بحث و گفتگو در مورد سریه Geforce 8

• Thread starter Thread starter Carbon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من دیروز یه کارت 8500 GT با برد Gigabyte گرفتم 154.000 تومن ضرر که نکردم بچه ها؟
نه:biggrin1:ولی گیگابایت خیلی سود برده:laughing:
ضرر نکردی...بیچاره شدی:biggrin1:..اگه میتونی پس بده یه 8600 جی تی با برد لیدتک بگیر!
اینم 8600gts oc2
من سره حرفم هستم:biggrin1:ریویو رو هم تا ته خوندم...عجب مسخره بود! ادم به خاطر 5 فریم بره 20 تومن بیشتر بده(5 فریم توی حداکثر کارایی!)..خوب خودش اور میکنه...اورم نکنه باید خیلی گوشاش دراز باشه اینو بگیره:biggrin1:اصلا خرید 8600 جی تی اس با این قیمت اشتباهه!...یه 8600 جی تی با 150 تومن میگیره یه اور ساده! خیلی ساده با ریوا میکنه در حد همین میشه!(البته بدون ولت اینا میشه در حد 8600 gts عادی که زیاد با این oc2 فرقی نداره!اگه ولت مود بشه که اینم رد میکنه...حالا ولت مود ایناش بماند

آخرین ویرایش:
من که اصلا از حرفای شما سر در نیاوردم یکی می شه به من بگه یک سیستم ردیف برای pc م که تا چند سال بازی ها را بدون مشکل ساپرت کنه چیه؟
کودوم سری از geforce 8 فعلا از همه بهتره و به قیمتش می ارزه؟

من که اصلا از حرفای شما سر در نیاوردم یکی می شه به من بگه یک سیستم ردیف برای pc م که تا چند سال بازی ها را بدون مشکل ساپرت کنه چیه؟
کودوم سری از geforce 8 فعلا از همه بهتره و به قیمتش می ارزه؟

cpu:c2d q6600
ram:3x1gb
vga:geforce 8800 gtx
این حداقل تا 2 سال میتونه نسبتا خوب بیاد جلو;)

نه:biggrin1:ولی گیگابایت خیلی سود برده:laughing:
ضرر نکردی...بیچاره شدی:biggrin1:..اگه میتونی پس بده یه 8600 جی تی با برد لیدتک بگیر!
خوبی Gigabyte 8500 GT اینه که یه Dawn of War: Dark Crusade توش هست که میشه آنلاین بازی کرد (نکته مثبت رو داشتی؟:biggrin1:)
البته کاش مثل 8600GT توش Supreme Commander میذاشت! (هائوون؟)

سلام.
یه سؤال داشتم.
من چند 4-5 سالی هست کامپیوترم آپگرید نکردم. چون لپتاپ خریدم و برای بازی هم از 360 استفاده میکنم.
میخوام بدونم الان بهترین کارت گرافیک تو بازار چه مدلیه؟ من رفتم تو سایت nvidia فکر کنم رده 8800 بهترینش بود ولی خودش باز چند مدل داشت.
قبلنا یادمه بجز خوده Chipset که nvidia بود، مدلهای تو بازار Board شون هم فرق میکرد. مثلا دو تا کارت گراافیکی دقیقا یه مدل چون Boardشون فرق میکرد، یکیش بهتر بود و رو همین حساب گرونتر بود. الانم اینجوریه؟
اگه اینطوریه پس بهترین کارت گرافیکی موجود تو بازار چیه و Boardش چیه؟ اگه حدود قیمت رو هم دارید بدید لطفا.
در ضمن آیا بزودی کارت گرافیک خفتری ازطرف nvidia یا ATI میاد تو بازار که ارزش صبر کردنو داشته باشه؟

وبی Gigabyte 8500 GT اینه که یه Dawn of War: Dark Crusade توش هست که میشه آنلاین بازی کرد (نکته مثبت رو داشتی؟)
:biggrin1:
8600ش خوبه:biggrin1:به خاطر supercom:biggrin1:

وبی Gigabyte 8500 GT اینه که یه Dawn of War: Dark Crusade توش هست که میشه آنلاین بازی کرد (نکته مثبت رو داشتی؟)
:biggrin1:
8600ش خوبه:biggrin1:به خاطر supercom:biggrin1:
میخوام بدونم الان بهترین کارت گرافیک تو بازار چه مدلیه؟ من رفتم تو سایت nvidia فکر کنم رده 8800 بهترینش بود ولی خودش باز چند مدل داشت.
8800 ultra
البته من 8800 gtx رو به دلیل قیمت بهتر و بازدهی نسبتا مساوی باولترا ترجیح میدم.

گه اینطوریه پس بهترین کارت گرافیکی موجود تو بازار چیه و Boardش چیه؟ اگه حدود قیمت رو هم دارید بدید لطفا.
در ضمن آیا بزودی کارت گرافیک خفتری ازطرف nvidia یا ATI میاد تو بازار که ارزش صبر کردنو داشته باشه؟
BFG 8800 gtx oc2
از 700 بیشتر باید باشه...
از انویدیا که قراره geforce 9 بیاد کریسمس...راست یا دروغش رو نمیدونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or