بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

سلام من يه سري بازي جديد گرفتم گفتم بيام يه توضيحي بدم
hell boy خوب
top spin3 خيلي خوب
lego indiana jone خيلي خوب
alone in the dark خوب
lost planet coloniesخوب
bourne خيلي خوب
grid خوب
ninja gauden2 عالي
c&c خوب
كلا خريد همه رو فعلا توصيه مي كنم البته هنوز زياد بازي نكردما سوالي داشتين درموردبازيها خوشحال ميشم كمك كنم
راستي كسي ميدونه چرا c&c رو ميخواستم اجرا كنم كنسول رو اپديت كرد؟

بپا مسئولین گیم اسپات برای نقدوبررسی بازی ندزدنت :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

شوخی ;)

نوشته شده توسط koorosh
سلام
دوستان کسی جایی رو تو تهران سراغ داره که گیتار ((راکبند)) رو به تنهایی بفروشن ؟؟؟
اگه اره دریغ نکنه که خیلی نیاز دارم
ممنون

توی پاساژ پایتخت (فکر کنم اسمش این بود) توی میرداماد (مطمئنم) این گیتارهارو میفروخت که قیمت نگرفتم اما برو بگردی پیدا می کنی;)

موفق باشید ;)

بپا مسئولین گیم اسپات برای نقدوبررسی بازی ندزدنت :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

شوخی ;)

توی پاساژ پایتخت (فکر کنم اسمش این بود) توی میرداماد (مطمئنم) این گیتارهارو میفروخت که قیمت نگرفتم اما برو بگردی پیدا می کنی;)

موفق باشید ;)

سلام عزيز من اينا رو گفتم چون به عده اين بازي ها رو بازي نكرده خوب يا بد ميدونم گفتم نظر يه سليقه ايروني رو بدونن
شوخي
اما در مورد گيم اسپات در دزد بودنشون كه شكي نيست شايد منم بدزدند وهقعا به نظر تو GTAIV ارزش 10 داشت به خصوص با اون گرافيك و باگ هاش بازي كا ملا نسبت ه نسخه هاي قبلي محدود شده بود و ايا به نظر تو 8 براي NINJA GAIDEN 2كافي بود من كه تا به حال در عمرم چنين گيم پلي جذابي نديده بودند تازه شايد سليقه خيلي ها با GAME SPOT شما فرق داشته با شه منظورم ايراني هاست
كاملا جدي بود

halo3 کسی بازی کرده بگه singel player چجوریه?? قشنگ هست یا نه؟یا فقط این بازی به درد انلاین می خوره؟:confused:
شماره 2 شم ماله ایکسباکس 360 یا ایکس باکس؟؟؟singel player داره؟:confused:
بازی fable2 سبکش چجوریه مثل oblivion هست؟اگه کسی این 2 تا بازیو داره یکم در موردشون توضیح بده و بگه ارزش خرید دارن یا نه؟ممنون:love:

halo3 کسی بازی کرده بگه singel player چجوریه?? قشنگ هست یا نه؟یا فقط این بازی به درد انلاین می خوره؟:confused:
شماره 2 شم ماله ایکسباکس 360 یا ایکس باکس؟؟؟singel player داره؟:confused:
بازی fable2 سبکش چجوریه مثل oblivion هست؟اگه کسی این 2 تا بازیو داره یکم در موردشون توضیح بده و بگه ارزش خرید دارن یا نه؟ممنون:love:
برادر Fable 2 که هنوز نیومده ! :دی
اما Halo 3 بازی عجیبیه ! اگر بازی کنی یا عاشقش میشی یا ازش متنفر میشی ! خوشبختانه من خوشم اومد ! :دی نمیشه گفت فقط به درد آنلاین میخوره . Singleــش هم قشنگه .
Halo 2 هم مال XBOX بود ولی میتونی بگیری و روی 360 هم بازی کنی

دوستان بازی TOP SPIN 3 ارزش خرید داره ؟
میشه 2 نفره بازی کرد ؟

هر بازی برای X360 ارزش خریدن داره!!! (شعار فنبوی های 360)
این بازیرو هم میشه دو نفره بازی کرد....

