سلام
دنبال یه تاپیک میگشتم که داخلش در مورد چنتا بازی حرف بزنم و از اونجایی که واسه بازی های سوییچ تاپیک زده نمیشه و یا اگه زده بشه یکی دو صفحه جلو نمیره گفتم این تاپیک رو بزنم که مرجعی باشه واسه تبادل نظر
دوستان UNO بنظرتون میصرفه بگیرم برای کوآپ آفلاین؟ البته رو گوشی ها مجانی هست نمیدونم این فرقی داشته باشه
کلا کوآپ آفلاین خوب هرچی هست معرفی کنید ترجیحا کنترل حرکتی داشته باشه
اصن نمیدونستم اونو چیه که اونو گفتم!حقیقتا نمیدونم
رو گوشی به نظرم بهتر باشه
Uno رو سوییچ به خاطر بخش آنلاینشه که محبوبه.لابی می کنن با هم بازی می کنن، اینترفیس خیلی خوبی هم داره
ولی برا آفلاین نمیدونم بیرزه
در مبحث آفلاین، خود کارت به صورت فیزیکی همیشه ارجحیت اش بالاتره
اصن نمیدونستم اونو چیه که اونو گفتم!
اخه آفلاین نمیشه کلا دو طرف دست همو میبینن
کلا خواستم Couch co op خوب بگیرم چی معرفی میکنید خودم فقط ماریوکارتو میشناسم
من اینا رو قبلا رو pc تموم کردم واقعا شاهکارن:سوییچ بازی ایندی خوب زیاد داره. کدوما رو پیشنهاد میکنید؟
ایندی که انحصاری سوییچ باشه نمیشناسم فک کنم نداریم زیاد
ایندی اسمش روشه دیگه، مستقلانحصاری کنسولی زیاد داریم. همین Hades یکی شون (که البته دراومد ازش ولی الان مثلا دوباره جاش کلی کار خوب دیگه مثل Axiom Verge 2 هست رو سوییچ الان تو همین وضعیت)
ولی انحصاری کامل منم چیزی زیاد نمیشناسم
به استثنای Golf Story که کار وحشتناک خوبیه ولی خب به هیچ وجه در سطح چیزایی مثل Hollow Knight و Celeste نیست.
یه بازی آرکیدی هست که توش یه موجود سوسک مانند خیلی سایفای هستی با سرعت خییلی زیاد میری اسمش یادم رفته چی بود؟
احیانا hollow knight نیست؟یه بازی آرکیدی هست که توش یه موجود سوسک مانند خیلی سایفای هستی با سرعت خییلی زیاد میری اسمش یادم رفته چی بود؟
من 100 ها بار به این بازی برخوردم ولی اولین باره فهمیدم "سوسک" بودهالان پیدا کردم Thumper، اسم ژانرش به ذهنم نمیومد مثکه بهش میگن Music Game:
شدیدا نگرانم12 ساعت دیگه هم خود بازی منتشر میشه انگاری
آره از همون اول که معرفی شد بهش میخورد همچین فازی داشته باشهشدیدا نگرانم
خود بازی قطعا عالیه ولی گرافیک و دیزاین محیطش خیلی sus ـه پر از خالیه