارتها رو قبلاً خریده، هر چه سریعتر به من پیام خصوصی بده! :((

درود و صد درود سلامو صد سلام :cheesygri
من میخوام سیستمو یه آپگرید اساسی کنم!
میخواستم ببینم به نظرتون این BFG 8600 GTS OC2 که میگین خوبه چطوریاس؟
مثلا تو dirt چقدر فریم میگیره؟
تو crysis چی ساپورت میشه؟
بعد یه سوال حیاتیه دیگه!
اگه من مادر بورده SLI بگیرم دوتا از این کارت باعث میشه سرعتم 2 برابر شه یا نه؟

درود و صد درود سلامو صد سلام :cheesygri
من میخوام سیستمو یه آپگرید اساسی کنم!
میخواستم ببینم به نظرتون این BFG 8600 GTS OC2 که میگین خوبه چطوریاس؟
مثلا تو dirt چقدر فریم میگیره؟
تو crysis چی ساپورت میشه؟
بعد یه سوال حیاتیه دیگه!
اگه من مادر بورده SLI بگیرم دوتا از این کارت باعث میشه سرعتم 2 برابر شه یا نه؟

سلام
اولا سیستم فعلیت چیه؟
اگه محمد 66 سخت افرای که فکر کنم 6320 یا 6420 داری:دی
اون 8600 هم کارت خوبیه...تا ته هم اور شده...فقط مساله قیمتشه که بهتره بودحرو بدی و یه 8800 320 بگیری.
توی DiRT روی 1024 نسبتا High میتونی بازی کنی...کرایسیس هم میتونی بازی کنی در حد خوب ولی نه عالی...
نه باعث نمیشه...بیشتر میشه ولی 2 برابر هرگز! اگه انقدر بودجه داری 8800 بگیر خوب.

سلام
اولا سیستم فعلیت چیه؟
اون 8600 هم کارت خوبیه...تا ته هم اور شده...فقط مساله قیمتشه که بهتره بودحرو بدی و یه 8800 320 بگیری.
توی DiRT روی 1024 نسبتا High میتونی بازی کنی...کرایسیس هم میتونی بازی کنی در حد خوب ولی نه عالی...
نه باعث نمیشه...بیشتر میشه ولی 2 برابر هرگز! اگه انقدر بودجه داری 8800 بگیر خوب.
سیتم فعلیم 6800 هست با 1 گیگ رم و 2.2 cpu intel
که میخوام بکنمش amd x2 4200 گرافیک هم براش بیشتر از 300 نمیتونم بزارم!
راستی من پاورم 450 هست! به نظرت میکشه این کارتارو یا عوضش کنم(منظورم با sli نیستا 1 دونه کارتو میگم)
اینم نفهمیدم چی میگی:cheesygri

راستی من پاورم 450 هست! به نظرت میکشه این کارتارو یا عوضش کنم(منظورم با sli نیستا 1 دونه کارتو میگم)

خوب اصلا یه کاره دیگه کن:
کل بودجت رو بگو و قطعاتی که میخوای تا سیستم کامل پیشنهاد بدم.
یکی توی سایت sakhtafzar.com با یوزر محمد 66 عضو بود گفتم شاید شمایی:biggrin1:

اگه SLI کنی 2 تا BFG 8600GTS OC2 رو تا 80% افزایش کارایی داره.
ولی حتما motherboard رو chip 680i یا chip 650sli بگیر که بعدن بتونی sli بکنی.
در ضمن BFG 8600 GTS ها تو SLI افزایش کارایی زیادی دارند.
بسته به بازی حتی 100% کارایی رو دارند مثل age of empire3 یا battle for middle earth2
ولی در کل افزایش کارایی 70% رو برای بیشتر بازی ها دارد.
در ضمن حتما BFG بگیر که بتونی بعدن SLI کنی چون همه شرکت ها موجود در ایران همه ی کارت ها رو نمیارن و اگه هم بیارن بعد از 3ماه دیگه اوون کارت رو نمیارن.

دوست عزیز اگه میشه می تونی یه بار هم سیستمت رو با 1.5 گیگ رم با 05 تست کنی و نتیجش رو اعلام کنی .
در ضمن اگه لطف کنی مشخصات کامل کارت گرافیک و رمت رو بگی ممنون می شم
دوست خوبم با 1 رم یک گیگ تست زدم ولی زیاد در این نرم افزار تاثیرشو نشون نمیده ولی دی سایر موارد فرق میکنه:رم Mushkin 2*1gb bus800.vga:8600gt 540/1400
http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8600gt.htm
البته عکسش دقیقا اون نیست یه مقدار فرق میکنه.
06 رو روی دیفالتش1280*1024 تست بگیر ببینم بهت چند تا میده...
ببخشید یه مقدار دیر جواب دادم اتفاقا تست زده بودم ولی فراموش کردم بزارم:

البته با درایور 158.22 حدود 150تا اضافه میشه ودر 03 امتیاز رو از 13630 به 14450تا میرسونه ولی با درایور 162.18 زیاد تفاوت چشمگیری نداشت:

در مورد مادربورد هم من تا خریدن Abit KN9SLI پیش رفتم ولی با رمهام در حالت دوتایی ودوئل چنل مچ نشدن منم دیگه در توانم نبود که رمهارو هم عوض کنم رفتم این MSIرو خریدم خداییش خیلی خوبه حداقل نسبت به مادربورد قبلیم امکانات خیلی بهتری داره ولی چون با ابیت کارنکردم نمیتونم نسبت به اون نظربدم حتی تا 15درصد بطور اتوماتیک سیستمرو اور میکنه و عملکرد
COOL n Quiteشم عالیه.
محمدرضا دیدی مشکل از مادبورد قبلیم بود هم تواور سیستم وهم اور کردن کارت گرافیک اصلا قابل مقایسه نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or