AlirezaLesan
کاربر سایت
سلام
دوستان کسی جایی رو تو تهران سراغ داره که گیتار ((راکبند)) رو به تنهایی بفروشن ؟؟؟
اگه اره دریغ نکنه که خیلی نیاز دارم
ممنون
پرتو مي خواد بياره مي توني سفارش بدي 95 تومان هم در مياد واستون
سلام
دوستان کسی جایی رو تو تهران سراغ داره که گیتار ((راکبند)) رو به تنهایی بفروشن ؟؟؟
ممنون
سلام من يه سري بازي جديد گرفتم گفتم بيام يه توضيحي بدم
hell boy خوب
top spin3 خيلي خوب
lego indiana jone خيلي خوب
alone in the dark خوب
lost planet coloniesخوب
bourne خيلي خوب
grid خوب
ninja gauden2 عالي
c&c خوب
كلا خريد همه رو فعلا توصيه مي كنم البته هنوز زياد بازي نكردما سوالي داشتين درموردبازيها خوشحال ميشم كمك كنم
راستي كسي ميدونه چرا c&c رو ميخواستم اجرا كنم كنسول رو اپديت كرد؟

نوشته شده توسط koorosh
سلام
ممنون

بپا مسئولین گیم اسپات برای نقدوبررسی بازی ندزدنت :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
شوخی
توی پاساژ پایتخت (فکر کنم اسمش این بود) توی میرداماد (مطمئنم) این گیتارهارو میفروخت که قیمت نگرفتم اما برو بگردی پیدا می کنی
موفق باشید![]()
دوست عزیز شماره یا ادرسشون رو داری ؟؟؟پرتو مي خواد بياره مي توني سفارش بدي 95 تومان هم در مياد واستون
- parto games :خیابان شریعتی - بالاتر از میر داماد - مرکز خرید مینا - طبقه 2 تجاری - واحد 31دوست عزیز شماره یا ادرسشون رو داری ؟؟؟

برادر Fable 2 که هنوز نیومده !halo3 کسی بازی کرده بگه singel player چجوریه?? قشنگ هست یا نه؟یا فقط این بازی به درد انلاین می خوره؟:confused:
شماره 2 شم ماله ایکسباکس 360 یا ایکس باکس؟؟؟singel player داره؟:confused:
بازی fable2 سبکش چجوریه مثل oblivion هست؟اگه کسی این 2 تا بازیو داره یکم در موردشون توضیح بده و بگه ارزش خرید دارن یا نه؟ممنون![]()
نسبت به تنیس 3 سگا خیلی سختر هستدوستان بازی TOP SPIN 3 ارزش خرید داره ؟
میشه 2 نفره بازی کرد ؟
دوستان بازی TOP SPIN 3 ارزش خرید داره ؟
میشه 2 نفره بازی کرد ؟
سلام
بچه ها نظرتون درباره بازی unreal tournament 3چیه؟ همینطور در مورد بازی alone in the dark این دیگه آخریشه condemned:bloodshot
خیلی ممنون![]()
1. Gears OF War 1 And Soon IIسلام
من به تازگی کنسول خریدم (رجیون پال) بعدا می خواستم 20 تا از بازهای TOP 360 به هم معرفی کنید
U T 3 رو من بازي نكردم اما شنيدم كه بيشتر به درد LIVE ميخوره.سلام
بچه ها نظرتون درباره بازی unreal tournament 3چیه؟ همینطور در مورد بازی alone in the dark این دیگه آخریشه condemned:bloodshot
خیلی ممنون![]()