اما دو بازی هست که از این بازی قشنگ تر هست:
Virua Tennis 3
Smash Court Tennis 3

که این دو تا به نظرم قشنگتره که دومی کمی بهتر و سخت تر هست اما واقعا حرف نداره گیم پلی و حرکات و گرافیک و .....

موفق باشید

سلام
بچه ها نظرتون درباره بازی unreal tournament 3چیه؟ همینطور در مورد بازی alone in the dark این دیگه آخریشه condemned:bloodshot
خیلی ممنون;)

Unreal Tournament 3 یک بازی FPS سریع و زیباست که البته شباهتهایی با Quake 3 دارد . ولی اگر بازی های Online دوست داری این بازی بسیار عالی هست ضمن اینکه حالت Splint Screen داره - Alone In The Dark هم برای دوست داران سبک ترسناک و معمایی مدتی سرگرم کننده و بازی خوبی هست - Condemned 2 هم که من میگم بازی بسیار عالی هست (من خودم طرفدار سبک ترسناکم مخصوصا از نوع Silent Hill(
سلام
من به تازگی کنسول خریدم (رجیون پال) بعدا می خواستم 20 تا از بازهای TOP 360 به هم معرفی کنید
1. Gears OF War 1 And Soon II
2.Grand Theft Auto 4
3. Halo 3
4. Half-Life The Orange Box
5.Bioshock
6.Call Of Duty 4
7.Mass Effect
8.Ninja Gaiden II
9.Soul Calibour 4
10. Devil May Cry 4
11.The Elder Scrolls Oblivion
بقیشم نمیدونم !!!!

بچه ها خواهشن با دلیل از بازی ها تعریف و انتقاد کنید :

GTA IV را به افرادی که به یک شاهکار علاقه دارند پیش نهاد میکنم 10 هم حقش بود و عالی هست هرکس میگه بد هست بلد نیست بازی کنه و داستان بازی را نمیفهمه من از روزی که 360 خریدم فقط با داستان این به شدت حال کردم بد جوری حال کردم در صورتی که همه GTA ها را رمز میزدم سیو میریختم فقط الکی میچرخیدم این را به خودم اجازه ندادم و تا ناتها بازی را واقعا در نقش یک کانگستر رفتم گرافیکشم عالی هست هرکس با این گرافیک مشکل داره اصلا بازی نکنه بهتره چون همه بازی را فقط و فقط در گرافیک میبینه خدمت دوستانی که میگن گرافیک مهم هست آیا در world of war craft هم گرافیک میبینید خیر ولی محبوبو ترین بازی جهان هست
2:یک بازی مال 1 سال پیش ولی نداشته باشید یکی از بزرگان را از دست دادید COD 4 call of duty
به شدت سینمایی راضی کننده دوستاران گرافیک
3:نینجا گایدن ninja gaiden 2
در ابتدای بازی به شدت عالی ولی بعد از یک مدت خسته کننده و سخت میشه و زیادی خون خون ریزی داره به شدت فانتزی هست یعنی اصلا هیچ چیز واقعی در بازی نمیبینید (هیچ چیز )
4:alone in the dark
دارای نو آوری های زیاد مخصوصا اینکه بازی به صورت یک سریال هست و شما هر بار که میخواهید بازی را ادامه بدهید قسمت های قبلی را به صورت پیش نمایش نشون میده البته خیلی کشش نداره من خودم تا اپیزود آخر رفتم ولی دیگه داشت حالم بهم میخورد آخراش چون واقعا اکی داشت کشش میداد موجوداتش هم واقعا ترس ناک بودن
5:battle field Bad company :
این را توضیح نمیدم فقط بخرید

سلام
بچه ها نظرتون درباره بازی unreal tournament 3چیه؟ همینطور در مورد بازی alone in the dark این دیگه آخریشه condemned:bloodshot
خیلی ممنون;)
U T 3 رو من بازي نكردم اما شنيدم كه بيشتر به درد LIVE ميخوره.
Alone in the Dark رو هر كسي نميپسنده ولي من خودم شخصا خوشم اومد.
Condemned 2 هم بسيار بسيار آشغاله البته از نظر من

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or