بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

اقا چرا اين تايپيك خوابيده درسته بازي ها ارزون اما دليلي براي خريد ن همهاش نيست اگه ميشه كسي درموردhell boyو Guitar Hero : Aerosmith توضيحي بده راستي بدوت گيتار ارزش بازي كردن داره من مي خوام بازي هاي rpg رو شروع كنم اول از كدوم شروع كنم من اماتورم توrpg ;lممنون كككمممممممككككككك

RPG ؟ تا حالا بازی نکردی ؟
خوب اول Blue Dragon بعد برو Mass Effect رو بگیر و بعد Lost Odyssey
بعدشم برو Obiivion رو بگیر !

خيلي ممنون يبازي كردمps2 و غيره ولي حرفهاي نيستم مي خواستم بدون برا شروع تو 360 كدوم ساده تر راستي بيشتر تا حالا jrpg بازي كردم حالا مي خوام برم سراغ rpg

خيلي ممنون يبازي كردمps2 و غيره ولي حرفهاي نيستم مي خواستم بدون برا شروع تو 360 كدوم ساده تر راستي بيشتر تا حالا jrpg بازي كردم حالا مي خوام برم سراغ rpg
خوب Mass Effect و Oblivion بهترین های X360 هستن میتونی اونا رو بگیری

من جوونی کردم و این hell boy خریدم و به همه پیشنهاد می کنم که حتی بهش فکر هم نکنن چون واقعا بازی ضعیفیه این همه هم طول کشید تا بسازنش اخرش این شد.

hulk هم بازی بدی نیست واسه سرگرمی ولی از iron man و hellboy بهتره.

همه ی بازی هایی که گفتی خوبن
البته medal of honer رو نمیدونم(من خودم خوشم اومد) ولی دیگه الان بازی های اول شخص بهتری هم هست ولی کلا اگر از جنگ جهانی دوم خوشت میاد حتما بگیر
dead rising رو هم شک نکن;)
saints row هم شاید بعد از GTA شاید مثل قبل نچسبه ولی اگر از بازی های openworld خوشت میاد قطعا ارزش خریدنو داره;)

همه ی بازی هایی که گفتی خوبن
البته medal of honer رو نمیدونم(من خودم خوشم اومد) ولی دیگه الان بازی های اول شخص بهتری هم هست ولی کلا اگر از جنگ جهانی دوم خوشت میاد حتما بگیر
dead rising رو هم شک نکن;)
saints row هم شاید بعد از GTA شاید مثل قبل نچسبه ولی اگر از بازی های openworld خوشت میاد قطعا ارزش خریدنو داره;)
خیلی ممنون:love:

سلام من يه سري بازي جديد گرفتم گفتم بيام يه توضيحي بدم
hell boy خوب
top spin3 خيلي خوب
lego indiana jone خيلي خوب
alone in the dark خوب
lost planet coloniesخوب
bourne خيلي خوب
grid خوب
ninja gauden2 عالي
c&c خوب
كلا خريد همه رو فعلا توصيه مي كنم البته هنوز زياد بازي نكردما سوالي داشتين درموردبازيها خوشحال ميشم كمك كنم
راستي كسي ميدونه چرا c&c رو ميخواستم اجرا كنم كنسول رو اپديت كرد؟

hell boy بدك نيست اما چندان چنگي به دل نمي زند فقط به علاقه مندان بازي هاي beat em up توصيه مي كنم راستي 360 بازي ديگهاي تو اين سبك داره ؟ اين بازي به ديگران چندان توصيه نمي شود

راستي يه سوال اينجا هيچكس بازي 360 نداره بياد نظر بده؟

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or